discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)
Anlaşıldı Can ı Canından bezdirmişler.
Valla baştan beri okuyorum sanki büyük bir kumar oynuyormuş gibi, budefa kaybettiğimiz kurtaralım diye girişip kayıp iki katına çıkıyor, Merak ettiğim macera bittimi araçların sayısı 2 katına çıkmış vaziyette hala oradamı bekliyorlar?
Benim saydığım 3 unimog 1 acmat birde teferruatlar var bir sürü. Büyük geçmiş olsun, sucuk partisi olamasa kabus gibi.
Selamlar
mogzilla ceyar' Alıntı:Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı.
1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı , araçlarda irili ufaklı bir çok maddi hasar meydana geldi.Neyseki her hangi bir kaza olmadı.
Yalnız üzülerek değiniyorum ki "Neyseki her hangi bir kaza olmadı." cümlesini daha önce de bir çok kez kullandım.Demek ki bu konuda üzerinde durulması gereken bir sıkıntı var.
"Hobi" olarak yaptığımız bir aktiviteyi ya düzgün ve kontrollü olarak icra edelim, ya da bu sevdadan vazgeçelim.
Herkese iyi akşamlar.
Anlaşıldı Can ı Canından bezdirmişler.
Valla baştan beri okuyorum sanki büyük bir kumar oynuyormuş gibi, budefa kaybettiğimiz kurtaralım diye girişip kayıp iki katına çıkıyor, Merak ettiğim macera bittimi araçların sayısı 2 katına çıkmış vaziyette hala oradamı bekliyorlar?
Benim saydığım 3 unimog 1 acmat birde teferruatlar var bir sürü. Büyük geçmiş olsun, sucuk partisi olamasa kabus gibi.
Selamlar