VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,153
Ynt: VX 100 Seri Aracım

sedat abi günaydın videoyu izledim şimdide vx100 ün tırmanma esnasında 3 kilidide kilitli haledemi tırmanışı gerçekleştiriyor?

Etiketler

Ali o kısmını bilmiyorum ama kesin olan birşey varsa o rampanın kilitsiz çıkılmayacağı.
Lastiklerden mutlaka biri boşta kalıyor.

Felice' Alıntı:
İbrahim bey aracınızı güle güle kullanın,
Aracın arka (uç) kısmına uygulanan stepne taşıyıcalar araçta yükseltme kiti olmadığında arka tarafa kendi ağırlığından daha fazla etki ederek aracın aşağıya doğru alçalmasına neden oluyor.
dolayısıyla ya yükseltme kiti + stepne taşıyıcı, yada stepne üst bağaja olmalı diye düşünüyorum.

selamlar.

Mesut Bey,

Uyarınız için teşekkür ederim.
Bende pratik bir çözüm arıyordum. Şehir içinde kullanmayacağım, hafta sonları, uzun yol vs. kullanabileceğim pratik bir şey.

Ayrıca yükseltme kiti için sistemin bozulmasını bekliyordum bende :smiley:
Yükseltme kiti kullanıldığında aracın asfalt konforu bozuluyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum.
Her hangi bir dezavantaj yaratmıyorsa bende değiştirmek isterim.

cihanülker' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız , stepne konusunda ise sitemizinde üyesi olan ahmet07 arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz çok daha ekonomik ve istediğiniz şekli yaptırabilirsiniz

Cihan Bey Teşekkür ederim.

Ahmet Bey'den yardım isteyeceğim.

Ankara'da bu konularda tecrübeli usta arkadaş kim vardır. Bilginiz varmı?

VX100LC' Alıntı:
Cihan Bey Teşekkür ederim.

Ahmet Bey'den yardım isteyeceğim.

Ankara'da bu konularda tecrübeli usta arkadaş kim vardır. Bilginiz varmı?

valla ankarada böyle bir usta bende aradım 1 yıldan beri yok ,ve acaip şekilde burunlar havada saat 18 oldumu kapatıp gidiyorlar ,kanser olursunuz ,ve fiyatlar uçmuş kafayı yedirtirler adama siz beni dinleyin hiç uzağa gitmeyin ahmet bey hem sitemizin üyesi ,hem de çok eski toyotacı halende 80 kasa kullanıcısı ve hayatı bu işlerle geçmiş bir dostumuz dur makul fiyatlarla ,istediğiniz şeyi çok çabuk yapar sizide orada misafir eder ,yemeği yenir ,çayı içilir bir dostumuzdur ,siz sadece istediklerinizi söyleyin kendisine yeterli

cihanülker' Alıntı:
valla ankarada böyle bir usta bende aradım 1 yıldan beri yok ,ve acaip şekilde burunlar havada saat 18 oldumu kapatıp gidiyorlar ,kanser olursunuz ,ve fiyatlar uçmuş kafayı yedirtirler adama siz beni dinleyin hiç uzağa gitmeyin ahmet bey hem sitemizin üyesi ,hem de çok eski toyotacı halende 80 kasa kullanıcısı ve hayatı bu işlerle geçmiş bir dostumuz dur makul fiyatlarla ,istediğiniz şeyi çok çabuk yapar sizide orada misafir eder ,yemeği yenir ,çayı içilir bir dostumuzdur ,siz sadece istediklerinizi söyleyin kendisine yeterli

Teşekkürler :smiley:

arkadaşlar vx100 nasip olmadı... o rakama kredisiz çıkamayacagımı anlayınca kararımı prado dan yana degiştirdim...zaten bayagıdır takip ettigim 2005 siyah orjinal olan prado yu aldım...offroad gezilerimiz harici kullanacagım....hayırlısı bakalım..

ilginize teşekkür ederim..

Tuncay Bey kusura bakmayın biraz gec oldu ama sunu soylemek istiyorum, soylediginiz araca ben de talip olmustum gidip incelemistim ama iki nedenle vazgectim.

1. Vergi
2. Fiyat oldukca yuksek.

Arkadaslarin da dedikleri gibi daha dusuk modelde cok cok temiz araclar bulabilirsiniz. ben bir anlasma yaptim darısı sizin basiniza onumuzdeki hafta almis olurum fotolarini sizlerle paylasirim...

Sonradan gordum cok pardon Pradonuz hayırlı olsun resimlerini bekleriz, iki yıl once meksikada bir pradonun arazi testlerini izlemistim tvde hayli etkileyici idi sadece sehirici ile yetinmeyin bence.

cihan bey

cihan bey
1 tk 303001 …………….. V8 benzinli için önerilen

2 adet Ome 865

2 adet Ome N133

2 adet Ome N101

Gemi ile : 1.220.00 AUD k.d.v. dahil Teslim siparişten sonra 60-70 gündür.

Uçak İle : 1.538.00 AUD k.d.v. dahil Teslim Siparişten sonra 20-30 gün………..

Saygılarımla,

Tarkan Yücel

şimdi arkadaşlar gelen mail bu buna göre toplanıp sipariş verebilirzi ben uçak kargoyu düşünüyorum eğer malzeme getirmek isteyen arkadaşlar varsa fiyatlar birazcık daha aşağıya çekilebilir dedi tarkan bey bu arada 1 avusturalya doları 1350 tl

http://www.rocky-road.com/100series.html
cihan burdan sağlamasını yap.2'' yükseltme kiti toplam usa fiyatı 1002 dolar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri