VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,155
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Tuncay CJ' Alıntı:
fırsat bulup gidemedim yanına :(

sabah 10:30 a nataştan randevu aldım.. sahibi ile konuştugumda maddi sıkıntıda oldugunu söyledi..fiyatta baya inecek gibi..uzun geziler ve günlük kullanım için uzun zamandır aklımdaydı vx100..zaten yıllık 15-20 bin kilometre yol yapıyorum..vergisi düşündürüyor sadece..

aracınızı maslakta garaj toyo var ,vecihiusta ve oğlu suat usta belki biliyorsunuzdur ,mutlaka onlarada gösterin derim şahsi fikrim,vergi gerçekten büyük karın ağrısı bunun dışında çok keyifli denecek hiç bir söz yok ,her şey bu arabada mevcut şimdiden hayırlı olsun

Etiketler

Daha düşük modelli temiz araçlar var bence çok para bu krizde boşu boşuna fazla vergiye gerek yok.

Cihan beyin konusunun reytinginden faydalanarak, Toyota fanatiklerini arttıralım biraz.

Buyrun size ilk versiyonundan son versiyonuna kadar LC görebileceğiniz bir video ;)

http://www.youtube.com/watch?v=dGBccrQuC5I

bi düzgün foto çekememişim cep telefonuyla..artistik bir çekim yapıp yayınlıycam,pek yakında ;D

çağlar' Alıntı:
bi düzgün foto çekememişim cep telefonuyla..artistik bir çekim yapıp yayınlıycam,pek yakında ;D

Çağlar biraz önce bende aldım haberi, çok yakıştığını duydum.
Çok sevindim senin adına. İlk fırsatta bekliyoruz fotoları :D

Günay bey,Toyota bölümündeki konu başlıklarını detaylı incelerseniz bütün sorularınızın cevapları detaylı bir şekilde mevcut.Genelde forumda konu başlığına uygun olmayan konuları o başlık altında konuşmamaya özen gösteriyoruz.Hem konuları incelemiş olursunuz hemde diğer bilgilerdende faydalanırsınız. ;)

cihan.taroto tarkan toyotadan pek anlamıyor,anlamamakta haklı adam amerikancı,ben torsionları getirttim baska arkadaşla,2 inç yükseliyor. tuğsanın dediği gibi vx 100 ün kesinlikle yükselmesi lazım.ben torsion ları 500 dolara ist teslim aldım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cihan.taroto tarkan toyotadan pek anlamıyor,anlamamakta haklı adam amerikancı,ben torsionları getirttim baska arkadaşla,2 inç yükseliyor. tuğsanın dediği gibi vx 100 ün kesinlikle yükselmesi lazım.ben torsion ları 500 dolara ist teslim aldım

evet abi bilmiyorumsenin araçta başına geldimi, şeker bayramında doğu karadenizdeydim araba tam yüklü + 4 yetişkin göstergedeki süspansiyon lambası kafasına göre bir low geçiyor bir normale ,el kitabından okudum normal diyor ama low geçince 2500 yükseklikte dağdan aşağıya 1,5 saatte indim araba inanılmaz derecede yaylanma kabiliyetini yitiriyor amortisörler kapanıyor ,şehir içindeykende başıma geldi bir kaç kez araç yüklü iken bir başlık açtım bu konu ile ilgili bildiklerimi paylaşıp siparişe geçme yoluna girelim bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR