Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)
Gün 3 - 01.01.2009
Ben Acmat'ın kaldığı gün zaten İlker ( moger ) ile görüşmüştüm.Ancak sene sonu olduğundan küçük büyük her türlü işletmenin hem ticari , hem de muhasebe yönünden en yoğun günlerinin olduğu malum.Bu nedenle de biz zaten operasyon için yılbaşı tatilini düşünmüştük.Ben ayrıca okullar da tatil olduğu için Can'ın da katılmasını istiyordum.Zira o benim elim ,kolum , ayağım.Ama Oktay '' Abi ben salı bir unimog ayarladım '' deyince , ben de eyvallah dedim.
Zaten ben daha ilk gün Acmat'ı oradan çıkaracak aracın ya kendi unimogum , ya da İlker'in unimogu olduğunu biliyordum.
Mehmetçiğim seni tenzih ederim , senin mogda da vinç olsa aynı şey senin için de geçerli.
Perşembe günü saat 14.00 gibi sözleştik.İlker yanında İbrahim ( Iceman ) ile birlikte geldi.Bizim meşhur halatçıbaşı İbraam benden dün 3.ncü yıldızı da aldı. ;D
Mercedes G ile onları karşıladık ve 2 araç etaba girdik.G'yi tekrar eski yerine bırakarak , biz de Can ile mog'un kasasına atladık ve yolculuk başladı.
Kalan araçların yanına vardığımızda durum böyle idi.
Oktay'ın Range Unimog'un sağında , dere içinde aşağı yukarı 100 mt. mesafede ve çok sıkıntılı bir yerde.
Diğer arkadaşları beklerken ben bir çoban ateşi yaktım , nasıl olsa bizi seven biri yiyecek bir şeyler getirir diye.Hem de ısınmak için. ;D
Ve Salı gecesi araçların tamamına ecel terleri döktüren '' Freddy Kanalı '' nın gündüz görünümü