VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,155
Ynt: VX 100 Seri Aracım

fotolaraa devamm

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 074.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 079.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 088.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 089.jpg

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 093.jpg

Etiketler

yapmak istediklerim 1- invertör büyütülecek (1000 vatt)
2- kürek ve balta montajı port bagaya yapılacak
3- sis farları port bagaja montelenecek
4- vinc kumandası içerideki radyo anten kumanda düğmesine paralellenecek
5-port bagaj üzeri arka servis aydınlatması takılacak
6- ön arka çelik tamponlar yapılacak
7- telsiz alınacak ve takılacak
8-hijack port bagaja monte olacak

hayırlı olsun, kazasız belasız ,bol gezmeli,yeşillikli,sulu ortamlarda kullanalım abi..

bu kitten çıkanları biraz açarmısın...??

cihan abi hayırlı olsun, allah gönlüne göre versin, yaparsınızinşallah yapmak istediklerinizi

arkadaşlar yukarıdaki listeden bir kaç şeyi daha bitirdim, telsizi aldım tercihimi ,midland alan 42 multiden yana kullandım ,çünki hem araç içi hemde araçdışı kullanmak için ( vinç kullanımında veya başka araç yönlendirilmelerinde mobil olarak kullanım kolaylığı ve montaj için bir yerleri kesip ,delme olmadığı için bu cihazı aldım ve taktım antenini port bagaj üstüne taktım ;)
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

telsiz fotolar? 003.jpg

telsiz fotolar? 001.jpg

telsiz fotolar? 002.jpg

çağlar' Alıntı:
hayırlı olsun, kazasız belasız ,bol gezmeli,yeşillikli,sulu ortamlarda kullanalım abi..

bu kitten çıkanları biraz açarmısın...??

çağlar 2 ad torsiyon , 2 ad arka yay ,4 ad amortisör hepsi bu ama difransiyel drop kit diye bir parça daha var ön difransiyel yukarı almak için onuda getirip taktıracağım yakın zman içinde ;)

Hayırlı olsun Cihancım,bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle.Listeye lastikde ekle malum bunlar küçük kalacak ;D ;D ;D

Birde yükseltme sistemini nasıl iptal ettiler. ???

tugsan75' Alıntı:
Hayırlı olsun Cihancım,bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle.Listeye lastikde ekle malum bunlar küçük kalacak ;D ;D ;D

Birde yükseltme sistemini nasıl iptal ettiler. ???

aynen lastikler yakın planda olacak ,315-75 -17 olarak bakalım erkan çözecek artık onun işi , öncelikle sistem içindeki yağı boşaltık mecburen ,cünki amortisörlere gelen boruları amortisörlerden ayırınca hepsi boşaldı ,sonra o boruların ucuna tornacıda tapa yapıldı 4 ad onlar takıldı ,hazneye tekrar yağ dolduruldu ,hepsi bu kadar elektronik olarak hiç bir şey yapılmadı ,alttaki algılatıcılar çalışıyor yani araçtaki yüke göre ekrandan ,normal,high,low hala gözüküyor ,yani sistem ekranda çalışıyor gibi ama teorikte sadce pompa bazen devreye giriyor ,birde algılıyacılar ,onlara müdehale yapılmadı

Ciha,hadi hayırlı olsun,bol çamurlu karlı günlerde kullanman diliği ile :smiley:
Ya baba,araçtan yaklaşık 6-7 mt kadar uzaklaşıp,aracın tamamını alan bi foto koysana sana zahmet.
Yükseltme işleminin yansımasını tam olarak bi görelim.

Bu arada,ilk izlenimler nasıl,salınım,konfor v.s nasıl memnunmusun.Varmı canını sıkan bişey,biraz anlat be eski-yeni farkını :D

cihanülker' Alıntı:
aynen lastikler yakın planda olacak ,315-75 -17 olarak bakalım erkan çözecek artık onun işi , ...

Sen o kısmı düşünme,en kolayı o ;)
Daha önceki mesajımda resim demiştim ama boşver,nasılsa haftaya kampta ölçer biçer hallederiz,kolay o kolay,en kolayı ;)

heytem abi sağolsun ,yalnız bırakmadı 2-3 saat beraberdik ,bu arada öğlen yemeği için teşekküler ( ne martıydı ama :eek:) , kendi arabasından söktüğü stickerı ve yalçından baskı ile aldığı toyota stickerını ,törenle arabaya bizzati kendisi uyguladı çok teşekkürler heytem abi

[attachment=1]

2009  ?EKER BAYRAMI KARADEN?Z 090.jpg

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ciha,hadi hayırlı olsun,bol çamurlu karlı günlerde kullanman diliği ile :smiley:
Ya baba,araçtan yaklaşık 6-7 mt kadar uzaklaşıp,aracın tamamını alan bi foto koysana sana zahmet.
Yükseltme işleminin yansımasını tam olarak bi görelim.

Bu arada,ilk izlenimler nasıl,salınım,konfor v.s nasıl memnunmusun.Varmı canını sıkan bişey,biraz anlat be eski-yeni farkını :D

erkan çok sağol kardeşim , tabi ilk izlenim otobanda 140 -150 olunca ;D ,yakıta doğrudan yansıyor ama tuğsanın dediği gibi aslan besleyen ,etine bakmaz ;D ;D, arabada eskiiye oranla yaylanma daha dengeli oldu ,okadar yüke rağmen ,eskiye oranla çok daha rahat oldu bence ,ama esas engebeli yerlerde arazide verecek ,tadından yenmez sanırım :D, arabadab artık otobüslerin içini daha rahat görebiliyorum ,nerdeyse şöförlerle gözgöze ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR