evet ismail abiiiismail55' Alıntı:İSMAİL FINDIKLI MUHTARININ JİPİ SANIRIM OOOOOOO
hayırlı olsuunnnnnnmamix_34' Alıntı:mp3 çalarım ve telsizimde tamam [attachment=1]
bafralı55_jc5' Alıntı:hayırlı olsuunnnnnn
gördüm başlıgını ofroadçı arkadaşta bulmuşsun aydın beyiii güzel olur bol çamurlar bol bol resim bekliyoruz .....mamix_34' Alıntı:sağol abi biraz uğraştırdı ama sonunda oldu pazar günü kemerburgazda olucam hem biraz çamurlanıcam hemde vinçi denicem
inş abi kazasız belasız olur inşl bu arada benim adım muhammet abi sizinbafralı55_jc5' Alıntı:gördüm başlıgını ofroadçı arkadaşta bulmuşsun aydın beyiii güzel olur bol çamurlar bol bol resim bekliyoruz .....
ismail samsun bafra karadenizmamix_34' Alıntı:inş abi kazasız belasız olur inşl bu arada benim adım muhammet abi sizin
memnun oldum ismail abibafralı55_jc5' Alıntı:ismail samsun bafra karadeniz
bende memnun oldumm samsuna da bekleriz bi gün gezmeyemamix_34' Alıntı:memnun oldum ismail abi
inşallah ismail abi kısmetse orayada gelmeye çalışırımbafralı55_jc5' Alıntı:bende memnun oldumm samsuna da bekleriz bi gün gezmeye
mamix_34' Alıntı:sağol abi biraz uğraştırdı ama sonunda oldu pazar günü kemerburgazda olucam hem biraz çamurlanıcam hemde vinçi denicem