Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,309

Etiketler

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

bi an için Turkiye zandettim seyit abinin fotolarını =)
turkiyenin bilindik yerlerinde böyle trafikten çekilmiş Willys yada cj hurdaları satan hurdacılar varmı ?

huseyin43' Alıntı:
bi an için Turkiye zandettim seyit abinin fotolarını =)
turkiyenin bilindik yerlerinde böyle trafikten çekilmiş Willys yada cj hurdaları satan hurdacılar varmı ?
Hangi fotolar?
60 plaka 1962 yeşil jeep ve tepeden görünen mavi-beyaz metal kabinli 1980 CJ5 benim kendi jeep'lerim ve Türkiye.Hurda göründüler herhalde :D :D

seyit' Alıntı:
Hangi fotolar?
60 plaka 1962 yeşil jeep ve tepeden görünen mavi-beyaz metal kabinli 1980 CJ5 benim kendi jeep'lerim ve Türkiye.Hurda göründüler herhalde :D :D
estafurllah abi onlardan bahsetmedim bahsettiğim 1 ci sayfadaki resimlerdi topic'in ilk sayfası :D :D

birde abi turkiye genelinde hurdaya çıkarılan cj'ler nerde yada tuzla daki jeepler gölcükte bi araba mezarlıgındaymış dogrumudur ?

ormanci1907' Alıntı:
buda benim willys
Tüm fotolara baktım ve yazılanları okudum son sayfadan birinci sayfaya kadar.
bir ferozacı olarak jeeplere zaaflıyım ezelden beri ;D işte bu...
aradığım ve görmek istediğim;enfes bir makina..

ön tanpona nasıl bir u kilit yapa bilirim acaba

index.php

herkese selamlar arkadaşlar ben istanbul dan sedat öztürk whillys - cj hastasıyım vede tutkunuyum cadillac escalade verseler binmem ;) ÇÜNKÜÜÜÜ HASTAYIZZZZZ DEDEEEEEE........ be aracımı sıfırdan topladım yeniden doğdu diyelim şuan on numara bir araç aracımı ilk aldığımda istanbulda aracımı gören iş arkadaşlarım güldü zorumada gitmedi deyil inatla şuanki son haline getirmek için mücadele ettim ve ben kazandım :smiley: tekrardan herkese selamlar istanbuldan yedek parça bulma kısaca hertürlü bilgi paylaşımı ve yardım için ben burdayım ve whillys severlerin yanındayım ;)

Picture 004.jpg

Picture 034.jpg

Picture 035.jpg

çok güzel olmuş. tebrikler..

anlatmış olduğunuz gibi bende aracı aldığımda başımdan geçenler tıpkı sizin gibi. bu araba adam olmaz dediler, mücadele ettim ve kazandım.

benimkide m38 a1 modeli olup, 3500 cc v8 motor kaiser şanzumanlıdır.

şimdi ise o gülen arkadaşlara hepsine ben gülüyorum.

tüm dostlara selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR