Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,501
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

sinannasirli' Alıntı:
mesajlarin ilk basinda resmini gosterdigim uzunlasmis sase cj3b yavas yavas kendini buluyor, 2-3 haftaya son halini bulacak, yanimda amerikadan benzin deposu tasidim :smiley:

Resimde elektrik tesisati komple cekiliyor, evet arac hala 6 volt: araci gorur gormez '12 volta cevir abi sen bunu' demeyen kisi bilimum sanayilerde kalmamasina ragmen hala inatciyim :smiley:

Bilimum ayna vs aksesuar degisecek, su anda safti fren borulari takiliyor, marsa bastiktan sonar geriye bir tek makaslari, koltuklari ve tenteyi ayarlamak kalacak

Bu lastiklerden hala üretiliyor mu bilen varmı? Hangi marka ve model.

Etiketler

Bulmaniz biraz zor 2 sene once pirelliden direk merkezden pazarlama mudurune ulasip 3 tane alabilmistim o zaman turkiyede 15 tane filan kalmisti.

Pirelli MT06 600x 16 .

Biraz sans isi..

sinannasirli' Alıntı:
mesajlarin ilk basinda resmini gosterdigim uzunlasmis sase cj3b yavas yavas kendini buluyor, 2-3 haftaya son halini bulacak, yanimda amerikadan benzin deposu tasidim :smiley:

Resimde elektrik tesisati komple cekiliyor, evet arac hala 6 volt: araci gorur gormez '12 volta cevir abi sen bunu' demeyen kisi bilimum sanayilerde kalmamasina ragmen hala inatciyim :smiley:

Bilimum ayna vs aksesuar degisecek, su anda safti fren borulari takiliyor, marsa bastiktan sonar geriye bir tek makaslari, koltuklari ve tenteyi ayarlamak kalacak
Hayırlı olsun.
Sol tarafa havalı , sağ tarafa(yolcu tarafı) manuel bir silgi ister.

Merhabalar,

Pirelli 600/16 lastikleri geçen hafta sahibinden.com'da gördüm. 135 TL idi sanırım. Şu anda da duruyordur.

seyit' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Sol tarafa havalı , sağ tarafa(yolcu tarafı) manuel bir silgi ister.

Ustadim onu anlayan ustayi gectim, cunku taktirirsan kendim tamirini ogrenmek durumundayim hickimse anlamaz, benzin pompasi ve silginin kendisini bulabilecegimi de pek sanmiyorum askeriye bile butun elindekileri elektikliyle degistirmis tuzlada.

Ama suradan buluruz derseniz cok guzel olur. Simdi Amerikadan getirtmek cok tuzlu olur
Cikma kalmis midir tamirlik acaba?

sinannasirli' Alıntı:
Ustadim onu anlayan ustayi gectim, cunku taktirirsan kendim tamirini ogrenmek durumundayim hickimse anlamaz, benzin pompasi ve silginin kendisini bulabilecegimi de pek sanmiyorum askeriye bile butun elindekileri elektikliyle degistirmis tuzlada.

Ama suradan buluruz derseniz cok guzel olur. Simdi Amerikadan getirtmek cok tuzlu olur
Cikma kalmis midir tamirlik acaba?

Bu aralar Hakkı bey ( Hakkı Babalık) sizinle benzer bir çalışma içerisinde ve kimi orijinal parçayı biryerlerden bulmaya çalışıyor.Bazılarını buldu da.Kendisiyle kontak kurmanızda yarar var.Ayrıca bakılması gereken adresleri bulmak gerekir diye düşünüyorum.Biryerlerden birşeyler çıkıveriyor.

Valla acikcasi ben sifir parca olarak ulus otomotivi tavsiye ederim.

Hakki Bey sizin acaba vakumlu silecek icin bir kontaginiz var midir peki?

Tesekkurler

Elimde yıllar öncesinden kalma büyük tek parçalı kilometre saati var, çalışıup çalışmadığını bilmiyorum.

İhtiyacı olan haber versin.

Merhaba Sinan Bey,

E-bay sitesinden 1 adet vakumlu silecek motoru satın aldım. Bununla birlikte Nazilli, sanayi sitesinde Jeep kaportacısında 1 adet eski (görünüşü çok kötü idi) havalı sistem vakumlu silecek motoruda buldum. Eski olanı söküp tinere yatırdım. Yakında toplayıp bakacağım. Çok büyük ihtimalle çalışır. Öyle önemli bir teknojisi yok. Sıfır olarak adres sadece Amerika. Eski olarak ta her yerde olabilir. Bulunma ihtimali en yüksek yer AYDIN'dır. Zaten bu tarz parçalara devamlı bakıyorum. Bulursam buradan ya da farklı bir iletişim adresi verirseniz oradan size haber veririm.

HAKKI BABALIK' Alıntı:
Merhaba Sinan Bey,

E-bay sitesinden 1 adet vakumlu silecek motoru satın aldım. Bununla birlikte Nazilli, sanayi sitesinde Jeep kaportacısında 1 adet eski (görünüşü çok kötü idi) havalı sistem vakumlu silecek motoruda buldum. Eski olanı söküp tinere yatırdım. Yakında toplayıp bakacağım. Çok büyük ihtimalle çalışır. Öyle önemli bir teknojisi yok. Sıfır olarak adres sadece Amerika. Eski olarak ta her yerde olabilir. Bulunma ihtimali en yüksek yer AYDIN'dır. Zaten bu tarz parçalara devamlı bakıyorum. Bulursam buradan ya da farklı bir iletişim adresi verirseniz oradan size haber veririm.
Hakkı bey onların tamir takımını satan bir Yunan'lı var.Tabii yine eBay üzerinden satıyor.Her ikinizin de hatta belki benim de aklımda olsun göz gezdirmekte fayda var.

HAKKI BABALIK' Alıntı:
Merhaba Sinan Bey,

Cok sevinirim haber verirseniz... Buradan veya sinan@nasirlilar.com bana ulasabilirsiniz..

Uygun benzin pompasi da bulmak lazim tabi saniyorum?

artvinden zeki herhalde pompaya ihtıyacınız var hurdacı ismet lakaplı komsum da istedıgın parca mevcut ararsan numarası 05372502077 ulasabılırsınız

Merhaba Seyit Hocam,
Silecek motoru tamir takımını satan yunanlıya nasıl ulaşabileceğiz. E-bay'den bulabileceğim şekilde tarif edebilirmisiniz?

Saygılar

HAKKI BABALIK' Alıntı:
Merhaba Seyit Hocam,
Silecek motoru tamir takımını satan yunanlıya nasıl ulaşabileceğiz. E-bay'den bulabileceğim şekilde tarif edebilirmisiniz?

Saygılar

BIlmiyorum ise yarar parca cikar mi icinde ama buna denk geldim haber vereyim istedim. Ben de motor icin arttirma buldum ona teklif verecegim, siz kaca aldiniz?

http://www.ebay.com/itm/NOS-TRICO-VACUUM-WINDSHIELD-WIPER-PARTS-FORD-CHEVROLET-WILLYS-PACKARD-15-BOXES-/221028812707?hash=item33765807a3&item=221028812707&pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr#ht_500wt_1219

MERHABA SİNAN BEY,
Linke baktım fakat işimize yarar mı yorum yapamıyorum. En sağlıklı yorumu Seyit Hoca yapar. Burayı okuduğunda bize bu malzemenin işe yarayıp yaramadığını söyler. Ben silecek motorunu (havalı sistem olan) 40$'a satın almıştım. 10$'da kargosu tutuyordu. Sıfır olarak aldım. Hiç kullanılmamış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR