Bu araçların offroad aksesuarları da sıkıntılı galiba internetten bakıyorum özellikle Japon araçların offroad aksesuarları da pahalı galiba. wj tampon 1250 TL ye var ama Japon'ların tamponlar 3000 4000 lerde geziyor ben mi bulamıyorum bilmiyorum .
Umarım uzun süre binerim alacağım araca ve açıkçası malını kolay satabilen biri değilimdir duygusal olarak bağlanırsam da benimle gömebilirler arabayı . Passatımı bile gelen 2-3 müşteriye 500 TL bile indirim yapmadım valla adamlar 500 daha insem alacaklardı ama bende ben inceme siz çıkın dedim pazarlık sona erdi gönlüm grand cherokee den yana ama mantık ta başka şeyler söylüyor ne yapacağımı sizlerin yönlendirmesi ve fikirlerinizi de derleyip toplayarak bir karara varıcam ama ne Zaman şu arabayı alcam diye yola çıksam bamBaşka bişeyle eve dönerimucuz tampon seçeneği bulmuş olduk
demek 3.1 ler passat varianttan daha çok satıyor herhalde bir tık daha hızlı olabilir
acele etmeyin bana göre nedeni hiç olmadık zamanda aracınız hiç beklemediğiniz bir fiyat ile gidebilir malum site ilanı verildi mi yardımı olabilir
araç seçimi içinde çok acele etmeyin nedeni bu işi ne vadede düşünüyorsunuz araç seçiminde çok önemli bir kriterdir
kısa vade ve uzun vade kullanma amacı araç seçiminde bazı durumlarda çok uygun fiyata bir araç edinip yavaş yavaş onu toplayıp ve mükemmel bir araç haline getirmek olası hem aracı çok iyi tanımak adına arazi kullanımı için hemde yol konforu konusunda
1990 Range Rover Classic 3.9 V8
İlan No: 229865756
1990 Land Rover Range Rover 3.9 Vogue 22.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 229865756
Bu ilandaki range Rover larda çocukluğumun hayal aracıdır sizler bınlarla ilgili ne düşünüyorsunuz. Parça aksesuar fiyatları ne durumdadır açıkçası çok başlık dışına da çıkmak istemiyorum ama bilgi paylaşımında bulunduğunuz için ve tecrübelerinizi aktardığınız için her şeyi rahatça soruyorum.
Evet çok temiz duruyor sahibinden de bunun gibi 3-4 tane varfotoğraflardaki araç ne kadar düzgün görünüyor. yinede çok iyi bakmak lazım. ingiliz aracına uzağım ben.