Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FMSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,976
nerde ikamet ediyorsunuz

bu arada galerici ağzı o onlara göre hiçbir arabanın piyasası yok ama sw araçların yavaş satıldığı doğru fakat ülkemde doblo connect caddy peynir ekmek gibi satarken sw araç tü kaka oluo

Etiketler
valla arasan bulunmaz km de. sw olması değilde otomatik olmaması dez avantaj sadece. fiyatı bence makul .sonuçta iyi bir araba. 41.500 tl ye dacia dokker aldık firmaya.... düşünün yani.

birde fotoğraflar çok kötü. arabanın temizken otopark gibi biryerde güneşli havada sürücünün göz hizasından çekilmesi lazım.

ankaradaysanız gelin çekelim birlikte.

barbaros şenbaş forum değişmeden önce yazabiliyorduk ismimizi

valla galeride de bir 4x4 bulunarak değişim olabilir seçenek olarak düşünün derim
O ihtimali de düşündüm ama beyefendilerin araçları hep peynşr
birde fotoğraflar çok kötü. arabanın temizken otopark gibi biryerde güneşli havada sürücünün göz hizasından çekilmesi lazım.

ankaradaysanız gelin çekelim birlikte.
fotoğrafları yeniden çekicem. Bursa'dayım maalesef. Fotoğraf çekme bahanesiyle tanışmış olurduk. Evet aracın tek sıkıntısı otomatik olmaması. Bu fiyata alınabilecek bence en iyi araç .

nerde ikamet ediyorsunuz

bu arada galerici ağzı o onlara göre hiçbir arabanın piyasası yok ama sw araçların yavaş satıldığı doğru fakat ülkemde doblo connect caddy peynir ekmek gibi satarken sw araç tü kaka oluo
Ya tabi 42.500 olunca satılmıyor ama 38.000 desem hemen zıplarlar. Düzgün esnaf olanı da var aralarında ama çoğu apaçi resmen. Garip arabalar deli para ve çok hızlı satılıyor sw bu ülkede olmadı ama yavaş yavaş satışları artıyor artık daha çok görüyorum sw passat insignia megane vs özellikle İstanbul da çok var .

Ya tabi 42.500 olunca satılmıyor ama 38.000 desem hemen zıplarlar. Düzgün esnaf olanı da var aralarında ama çoğu apaçi resmen. Garip arabalar deli para ve çok hızlı satılıyor sw bu ülkede olmadı ama yavaş yavaş satışları artıyor artık daha çok görüyorum sw passat insignia megane vs özellikle İstanbul da çok var .

gördüğün sw ler çok büyük kısmı filo kiralamadan verilen araçlar elde araç kalmayınca ne varsa alıyor filo firmaları ayrıca daha uygun fiyata alıyorlar

En sonunda satmaktan vazgeçicem arabayı nakite döndürmem lazım. sigorta acentesine ortak oldum eğer zaten satılmazsa vazgeçip kredi vs yoluyla halledicem işimi
gördüğün sw ler çok büyük kısmı filo kiralamadan verilen araçlar elde araç kalmayınca ne varsa alıyor filo firmaları ayrıca daha uygun fiyata alıyorlar
istanbuldakileri bilemiyorum ama Bursa'da şahıs kullanıcılar hep.birazda artması lazım zaten sw aracın . Bursa'da genelde bayan kullanıcı ve 45 yaş üstü kullanıcı kitlesi.

LABARNA DAN 2000 MODEL JEEP CHEROKE 3,1 DİZEL OTOMATİK KAZASIZ
İlan No: 241401917
2000 Jeep Grand Cherokee 3.1 TD 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 241401917 Takip ettiğim ilanlardan biri 27.500 den 25.000 E gerilediler. Bursa da olan bir diğer araç vardı o da 28500 diyordu 26.000 E çekmişti biraz önce baktım yayında değil satılmış galiba o galerici benim arabaya gitmiyor dediydi Bayadır takip ediyordum o aracı en son 2500 indirim yaptı ya sattı ya da ilan tarihini güncelleyecek bir 2 defa yapmıştı.

Piyasası çok fena bu 3.1 lern belli arabalar hep duruyo bir de çok acayip rakamlar isteyenler var. 2,7 dizel den fazla isteyenler var .

3.1 leri sıkı takip edip fiyatı düşen aracı hemen almak lazım

yayından kalkan araçlar kısa süre sonra yeniden yayına çıkıyor meraklanmayın

Eger dizel cherokee düşünüyorsanız 2,7 mercedes motorlular hem yakıt hemde dayanıklılık olarak 3,1 lerde göre daha iyi oldugu yönunde görüşler yeterınce fazladır..

Eger dizel cherokee düşünüyorsanız 2,7 mercedes motorlular hem yakıt hemde dayanıklılık olarak 3,1 lerde göre daha iyi oldugu yönunde görüşler yeterınce fazladır..
Evet Mercedes motor mutlaka daha iyidir, 4,7 bence en iyisi kesinlikle sesi çok güzel. Ama burada şu da var bizim piyasa belirleyici galeriler araç sahibi olmadan araç Hakkında söz sahibi oldukları için mondeo gibi bir araba focus la aynı paraya gidiyor. Motor sıkıntılı olabilir ama uygun fiyata alıp 2-3 bin masrafla binilir bir araba olur kanımca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

SON KONULAR

Geri