VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,839

Etiketler

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Bu konu benim de çok merak ettiğim bir konu. Fiber tampon ve yanaklar bu araçları çok güzel gösteriyor. Acaba nerden temin edilebilir? bir de özellikle multivan modellerinin köşeli çift farları ve boydan boya uzanan radyator ızgarası oluyo. Bunların hepsini nasıl temin edebiliriz?

Açıkçası resimdeki gibi bir t3 istiyorum ben:
bild-vw+t3%20multivan+benzin.25200.45.PETROL.jpg

tahirturan' Alıntı:
Bu konu benim de çok merak ettiğim bir konu. Fiber tampon ve yanaklar bu araçları çok güzel gösteriyor. Acaba nerden temin edilebilir? bir de özellikle multivan modellerinin köşeli çift farları ve boydan boya uzanan radyator ızgarası oluyo. Bunların hepsini nasıl temin edebiliriz?

Açıkçası resimdeki gibi bir t3 istiyorum ben:

açıkçası sen paradan haber ver ben aynısını bulurum sana

ne güzel bir cevap... "sen paradan haber ver ben bulurum sana" ... tam forum mantığına uyan, paylaşım içerikli bir cevap...

Herkes paradan haber versin, bu forumlara da gerek kalmasın...

tahirturan' Alıntı:
ne güzel bir cevap... "sen paradan haber ver ben bulurum sana" ... tam forum mantığına uyan, paylaşım içerikli bir cevap...

Herkes paradan haber versin, bu forumlara da gerek kalmasın...

Tahir bey haklısınız ben kelimeleri biraz yanlış kullanmışım doğru söylüyosunuz fakat ben t3 konusunda kazık yiye yiye akıllandım malesef bu işin ticaretini yapan insanlar çok gaddarlar ve bende onların kinini kelimeleri yanlış kullanarak ifade etmişim kusurabakmayın uyarınız için teşekkürler.

anlıyorum sizi. fakat benim istediğim cevap bu parçaların adresinizi söylemenizden ziyade teknik olarak mümkün olduğuna dair ortalama şeyler. zaten paylaşımın amacı da bu olmalı. bu fiber parçalar ve diğerlerini bulmanın ve herhangi bir t3 ün bu hale getirilebileceğinin mümkün olduğuna dair ve tabiri caiz ise "heyecanları körükleyen" tarzda bilgiler kafi...
:smiley:
anlayışınız için teşekkür ederim :smiley:

İlginize teşekür ederim.Tamponlarla birlikte yan fiberleride bulmak istiyorum

Selamlar
Bahsedilen tamponlardan hangilerinin kastedildiğini anlayamadım. Adresini bildiğimden değil de merak ettim :smiley:
Elinde fotoğrafı olan var mı, yada internetten bulup paylaşabilir mi?

mesela senin remindeki tamponlar demir tampon yukarıdaki kırmızı arabadaki tamponlar fiber tampon ve arabayı saran pakoları var o ayrımdan bahsediyoruz

Hmmm anladım, şimdi oldu.
Ama o zaman bu araçların karakteristik "Alamancı" yada "Gurbetçi" görünümü aşılmış, Amerikancı havası katılmış oluyo :smiley:
Cııkkk ! olmaz! :D

Bu arada bu araçların normal olan tavanını Pop-up (yükselebilir) tavan yapan yada yaptıran var mı. Sıfırının yada ithalinin çok pahalı olduğunu biliyorum. ama belki birinden kalıp almış, kendi yapmış olan birileri falan ;)

bu araçlarda yüksek tavan yaptırmak türkiyede zor yüksek tavanlısını bulup almak daha mantıklı ama yüksek tavan da yolda giderken çok gezer onuda unutmamak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR