VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,187
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Tuncay CJ' Alıntı:
arkadaşlar vx100 nasip olmadı... o rakama kredisiz çıkamayacagımı anlayınca kararımı prado dan yana degiştirdim...zaten bayagıdır takip ettigim 2005 siyah orjinal olan prado yu aldım...offroad gezilerimiz harici kullanacagım....hayırlısı bakalım..

ilginize teşekkür ederim..

hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.

Etiketler

CİHAN BEN 100KASAYA BİR ŞEY YAPMICAM,ASKIN JEEPE GÖNDERDİM DÜN..
70 KASAYA ALICAM KİLİT,KONUŞTUM TARKANLA ÖN ARKA ALICAM GALBA, SİPARİŞ VERİRSEN BERABER VERELİM..
AMA SANA TAVSİYEM YOUTUBE DAN Bİ ŞEKİLDE 'TOYOTA ARB' DİYE BAK BENCE ONUDA ARADAN ÇIKAR.
ÇOK PAHALLI 800 DOLARLIK SEYLERE NE PARALAR VERİYORUZ

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
CİHAN BEN 100KASAYA BİR ŞEY YAPMICAM,ASKIN JEEPE GÖNDERDİM DÜN..
70 KASAYA ALICAM KİLİT,KONUŞTUM TARKANLA ÖN ARKA ALICAM GALBA, SİPARİŞ VERİRSEN BERABER VERELİM..
AMA SANA TAVSİYEM YOUTUBE DAN Bİ ŞEKİLDE 'TOYOTA ARB' DİYE BAK BENCE ONUDA ARADAN ÇIKAR.
ÇOK PAHALLI 800 DOLARLIK SEYLERE NE PARALAR VERİYORUZ

abi duyguslal olarak çok üzgünm bu aralar ;) yoksa dediğin gibi 800 usd bir şey değil ama daha sonraki planlarımda halledeceğim

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
WALLA ZAVALLIYIZ, CİHANDA HİÇ OLMAZSA ARKA KİLİT VAR, HAZIRLA PARALARI

ben tarkan beyle bir görüşmüştüm ön+arka kilit ve büyük kompresör , acımasız bir fiyat çıkmıştı..(hatırlamıyorum bilinçaltıma itmişim demekki ;D
valla abi bu iş bizden 5 K götürür söyleyeyim. ::smiley:

abi şahsi fikrim satmayıp evladiyelik binelim dersek almamız gerek diye düşünüyorum.

sağlamda bi pazarlık etmemiz lazım.cihan abinin sizin ve benim sipariş baya yüklü çünkü.

çağlar' Alıntı:
abi şahsi fikrim satmayıp evladiyelik binelim dersek almamız gerek diye düşünüyorum.

sağlamda bi pazarlık etmemiz lazım.cihan abinin sizin ve benim sipariş baya yüklü çünkü.

ben toyota buluşmasına yetiştirmek istiyorum aracımı ,yani önümüzdehi hafta sipariş geçeceğim salı,çarş gibi en bunun için ne istiyorsanız tarkan ile görüşün derim beraber aynı uçağa yetiştirsin

evet yükseltme kitinde kalımıştık , tar oto tarkan bey sağolsun yaklaşık 3 haftada malzemeleri getirtti, bende ,istanbula bir fırsatını bulup kaçtım ve kiti sevgili toyota profösörü olan sevili abimiz vecihi ustanın yerinde ( tem servis) kendisi yoktu biraz rahatsızmış, ama oğlu suat usta ve yalçın usta beraber taktılar şimdi gelelim fotolara ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

orjinal torsiyonlarla ,ARB,NİN torsiyonları bayağı bir farklıydı malzeme kalınlığı + sertliği

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 075.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 076.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 077.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 086.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 087.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR