VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,155
Ynt: VX 100 Seri Aracım

vx100 kullanan abiler, arkadaşlarım aracıma bu hafta içi lpg taktırmayı düşünüyorum daha öncede lpg takılmalımı isimli konuda da sordum fakat beni tatmin edici bir cevap alamadım aracımı çok seviyorum, normal de lpg karşıtı biriyim ama günlük kullanımda bütçemi sasıyor, taktıran taktırmış olan arkadaş yada abilerim varsa, bu konu hakkında beni bilgilendirirlerse çok teşekkür ederim.

Etiketler

site altinda hayli fazla konu var lpg hakkinda bir tanesini yolluyorum, tatmin edici bilgiler bence fazlasiyla mevcut. Sizi tatmin edecek olan yanit ne bence onu paylasmalisiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40224.msg411635#msg411635

pandipieri' Alıntı:
site altinda hayli fazla konu var lpg hakkinda bir tanesini yolluyorum, tatmin edici bilgiler bence fazlasiyla mevcut. Sizi tatmin edecek olan yanit ne bence onu paylasmalisiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40224.msg411635#msg411635

misal olarak taktırırken dikkat etmem gereken yerleri mesela şurayı deldirme şurdan geçir gibi yardımlar olabilir.

Cihan Bey aracınız çok güzelmiş emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın

cihanülker' Alıntı:
buarada lastik seçimimde arkadaşlardan çok yardım aldım gezenbilir farkı ,aracım 17 jant olduğu için çogu markada lastik bulamadık sonra siteden bir çok arkadaşımın tavsiyesi ile cooper markasında aradığımız ölçüyü bulduk ( erkan çok teşekkürler yardımların için ) ölçü olarakta 275 /70/17 karar verdim orjinal lastik ebatlarım 275/65/17 idi yani ölçünün dışına fazla çıkmadan bu işi bitirdik ve cooper discovery st serisini 5 ad alıp aracıma taktım [attachment=1]

bu fotoda zirvede rizede kaçkar yaylalarında yaklaşık 2500 metrede ( yani olması gerektiği yerde)[attachment=2]

Cihan Bey Merhabalar,

copper stt lastiklerinizden asfaltta ve arazide memnunmusunuz? Bende 10 gün kadar önce 2003 vx 100 aldım. Ağırlıklı yapacağım km.ler asfaltta ama bulduğum firsatlardada araziye girmeye çalışıyorum. Kullanacağım lastik her yola gelmeli. Üzerinde önlerde michelin kar lastiği arkalarda goodyear 4 mevsim lastiği var. Kıl birisi olduğum için 4 lastik desennide aynı olsun istiyorum. Bende bu ebatlarda pek lastik bulamadım. Copper stt biraz çamur lastiği gibi sanırım o yüzden asfaltta nasıl merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

userarda' Alıntı:
Cihan Bey Merhabalar,

copper stt lastiklerinizden asfaltta ve arazide memnunmusunuz? Bende 10 gün kadar önce 2003 vx 100 aldım. Ağırlıklı yapacağım km.ler asfaltta ama bulduğum firsatlardada araziye girmeye çalışıyorum. Kullanacağım lastik her yola gelmeli. Üzerinde önlerde michelin kar lastiği arkalarda goodyear 4 mevsim lastiği var. Kıl birisi olduğum için 4 lastik desennide aynı olsun istiyorum. Bende bu ebatlarda pek lastik bulamadım. Copper stt biraz çamur lastiği gibi sanırım o yüzden asfaltta nasıl merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ben çok memnunum ayrıca bir takımd 35 inç lastik almıştım cooper stt , hiç çıkarmadan onlarla geziyorum gürültüsüne alıştım ıslakta biraz tehlikli ama zaten max süratım 100-110 dolayısı ile alıştım tavsiye ederim

cihanülker' Alıntı:
ben çok memnunum ayrıca bir takımd 35 inç lastik almıştım cooper stt , hiç çıkarmadan onlarla geziyorum gürültüsüne alıştım ıslakta biraz tehlikli ama zaten max süratım 100-110 dolayısı ile alıştım tavsiye ederim

Teşekkürler; forumda okuduğum kadarıyla stt lerden önce 275/70/17 copper st de kullanmışsınız. Bu iki lastiğide tecrübe etmiş birisi olarak karşılaştırabilirmisiniz. Tabiki herkezin beklentileri, kullanım tarzları farklıdır ama sizin tecrübelriniz ışığında değerlendirme yapmak daha faydalı olacaktır benim için.
Ben şuanda bulunabilirlilik anlamında bu iki lastik arasındayim. Benimde max. hızlarım sizinle aynı genelde sakin ve yavaş kullanırım.

userarda' Alıntı:
Teşekkürler; forumda okuduğum kadarıyla stt lerden önce 275/70/17 copper st de kullanmışsınız. Bu iki lastiğide tecrübe etmiş birisi olarak karşılaştırabilirmisiniz. Tabiki herkezin beklentileri, kullanım tarzları farklıdır ama sizin tecrübelriniz ışığında değerlendirme yapmak daha faydalı olacaktır benim için.
Ben şuanda bulunabilirlilik anlamında bu iki lastik arasındayim. Benimde max. hızlarım sizinle aynı genelde sakin ve yavaş kullanırım.

eğer aracınız standart ise yani yükseltme kiti yoksa zaten 35 inç lik stt leri unutun , sizin için en iyi seçenek 275-70-17 st olur kanatındayim ama yok ben duramam taşada çıkarım kayayıda denerim çamurdada arabayı zorlarım derseniz aynı ölçüde kalmak koşulu ile stt derim her iki lastikte işinizi fazlası ile görür stt biraz daha sert hanmurlu ve agresif desenlidir yumuşak karda stt ler çok çok iyidir test ettim defalarca, ama kaygan zamin ve buzlu sertleşmiş zeminde çok zordur , st biraz daha şehire yakışır yağmurda ,karda güvenle kullanısınız ama iş çamura geldiğinde st ler zorlanır yani stt nin yaptığı işi yapamaz tercihler sizin kullanmınıza kalmış kolay gelsin

cihanülker' Alıntı:
eğer aracınız standart ise yani yükseltme kiti yoksa zaten 35 inç lik stt leri unutun , sizin için en iyi seçenek 275-70-17 st olur kanatındayim ama yok ben duramam taşada çıkarım kayayıda denerim çamurdada arabayı zorlarım derseniz aynı ölçüde kalmak koşulu ile stt derim her iki lastikte işinizi fazlası ile görür stt biraz daha sert hanmurlu ve agresif desenlidir yumuşak karda stt ler çok çok iyidir test ettim defalarca, ama kaygan zamin ve buzlu sertleşmiş zeminde çok zordur , st biraz daha şehire yakışır yağmurda ,karda güvenle kullanısınız ama iş çamura geldiğinde st ler zorlanır yani stt nin yaptığı işi yapamaz tercihler sizin kullanmınıza kalmış kolay gelsin

Merhabalar,

Aracım şimdilik standart. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Merhabalar;

Yaklaşık 1 hafta oldu 275-70-17 cooper st ler ile olan beraberliğimiz. Söylendiği gibi biraz sesli bir lastik, ama ya beni çok korkuttular yada ben daha sesli bekliyordum bilemiyorum ama lastik gürültüsü beni çok rahatsız etmedi. Yağmurda ve kuru asfaltta deneme şansım oldu bence bu desen (mt mi? at mi? yoksa ikisindende biraz mı? ) lastiğe göre iyi Yanak 65 ten 70 'e yükseldi araç biraz daha yükseldi daha keyifli oldu

userarda' Alıntı:
Merhabalar;

Yaklaşık 1 hafta oldu 275-70-17 cooper st ler ile olan beraberliğimiz. Söylendiği gibi biraz sesli bir lastik, ama ya beni çok korkuttular yada ben daha sesli bekliyordum bilemiyorum ama lastik gürültüsü beni çok rahatsız etmedi. Yağmurda ve kuru asfaltta deneme şansım oldu bence bu desen (mt mi? at mi? yoksa ikisindende biraz mı? ) lastiğe göre iyi Yanak 65 ten 70 'e yükseldi araç biraz daha yükseldi daha keyifli oldu

o desen esasında mt dir ama mt ler gibi agresif ve sert desenli değildir ayrıca mt lerin verdiği performansı vermez ama sizide yolda bırakmaz hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR