www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,459
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

mogzilla ceyar' Alıntı:
Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı.
1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı , araçlarda irili ufaklı bir çok maddi hasar meydana geldi.Neyseki her hangi bir kaza olmadı.
Yalnız üzülerek değiniyorum ki "Neyseki her hangi bir kaza olmadı." cümlesini daha önce de bir çok kez kullandım.Demek ki bu konuda üzerinde durulması gereken bir sıkıntı var.
"Hobi" olarak yaptığımız bir aktiviteyi ya düzgün ve kontrollü olarak icra edelim, ya da bu sevdadan vazgeçelim.
Herkese iyi akşamlar.

Anlaşıldı Can ı Canından bezdirmişler.

Valla baştan beri okuyorum sanki büyük bir kumar oynuyormuş gibi, budefa kaybettiğimiz kurtaralım diye girişip kayıp iki katına çıkıyor, Merak ettiğim macera bittimi araçların sayısı 2 katına çıkmış vaziyette hala oradamı bekliyorlar?

Benim saydığım 3 unimog 1 acmat birde teferruatlar var bir sürü. Büyük geçmiş olsun, sucuk partisi olamasa kabus gibi.

Selamlar

Etiketler

1679365.jpg

1679371.jpg

Oktay'ın Range geliyor.
1679375.jpg

1679381.jpg

1679388.jpg

1679390.jpg

Range gelirken unimog kupası tepesinden Atilla ve Feyzi'nin resimleri

1679401.jpg

Sarı unimogun kasa hafif kaldığından zemine daha iyi tutunması için arkayı arazide bulduğumuz safralarla doldurduk. ;D

1679433.jpg

1679436.jpg

Bütün olumsuzluklara ve yorgunluğa rağmen unimog sırtında giderken gençlerden müthiş espriler geliyor.

Can'dan : '' mülteci arabası gibi oldu ''
Kimden çıktığını duyamadım : '' abi, pazardan toplanan inşaat amelelerine benziyoruz. ''

2 gündür uykusuz ve yorgunum.Gözlerim kapanıyor artık.Kusura bakmayın.Zaten sayfalarda çok ağır açılıyor , bezdirdi beni.
Sabaha devam ederim.Hepinize hayırlı geceler.

Sizlerin orda olduğunu duyup gelmemek olurmu Nadir abicim :smiley:
Kusura bakmayın bizde Fatihlerde (elnino ) misafirlikteydik, o yüzden günlük kıyafetlerle çıkıp geldik, malum araç sanayide ve bütün malzemede orada duruyor o yüzden kurtarma çalışmasına katkıda bulunamadık
Etabın sonundan giriş yapın aracı bırakıp yürüyün dediler bende basit bir yerden geçeceğiz sanmıştım, Fazlasıyla yanılmışım ;D
Ama orda yaşanılanları anlatmak kelimelere tam olarak dökmek imkansız gibi, ortamda olmak o havayı solumak lazım
İnsan üstü bir gayret, herkesin pilini bitirecek bir çalışma vardı, dayanışmanın ve yardımlaşmanın doruk noktası bu olsa gerek
Sizlere biraz enerji verebildiysek ne mutlu bize :smiley:
Dönüşte hava soğuduğundan yol buz yapmaya başlamıştı, suzuki dans etsede sorunsuz çıktık, ödül olarak yıkattım
Gerçi araba yıkatmaktaki amacım farklıydı bu sefer, eve girebilmek için kendimizide dizden aşağı yıkattık, gayet güzel oldu ıslak ama çamursuz döndük ;D ;D

Öncelikle geçmiş olsun. Kırılan araçlar umarım fazla masraf çıkarmaz.
Araç satışını yapmamızın ardından kurtarma için Tayfun Abi'nin hemen araziye gireceğini bildiğim için özellikle o gün sabah ön porya kilitlerinin dolayısıyla önlerin çalışmasını kontrol etmiştim.(Maslak Sanayi'nin karlı rampalarında gayet iyiydi)
Vinç de daha yeni açılmış ve bakım yapılmıştı. Şanssızlık olmuş.
O kadar uğraşıya ve yorulmanıza üzüldüm.

Öncelikle herkese geçmiş olsun diliyorum.Bu güzel yardımlaşmayı dayanışmayı kutluyorum.
Nadir abi,anlatımın fotoroman gibi olmuş.Heyecanla ve merakla sonunu bekliyorum.

Herkese cok gecmis olsun, halinizi anlayabiliyorum, yurtdisinda olmasam her turlu destegi verirdim sizlere, bu guzel hobinin eziyete donusmesi kotu tabi, tekrar gecmis olsun

nadir abimden telif hakkını alabilirsek fotoromanı nı çıkarmayı düşünüyorum bu konunun :smiley: ve eminimki nadir abi ve can o kadar yorgunki bu kurtarma olayını ve de sitenin de ağır çalışmasından dolayı ben hala bu konuyu özetleyerek buraya yansıttığını düşünüyorum, deteylara inilse hakikaten bu konu fotoroman değil güzel bir belgesel (gerçek bir video çekim yapılsa diyelim, şaka değil tahmin ediyorum 30 saatlik bir arazi serüveni bu) olur ve reyting rekorları kırar diye düşünüyorum, haksız değilim dimi gezenbilir sakinleri?

expres , aynen dediğin gibi eğitici nitelikli bir belgesel olabilir :smiley:

expres' Alıntı:
nadir abimden telif hakkını alabilirsek fotoromanı nı çıkarmayı düşünüyorum bu konunun :smiley: ve eminimki nadir abi ve can o kadar yorgunki bu kurtarma olayını ve de sitenin de ağır çalışmasından dolayı ben hala bu konuyu özetleyerek buraya yansıttığını düşünüyorum, deteylara inilse hakikaten bu konu fotoroman değil güzel bir belgesel (gerçek bir video çekim yapılsa diyelim, şaka değil tahmin ediyorum 30 saatlik bir arazi serüveni bu) olur ve reyting rekorları kırar diye düşünüyorum, haksız değilim dimi gezenbilir sakinleri?

;D ;D ;D

Mehmet bey , bende sizden bir hamle bekliyordum, 3 unimog 1 Acmat , sırada 4. unimog. Günlere dağılmış kurtarma operasyonu Gerçekten inanılmaz. Nadir abiye paylaşımı için tekrar teşekkürler.

Araçlarında hasar olan arkadaşlar geçmiş olsun.
Bu kadar şansızlığın bir araya gelmesi ve etabın durumu inanılmaz.
mutlu sonu bekliyorum.

Nadir abi yılbaşındayız Nisan 1'e daha var, 2 kere okudum şaka gibi...benim acmatım ya da mog'um olsa şöyle yapardım.arazi hakkında bilgi alır yanıma hanımı ve fotoğraf makinasını mangalı şezlongları alır, kasaya kalan araç sahibi çıraklar ve takım taklavatı yükler emniyetli yere kadar giderdim.araç sahibi ve çıraklar takım taklavatla gider aracı tek tek parçalara ayırır parçaları kasaya taşır ben o sırada doğada pikniğimi yapar fotoğraf çekerdim.arkadaşların işi bitince aynı düzende önce sanayiiye sonra eve gelirdim.range'i sökmek 3 gün sürmez sanırım.Yücel'lerin çalıların arasından çıkma sahnesinde koptum.

sabahtan başlayarak akşam üstüne kadar iş yerimde fotoları merakla izledim akşam evde devam etmeye çalıştım ama nafile diğer tüm konuların fotoları izleniyo; bu konudakiler izlenemiyo ? Sabah ilk iş bilgisayarı açıp tekrar denemek oldu gene tık yok. Çatlıycam yardım edin lütfen! :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR