Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,310
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

abi vinç 740 tl geldi taktırmasıda 100 tl vinç montaj yatağı 150 =990 tl mal oldu şimdi yeni eve girdim kemerburgaz'daydım biraz gezindim resim çekemedim sağolsun arkadaşım heyecandan resim çekmeyi unutmuş :D ormandan çıktığımda kendim bir kaçtane çektim onlarıda birazdan yüklerim

Etiketler

[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=1]

kemer.jpg

kemer2.jpg

kemer3.jpg

kemer4.jpg

bunlarda geçen yaz silivri taraflarında çekilmiş fotolar
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]bu fotolar eski tenteli olanlar :D[attachment=4][attachment=5]

263725_10150245931668938_536603937_7391877_7962448_n.jpg

264210_10150245932513938_536603937_7391893_7290864_n.jpg

271166_10150245931038938_536603937_7391869_2784262_n.jpg

249420_10150219047223938_536603937_7253848_5442375_n.jpg

253533_10150219048923938_536603937_7253858_1879270_n.jpg

bafralı55_jc5' Alıntı:
güzelllll denedinmi winçi bariiiii güzel olmuşşşş ben de seneye alıcam winç nasip olursaaa.
abi sorma okadar ormanda gezdim ama kendimi çamurda kaybettim böyle olunca vinçi denemeyi unuttum :D:D

ismail55' Alıntı:
sayın bey_52 aramıza hoş geldiniz herhalde ordu civarı tebrik eder .kolaylıklar dilerim...jipci ismail usta
evet ustam ordu korgan ilçesindeyim bilirsiniz bu bir sevda bu bir yasam tarzı

Hayırlı olsun, keyifle kullan arkadaşım,
Bende sizin gibi 67 model uzun kasa şasesi Tuzla, ama 4 silindir hurricane motorlu bir willys aldım,
Benim araçta normal 3 vites ve ilave sadece arazi vitesi var, takviye yok. sizin aracınızda böyle mi,
Yoksa bu farklı bir amaç için üretilmiş model mi.
Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
Selamlar
Ayhan NAMLI

DSCN4863.jpg

DSCN5875.jpg

ruhi' Alıntı:
Bende sizin gibi 67 model uzun kasa şasesi Tuzla, ama 4 silindir hurricane motorlu bir willys aldım,
Benim araçta normal 3 vites ve ilave sadece arazi vitesi var, takviye yok. sizin aracınızda böyle mi,
Selamlar
Ayhan NAMLI
Ayhan bey, endişelenmeyin.Kafanızı karıştırmamak için detaya girmiyorum; sizin aracın arazi vitesi tek kol. Hem yüksek hız ve 4X4 konumu ve hemde ağır devir ve 4X4 aynı kol üzerinde toplanmıştır.ekteki etiketi incelerseniz hangi konumda hangi durumu sağladığınızı görürsünüz.

T14.jpg

sayın ruhi .........bey aracınız cj universal serisinin en tutulan modelleri arasında 1967 den 1970 modele kadar kısa ve uzun çıkan tuzla üretimi olan bu arazi aracı en ekonomik araç tır....bunların çoğunun orijinali kalmışsa tek kol olarak dizayn edilmiştir..sizin aracınız temiz bi araca benziyo torpito etiketleri yerinde..arazi kolu dediğimiz kol duruş itibari ile şu an süratli yol durumundadır..kolu bir kademe çektiğinizde ön şaftı devreye sokar..bir daha çektiğinizde araç arazi şanzımanı boşa geçer ve aktarma yapmaz..en son geri pozisyon tam arazi denen pozisyona geçerki bu pozisyonda en fazla 2. viteste gitmek ve fazla gaz basmamak gerekir..çünki arazi araçları klasik olan bu modeller için söylüyorum..arazi vitesinde sürat yapmak şanzımanda ortalığın karışması gibi bir olaya sebep olurki işte o an hertürlü ;D acayip ses çıkar onun için yavaş kullanmak ve gerekmedikçe arazi pozisyonuna geçmemek en iyisidir aracınız güzel hayırlı olsun.... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Resim 008.jpg

Teşekkür ederim dostlar, kafamdaki soru işaretlerinden birini daha çözmüş oldum, sanırım bu konularla ilgili size sık sık başvurmam gerekecek.
Sağolun, varolun.

ruhi' Alıntı:
Selamlar
Ayhan NAMLI
ayhan ustam sizede hayırlı olsun benim jeep 3 ileri arazi ve yakviyesi var ve calısır durumda sadece motor ısuzu olarak değiştirilmiş şu an evimin alt katında sökülmedik yeri kalmadı nasipse en kısa zaman da kupa bakımı ve renk değişimi olacak :smiley:

ismail55' Alıntı:
sayın ruhi .........bey aracınız cj universal serisinin en tutulan modelleri arasında 1967 den 1970 modele kadar kısa ve uzun çıkan tuzla üretimi olan bu arazi aracı en ekonomik araç tır....bunların çoğunun orijinali kalmışsa tek kol olarak dizayn edilmiştir..sizin aracınız temiz bi araca benziyo torpito etiketleri yerinde..arazi kolu dediğimiz kol duruş itibari ile şu an süratli yol durumundadır..kolu bir kademe çektiğinizde ön şaftı devreye sokar..bir daha çektiğinizde araç arazi şanzımanı boşa geçer ve aktarma yapmaz..en son geri pozisyon tam arazi denen pozisyona geçerki bu pozisyonda en fazla 2. viteste gitmek ve fazla gaz basmamak gerekir..çünki arazi araçları klasik olan bu modeller için söylüyorum..arazi vitesinde sürat yapmak şanzımanda ortalığın karışması gibi bir olaya sebep olurki işte o an hertürlü ;D acayip ses çıkar onun için yavaş kullanmak ve gerekmedikçe arazi pozisyonuna geçmemek en iyisidir aracınız güzel hayırlı olsun.... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
ismail abi bak kim var burdaaaaa

100_0992.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri