mogzilla
Toys4BigBoys
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)
Bence herşeye rağmen bu güzel dayanışma birçok şeyi açıklıyor önemli olan çevremizdeki sizin gibi iyi olan gezenbilir ailesini kutlamak lazım.Şahsen offroad'a yeni yeni başlıyorum buradaki tecrübeleri başka yerde bulmak mümkün değil.Herşeyi yerinde yaşıyarak öğrenmek gerekir bence.mogzilla ceyar' Alıntı:Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı.
1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı, sayısız fidan-ağaç tahribatı meydana geldi, araçlarda irili ufaklı bir çok maddi hasar meydana geldi.Neyseki her hangi bir kaza olmadı.
Yalnız üzülerek değiniyorum ki "Neyseki her hangi bir kaza olmadı." cümlesini daha önce de bir çok kez kullandım.Demek ki bu konuda üzerinde durumlası gereken bir sıkıntı var.
"Hobi" olarak yaptığımız bir aktiviteyi ya düzgün ve kontrollü olarak icra edelim, ya da bu sevdadan vazgeçelim.
Herkese iyi akşamlar.
mogzilla ceyar' Alıntı:Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı.
1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı , araçlarda irili ufaklı bir çok maddi hasar meydana geldi.Neyseki her hangi bir kaza olmadı.
Yalnız üzülerek değiniyorum ki "Neyseki her hangi bir kaza olmadı." cümlesini daha önce de bir çok kez kullandım.Demek ki bu konuda üzerinde durulması gereken bir sıkıntı var.
"Hobi" olarak yaptığımız bir aktiviteyi ya düzgün ve kontrollü olarak icra edelim, ya da bu sevdadan vazgeçelim.
Herkese iyi akşamlar.
merak etme zaten gitseydin kesın sende batardın ) ) )expres' Alıntı:hayretler içerisinde izliyorum, tam benlikmiş batan 5.araç olmayı çok isterdim