arkadaş onunda temizini bulmak zor ne olacak bu jeep merakı
Almadan,binmeden,yaşayıp tecrübe etmeden aklınıza gelecek soruların sonu gelmez,gelmeyecek.
Elbette para verip alacağınız bir araç için ince eleyip sık dokuyacaksınız lakin en kötü karar,kararsızlıktan iyidir.Ben tam bir buçuk sene Land Cruiser VX100 aradım.Bu süre zarfında yaklaşık 6 aracı inceledim ama yok içime sinmedi,olmadı.Sonra bir baktım,hiç aklımda yokken,daha 140000km'de,lpg takılmamış,neredeyse arka koltuklarına dahi oturulmamış bir 4.7 WJ sahibi olmuşum...
Fırsat buldukça görebileceğiniz kadar fazla aracı görüp inceleyin,aklınıza yatan bir-iki aracı test ettirin,o zaman sonuca varacaksınız.
Diğer bir açıdan;bu ve benzeri marka modeldeki araçların çok temiz,bakımlı olanları çoğu zaman ilanlara dahi çıkmadan eşe,dosta,arkadaşa gider.Ben bugün aracımı satayım desem iki arkadaşım sırada.Bu sadece bana mahsus bir durum değil,eminim bu sitedeki çoğu arkadaşımız için geçerlidir bu durum.
Herkes kendi tecrübesini aktarır ama hepimizin tecrübeleri farklı gelişebilir.Çok derine dalmadan beklentilerinizi netleştirin.Zamanınız varsa acele etmeyin.En nihayetinde bir araca çok fazla manevi anlam yüklemeyin
Selamlar