VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,159
Ynt: VX 100 Seri Aracım

devam fotolara ve anlatıma , 29 ekim tatilini fırsat bilip birde domuz gribi nedeni ile okullarda tatil olunca aynı gün öğleden sonra ver elini antalya tabi ,ertesi gün direkt akdeniz sanayi sitesine ahmet ustanın yanına ,daha evvelden almış olduğum ,isveç malı farları tavana monte ettik ,

[attachment=1]

sonra aradık taradık kürek bulamadık ,ahmet abi kendi küreğini bana hediye etti onuda montajladık çaylar eşliğinde birde port bagaj arkasına 2 ad küçük far hediye etti ,sağolsun ahmet abim dostum,arkadaşım , ;D
[attachment=2]

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 051.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 052.jpg

Etiketler

vinç için , içerideki radyo anten ,indirip kaldırma düğmesine ilave röle yaparak ,sistemi kurduk ve şu anda içeridende vinci kumanda edebiliyorum ;D ;D, geride artık çok az işim kaldı şimdilik benden bu kadar artık gerisi pek yakında demek isterdim ama 1-2 ay sonra , devam iş bitmez daha yapacak çok iş var ,bu arada türkiyedeki tek araca sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ,vx 100 alıp bu işe gönül verenlerinde önünde yeni sayfalar açtığım içinde ayrıca gurur duyuyorum şimdilik benden bu kadar aracın kit takıldıktan sonraki fotoları yarın gündüz gözüyle çekip koyarım ;D ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
hakkatten ne kötü yemekti ,neyse soğcakta güzel yeriz

abi nedemek önemli olan beraber olmak ,gülmek ,eğlenmek gerisi hikaye ,bu arada mücahit sanada teşekkürler ziyaret için ,soğucakta fena şeyler hazırlayacağım ben ve ekibim ,

mutfakta erkan ,barda cihan show var show ;D

cihanülker' Alıntı:
abi nedemek önemli olan beraber olmak ,gülmek ,eğlenmek gerisi hikaye ,bu arada mücahit sanada teşekkürler ziyaret için ,soğucakta fena şeyler hazırlayacağım ben ve ekibim ,

Üffff oku oku bitmiyor ne kadar çok şey yapmışsın ben sayfayı yeni gördüm baştan sona okudum ama gözüme ağrı girdi. :D :D :D

Hayırlı olsun Cihan. Ama biliyorumki senin için durmak yok.

cihanülker' Alıntı:

Mutfak malzemeleri satan yere gidicem ;D aşçı şapkası (büyük olandan ) ve aşçı önlüğü alıcam ;D ;D ;D ;D
O halimle eşim bi görse var yaa,tamam, bittiğim andır o an ;D ;D ;D

Aahaha,Cihan bu arada,senin barada yanar döner,discolarda olan yuvarlak spotlar v.s hazırla baba,yeşille birlikte ambiyans iyi olsun ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mutfak malzemeleri satan yere gidicem ;D aşçı şapkası (büyük olandan ) ve aşçı önlüğü alıcam ;D ;D ;D ;D
O halimle eşim bi görse var yaa,tamam, bittiğim andır o an ;D ;D ;D

Aahaha,Cihan bu arada,senin barada yanar döner,discolarda olan yuvarlak spotlar v.s hazırla baba,yeşille birlikte ambiyans iyi olsun ;D ;D ;D

EEE kardeşim sende saç kavurmayı bukadar güzel yapmak mecburiyetindemisin..

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kuzu cevirme ekipmanım var cihan , fakat en az 5 saat sürüyor

abi ben çeviririm ,bunlarda daha evvelki kampta benim tarafımdan bizzat çevrilen ,kuzunun resimleri ama çok zahmetli oluyor yemesi ;D, sabit masa filan lazım ,bizim masalar iş görmez
[attachment=2][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC00995.jpg

DSC00996.jpg

DSC01013.jpg

DSC01018.jpg

Üfffff allah cezanı vermesin emiiii :eek: :D
Sondan ikinci resim nedir öyle üf üf üfff. :eek:
Zaten karnım aç... ;D

Hooppp beyler kaptırdınız gidiyorsunuz gene ;)Konu başlığı araç modifikasyonu,yemek tarifi deyil,lütfen muhabbet köşesine ve konuyla ilgili olmayan mesajlarınızı bi zahmet silin. ;D ;D ;D Okuyacaklara ayıp olmasın ;)

Cihan aracın çoğu bitti azı kaldı,gerçi araçlar hiç bitmez ya neyse ;D ;D ;D
Maşallah diyeyim,bomba gibi bir VX100.

Erkan ve saç kavurma ayrılmaz ikili,
Erkan geçen ki saç kavurma için yine eline sağlık. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri