VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,159
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Cihan Bey,

Aracınızı ilgiyle takip ediyorum.

Böyle bir şey ilginizi çekermi bilmiyorum.

Sadece öneri :smiley:

[attachment=1]

g_231_vx100_1.jpg

g_232_BUMPER_vx100_2.jpg

Etiketler

müdür hayırlı olsun :D

bencede önde vinç halatını görmek en iyisi, mahvediyor bizi kapalı kutu..

hem sen çok araba çekiyorsun ismi lazım değil vinci gör ;) ;)

cihan bey dün 25 sayfayı ilgi ile okudum aracınız şahane olmuş güle güle binin maşallah diyorum bir nazar bocuğu takın

Cihan Bey. Aracınız çok güzel. Güle güle, kazasız günlerde kullanmanızı dilerim. Aracınız ile ilgili bi sorum olacaktı; LC VX 100 aracınızda fabrika çıkışı standart dif. kilit mevcut mu ? Acaba tüm 2004 model VX 100 lerde standart var mıydı o yıllarda ? Teşekkürler.

Geçen yıl garaj toyo'nun internet sitesi vardı, girip bakıyorduk, bu sene yok. Ne oldu orası kapandı mı, yoksa sadece sitesi mi kapalı? İstanbul'da olmadığım için bilemiyorum.

Yanılmıyorsam Vecihi ve Suat ustanın servisinden bahsediyorsunuz..

TEM SERVİS olarak faaliyetine devam ediyorlar..nette siteleri de var..

Geçen sene nette hem tem servis, hem de garaj toyo vardı. Garaj toyoda yapılmış 2. el toyotalar vardı, onları da inceliyorduk. O yüzden merak ettim. Bu sene tem servis'in sitesi duruyor ama garaj toyo'nun sitesi kayıp.

Vanguard' Alıntı:
Geçen sene nette hem tem servis, hem de garaj toyo vardı. Garaj toyoda yapılmış 2. el toyotalar vardı, onları da inceliyorduk. O yüzden merak ettim. Bu sene tem servis'in sitesi duruyor ama garaj toyo'nun sitesi kayıp.

Garaj Toyo kapandı artık,
sadece Tem Servis olarak devam ediyorlar... ;)

Konuya biraz geç cevap verdiğimiz izin öncelikle özür dileriz.
Çok sık takip edemiyoruz konuları ama yetişebildiğimiz kadarına cevap verebilmekteyiz.

Şu anda sadece TEM SERVİS olarak; Atatürk oto sanayi sitesi 1 kısım 40 sk no 318 34398 Maslak-Şişli/İstanbul olarak vermiş olduğumuz adreste devam etmeyiz.
Garaj toyo ise 2 yıl önce hizmete kapandı.
Hizmetimizi yukarıda belirttiğimiz adreste devam ettiriyoruz.

http://temservis.com/images/harita-big.jpg

İlgilierinize teşekkürler

Cihan bey iyi akşamlar

Bu güzel aracı gördükten sonra iç geçirmemek elde değil.
Arabanız ne kadar a mal oldu. başlangıçve aksesuarları iile biraz bilgi alabilir miyim?Kısmetse ben de bu tarz bir araç için bütçe hazırlığındayım.Malum sitede fiyatlara baktığımda bu uzun zaman alacakmış gibi geliyor.Değerli bilgilerinizi bekliyorum saygılar.

Cihan Bey arabaniz cok sik olmus ,gule gule kullanin.Bu arac Antalya da Kemal Ustada gordugum aracmidir.Yanlis hatirlamiyorsam orada tanismistik.Bu topic i yeni gordum ve 25 sayfanin tamamini bir solukta okudum.Bende de 2006 LC 100vx var , bende tamponlari Ahmet Usta ya yaptirdim.Gercekten isini severek ve 10 numara yapan bir dost kazandigima inaniyorum.Resimleri yakinda (siteye resim yuklemeyi de ogrenince yuklerim.).Araziye cikmadigimdan orijinaline en yakin bir model olsun dedim,gercekten de oyle oldu.
Aracimi yaklasik 1 sene once Nasyonel den aldim , 33.000 km de idi,simdi 63.000 oldu.Arac hic araziye cikmamis ,makam araci olarak kullanilmis.
Su an ki kaderide bazi arkadaslar kizacak ama gene ayni gibi gozukuyor.En azindan arabayi ben kendim kullaniyorum.Daha once Range Rover im vardi ,sehir icinde sudan gecsem gosterge tablosunda yanmayan isik kalmazdi,bu psikolojiyi atlatinca insallah aktif olarak araniza katilip tanismak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri