Felice' Alıntı:İbrahim bey aracınızı güle güle kullanın,
Aracın arka (uç) kısmına uygulanan stepne taşıyıcalar araçta yükseltme kiti olmadığında arka tarafa kendi ağırlığından daha fazla etki ederek aracın aşağıya doğru alçalmasına neden oluyor.
dolayısıyla ya yükseltme kiti + stepne taşıyıcı, yada stepne üst bağaja olmalı diye düşünüyorum.
selamlar.
cihanülker' Alıntı:hayırlı olsun aracınız , stepne konusunda ise sitemizinde üyesi olan ahmet07 arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz çok daha ekonomik ve istediğiniz şekli yaptırabilirsiniz
VX100LC' Alıntı:Cihan Bey Teşekkür ederim.
Ahmet Bey'den yardım isteyeceğim.
Ankara'da bu konularda tecrübeli usta arkadaş kim vardır. Bilginiz varmı?
cihanülker' Alıntı:valla ankarada böyle bir usta bende aradım 1 yıldan beri yok ,ve acaip şekilde burunlar havada saat 18 oldumu kapatıp gidiyorlar ,kanser olursunuz ,ve fiyatlar uçmuş kafayı yedirtirler adama siz beni dinleyin hiç uzağa gitmeyin ahmet bey hem sitemizin üyesi ,hem de çok eski toyotacı halende 80 kasa kullanıcısı ve hayatı bu işlerle geçmiş bir dostumuz dur makul fiyatlarla ,istediğiniz şeyi çok çabuk yapar sizide orada misafir eder ,yemeği yenir ,çayı içilir bir dostumuzdur ,siz sadece istediklerinizi söyleyin kendisine yeterli