Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FMSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,970
Bence dizel bi 3,1 aracı,benzinli 4,7 değerinde alabilirsiniz. Ama sonraki zamanlarda yapacagınız masraf 4,7 den 2,7 den çok daha fazla olacaktır..

Xperia Z

Etiketler
O fiyatlara da o kalitede araç yok maalesef araçta bilinen sıkıntı motor sıkıntısı iyi bir bakım ve iyi bir usta elinde ben olur diye tahmin ediyorum . Çok mu umutluyum acaba . :smiley::D

3.1 motorlu jeep için, gitttiğim bir özel servis şunu söylemişti: Bu arabaları servisime yalnızca lastiklerini değiştirmek için kabul ediyorum, bunların bir tarafı tamir edilince diğer tarafları bozuluyor...
Genel kanı bu yönde maalesef.

Ya bu araçlar konusunda bu kadar kötümser olmamak gerekiyor bence. Olabilir araç motor sıkıntılı olabilir. Bu araçla ilgili yurt dışı sitelerine bakıyorum bir tanesinde buldum oradaki muhabbette bizimkine yakın sadece şöyle bir bilgi var enteresan : şanzıman Mercedes olduğu yönünde. 23.000 TL gibi bir rakama aracı öldürp alınırsa üste motor yeniden iyi bir revizyon ve bakımla bence olur ama . Yoksa çok mu zorluyorum aslında bir tane sol yandan hafif kaporta hasarlı bir 4,7 buldum o da fena değil gibi . Yaptırıp binilebilir.

Son düzenleme:

hocam ölü dizel araba alınmaz. nokta. ne pompa ayarı tutar nede valf ayarı. benzinli lpg li alın.

hocam ölü dizel araba alınmaz. nokta. ne pompa ayarı tutar nede valf ayarı. benzinli lpg li alın.
Açıkçası 4,7 ye gönlüm kaydı, Sanayii muhabbetini sevsemde akrabalık etmeye gerek de yok :smiley:) 4,7 alıcam gibi açıkçası eğer araya başka bişey girmezse çünkü ne Zaman araba alacak olsam hedeflediğim şeyin dışında aldım hep.

Araştırmaya devam bu arada 3,1 artık tamamen konu dışı 2,7 uzak ihtimal şu anda 4,7 de ok gibiyim bakıyorum

Evet Mercedes motor mutlaka daha iyidir, 4,7 bence en iyisi kesinlikle sesi çok güzel. Ama burada şu da var bizim piyasa belirleyici galeriler araç sahibi olmadan araç Hakkında söz sahibi oldukları için mondeo gibi bir araba focus la aynı paraya gidiyor. Motor sıkıntılı olabilir ama uygun fiyata alıp 2-3 bin masrafla binilir bir araba olur kanımca
arkadaş onunda temizini bulmak zor ne olacak bu jeep merakı

arkadaş onunda temizini bulmak zor ne olacak bu jeep merakı

Almadan,binmeden,yaşayıp tecrübe etmeden aklınıza gelecek soruların sonu gelmez,gelmeyecek.

Elbette para verip alacağınız bir araç için ince eleyip sık dokuyacaksınız lakin en kötü karar,kararsızlıktan iyidir.Ben tam bir buçuk sene Land Cruiser VX100 aradım.Bu süre zarfında yaklaşık 6 aracı inceledim ama yok içime sinmedi,olmadı.Sonra bir baktım,hiç aklımda yokken,daha 140000km'de,lpg takılmamış,neredeyse arka koltuklarına dahi oturulmamış bir 4.7 WJ sahibi olmuşum...

Fırsat buldukça görebileceğiniz kadar fazla aracı görüp inceleyin,aklınıza yatan bir-iki aracı test ettirin,o zaman sonuca varacaksınız.

Diğer bir açıdan;bu ve benzeri marka modeldeki araçların çok temiz,bakımlı olanları çoğu zaman ilanlara dahi çıkmadan eşe,dosta,arkadaşa gider.Ben bugün aracımı satayım desem iki arkadaşım sırada.Bu sadece bana mahsus bir durum değil,eminim bu sitedeki çoğu arkadaşımız için geçerlidir bu durum.

Herkes kendi tecrübesini aktarır ama hepimizin tecrübeleri farklı gelişebilir.Çok derine dalmadan beklentilerinizi netleştirin.Zamanınız varsa acele etmeyin.En nihayetinde bir araca çok fazla manevi anlam yüklemeyin :smiley: Selamlar

merhaba
halen bende 3.1 mi 4.7 mi düye düşünenlerdenim.Hem de iki yıldır.lpg ye karşıyım bu sebepten hep 3.1 önde geliyor çok iyimser olupta 3.1 e balıklama girmiyorum dediğiniz gibi birkaç servise haber bıraktım eşten dosttan temiz düşürmeye çalışıyorum ilanların çoğu sorunlu çıkıyor çünkü.Yanına gidince yada konuşunca çıkıyor.Ama ölmeden binicem kısmetse bu kasaya:smiley:

11133648_965181473493972_7229762619213904467_n.jpg
merhaba
halen bende 3.1 mi 4.7 mi düye düşünenlerdenim.Hem de iki yıldır.lpg ye karşıyım bu sebepten hep 3.1 önde geliyor çok iyimser olupta 3.1 e balıklama girmiyorum dediğiniz gibi birkaç servise haber bıraktım eşten dosttan temiz düşürmeye çalışıyorum ilanların çoğu sorunlu çıkıyor çünkü.Yanına gidince yada konuşunca çıkıyor.Ama ölmeden binicem kısmetse bu kasaya:smiley:

6 senedir 3.1 kullanıyorum şehir içinde ve şehirler arasında 206 binde aracım maşallah diyorum

Ekli dosyayı görüntüle 3491

6 senedir 3.1 kullanıyorum şehir içinde ve şehirler arasında 206 binde aracım maşallah diyorum

Anadolu yakasında oturuyorum bostancıdaki servislere birtane 3.1 götürecektim baktırmaya 3 serviste aman abi gelme 5.2 al daha iyi dedi çok bozuldum valla.sizin araç çok diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin.ısrarla aramaya devam edeceğim ama servis nasıl bulucam o sorun işte:smiley: siz nerede bakım yaptırıyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,668
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR