VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,159

Etiketler
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Cihan abi ne demek aslinda çok daha fazla kalmak istiyordum ama malum iş..
bu arada samimi muhabbet için sana ve heytem abiye çok teşekkurler. Yaylada gorusmek uzere.

arkadaşlar yükseltme kiti takıldıktan sonra yaklaşık 5000 km yaptım , araba eskisinden çok az daha sert ,viraj tepkilerinde değişiklik yok ,yol tutuştada değişiklik yok ,sadece ön amartisörler biraz kısa gibi ,önler tam yere basmıyor ve çekiş gücü yaşatabiliyor ,ıslak ve kaygan zeminlerde ,bir kaç kere denedim değişik kaygan zemin şartlarında ,zaten kiti taktığımız zaman yalçın ve suat usta iletesbiti yapmıştık , bir ilave yapacağız herhalde önlere, arkadan ve önden ,hem yaklaşma ,hemde uzaklaşma açılarım ,inanılmaz değişti ,rahatladı,özellikle arka çeki demiri ve aynı hizada bulunan LPG tankı korumasıda artık şartları zorlamayınca yere değmiyor ,biz arabayı 6 cm kadar kaldırdık ,ama torsiyondan daha fazlasıda mümkün fakat ,torsiyonlardan yüksetmeye devam ettikçe konfordan uzaklaşıyor araç , daha fazla yükseklik istiyorsak lastikle çözmenin daha mantıklı olduğu kanaatindeyim ,ve en yakın zamanda deneyeceğim 4,5 cm daha lazım rahatlamak için ,bu arada eskiye oranla arabanın artikilasyonuda çok değişti yarın fotoları koyacağım

Cihan Abi, tekrar tebrikler çok güzel herşeyiyle 4x4 bir araç oldu. Gezilerde bindiğim bir araç, yakinen konforunuda test ettim. ;D Vitaradan sonraki tercihim bu yada vx80 olacak.

bunlarda son resimleri aracın yaklaşık 7,5 cm yüksek orjinal halinden

bolu ,toyota resimleri 008.jpg

bolu ,toyota resimleri 014.jpg

bolu ,toyota resimleri 016.jpg

bolu ,toyota resimleri 017.jpg

New_toyota bulu?mas?.jpg

Yakinen gören biri olarak son durumuna hayran oldum. Devasa bir şey Bu vesile ile bir kere daha hayırlı olsun

abi dedigin gibi lastiklerin büyüme vakti gelmis :smiley:

erkan abi çöz şu işi :smiley:

cihanülker' Alıntı:
hocam erkan 35 lik lastikleri gönderdi bizim heyeti umumiye ,telsiz işini bıraktı dünden beri lastik peşinde ,ama daha deneyemedik ,35 ler olacakmı olmayacakmı bakalım ;D

olursa 4 cm daha havalanıyoruz ;D ;D ;D

Böyle giderse merdivenle çıkmaya başlarsın :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri