atilla1968
hedefim jeep
birde 1999-2000 kasaları 4 ileri viteslimi acaba
Anadolu yakasında oturuyorum bostancıdaki servislere birtane 3.1 götürecektim baktırmaya 3 serviste aman abi gelme 5.2 al daha iyi dedi çok bozuldum valla.sizin araç çok diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin.ısrarla aramaya devam edeceğim ama servis nasıl bulucam o sorun işte siz nerede bakım yaptırıyorsunuz.
Hocam siz zaten şanslı gruptansınız. Sizin ki gibi bir araç zor bulunur Allah nazarlardan saklasın. Maşallah diyelim de. Bugün itibariyle arabamı sattım nakite döndü arabam. Artık money talks diyorum bugün arabayı satar satmaz Bursa'da birlik oto var Jeep konusunda uzmanlaşmışlar ve 3.1 i onlara da sordum çok sıkıntılı tavsiye etmiyoruz diye beni arabadan direkt olarak uzaklaştırdılar zaten. 5.2 , 4.7 alırsan daha iyi dediler. Bu ara tabi enteresan ama bazı İngilizciler aklımı çelmeye çalışıyor defender veya p38 range almalısın diyenlerde var p38 körükleri söküp amortisöre dönünce ve bir 2 modifikasyonla 10 numara olur diyenlerde var bilmiyorum kafa karıştırdılar . Araç aynı Zamanda günlük de kullanılacağı için p38 de fena fikir değilmiş gibi geldi.ben antalyadayım arkadaşım var genelde ona yaptırıyorum
genelde 3.1 lerde böyle bir kanı var ama benim şansımmı bilmem yada bakımlarını zamanında yapmam dan dolayımı desem memnunum şahsen bu fiyatlara megan bile alamıyorken böyle bir donanımlı ara almak daha mantıklı geldi bana herşeyden önce ne olursa olsun çocuklarımın ve kendimin can güvenliği motor sorunluymuş olsun gittiği yere kadar gider ne olur en çok veririm 5 10 yada 15 yaptırırım 5 sene daha binerim en iyi binek arabadan daha ii bence
Hocam siz zaten şanslı gruptansınız. Sizin ki gibi bir araç zor bulunur Allah nazarlardan saklasın. Maşallah diyelim de. Bugün itibariyle arabamı sattım nakite döndü arabam. Artık money talks diyorum bugün arabayı satar satmaz Bursa'da birlik oto var Jeep konusunda uzmanlaşmışlar ve 3.1 i onlara da sordum çok sıkıntılı tavsiye etmiyoruz diye beni arabadan direkt olarak uzaklaştırdılar zaten. 5.2 , 4.7 alırsan daha iyi dediler. Bu ara tabi enteresan ama bazı İngilizciler aklımı çelmeye çalışıyor defender veya p38 range almalısın diyenlerde var p38 körükleri söküp amortisöre dönünce ve bir 2 modifikasyonla 10 numara olur diyenlerde var bilmiyorum kafa karıştırdılar . Araç aynı Zamanda günlük de kullanılacağı için p38 de fena fikir değilmiş gibi geldi.
ah bu servisler ya ustalıkları sorunlu ya uğraşmak istemiyorlar.koskoca amerikan firması jeep yapıyor ve bu sorunlu motoru koyuyor test etmeden de piyasaya sürüyor dene gör gibi türk usulü iş yapıyor.inanasım gelmiyor içimden.hala bakıcam 3.1. ya boyumun ölçüsünü alıcam yada efsaneyi sona erdirip beceriksiz servisleri ifşa edicem
Hocam yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim keşke Bursa da olsanız da Bi çayınızı içmeye gelsem veya sizi misafir etsem ve sohbet etsek tanışsak. 3.1 ler konusunda ki kötü tecrübe bence de beceriksiz usta kaynaklı adamlar bir aracı yapıyorlar test ediyorlar çok zor şartlarda ama bizim ustalar beğenmiyorlar. O kadar Mühendis hesaplasın uğraşsın geliştirsin bizim ustalar yok işe yaramaz diyip sallasın. Türkiye bir çok araç marka model aynı sıkıntıyı yaşıyor. Galerici ve ustaların araçlarla ilgili bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları sebebiyle . Örnek passat çok iyi mondeo tutmaz kalite aynı biri 2. El de 30.000 diğeri 45.000 ten aşşa gitmez . Bu örnekler çoğaltılabilir. Türkiye'de 3.1 veya p38 range gibi araçların kötü namlarının sebebi yanlış bakım ve bilgisiz ustaların araçları heba etmesi usta yüzündendir bence , bir diğer sebep ise araç sahiplerinin alırken arabaya 250-400 bin Euro para verip 2 yıl kullandıktan sonra 3 kuruşun hesabını yapıp arabayı yetkili servise değil arabayı ilk kez gören küçük sanayi de ki Bi ustaya götürmesi sonra tabi bu böyle devam ediyor araç el değiştirdikçe durum daha beter bir hal alıyor . Yetkili servislerin acımasızlığı da göz ardı edilmemeli tabi. 3.1 bence de sizin dediğiniz gibi çok iyi bir araç ve bu kadar kötü olamaz donanım olarak da 4.7 ve 2.7 ile aynı. kafam çok karışık açıkçası. Bursa'da bu araçları kullanmış usta olmayan birileri olsa da tanışıp Bi araçlar hakkında bile alabilsem aslında iyi olabilir.ne demek her zaman elimden ne gelirse isterseniz bende araştırırım