VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,040
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Ankarada hurdacılar sitesinde çok ama 400 450 den başlıyolar 150 200 razı oluyolar,yıldız sanayindede var ama onlar çok para göz

Etiketler

Sayın Cem50 merhaba Ben de İZMİR den T3 sahibiyim.Bilginizden yararlanmak istiyorum.Arka ya scoter platformu yaptırmak istiyorum.Açıklamalı ve mekanizmayı oynatmalı bir şekil çizip yayınlarmısınız?Arka bağlantı ,orta tahterevalli gibi saç profil uygulamalı ve teker yolu mu yoksa düz saç ? delikli saç? Nasıl yaptırabilirim.Sevgi ve saygılar.

Arkadaşlar T3 Arıyorum. 85 - 90 model arası dizel T3 arıyorum. Dün 2 araca baktım. İstanbul avcılarda. İkiside hoşuma gitmedi. Çok masraf var. Biri kasa diri fakat evrak falan sıkıntı var. Diğeri macunlu baya . Fiyatlar 5 gibiydi. Neyse kesin kararlıyım artık hayalleri gercekleştirme zamanı. Para hazırda yok ama 2 günde kredi cıkar. Ortalama 6000 veya max 8000 arası edebilecek kasası düzgün bir T arıyorum. Ankarada kırmızı olan var bir tane. O güzel ama 10.000 diyor bizim sınırı aşıyor.
Şuda bir gercek araçlar her nekadar bizler sevsekte artık 20 yaşını aşmış. Çok temiz olanlar var. Ama fiyatlar gercekten yüksek. Ben alıp toplayacağım. İçini döşemelerini. Ama kaporta motor cıkarsa yanarım. Zaten kıredi cekim 2 sene geri ödeme yapıcaz. Bu arada ağır bir masraf bizi üzer.
Kısmet olurda alabilirsek güzel bir form yaşarız :smiley:) Kalem kalem . Arkadaşlar Sahibindendekileri ezberledim. Tavsiyeniz yada iyi bakacak birine satmak isteyen varsa ben buradayım. Bekliyorum.

Dün gitti yeni sahibine hayırlı olsun
defender imi ve ladamı 5,9 GC veya S 320 ile takaslarım

çokta güzelmiş maaşallah sorması ayıp kaça aldınız. 1600 td 5 ilerimi yoksa - 1600 dizel 4 ilerimi. birde bişey sormak istiyorum bende bu aracın 1992 1600 td syncro'su var fakat böğle bir isteksiz gidiyor acaba nedenlerini biliyormusunuz arkın hocam. birde sizden etkinlik fotoları bekliyoruz. böle kuru kuru olmasın otoparkta.

t392syncro' Alıntı:
çokta güzelmiş maaşallah sorması ayıp kaça aldınız. 1600 td 5 ilerimi yoksa - 1600 dizel 4 ilerimi. birde bişey sormak istiyorum bende bu aracın 1992 1600 td syncro'su var fakat böğle bir isteksiz gidiyor acaba nedenlerini biliyormusunuz arkın hocam. birde sizden etkinlik fotoları bekliyoruz. böle kuru kuru olmasın otoparkta.
Eyvallah Kağan kardeşim. Sen bu işin kitabını yazdın bizse okuduk. Takıldıkca sana danıştık :smiley:

t392syncro' Alıntı:
yakıt filtrenizi kontrol edin su tahliyesini boşaltın,filtre şişmiş olabilir.
motor stop etmiş durumda iken triger kayış üst kapagını yerinden çıkartın motoru saatin ters yönüne 19 nolu bir anahtarla ekzantrik kasnagından çevirerek volant,ekzantrik,ve pompa kasnaklarındaki işaretlerin sente çizgilerinde olup olmadıgını kontrol edin,
muhtemelen sente kaçıktır

CEM50' Alıntı:
yakıt filtrenizi kontrol edin su tahliyesini boşaltın,filtre şişmiş olabilir.
motor stop etmiş durumda iken triger kayış üst kapagını yerinden çıkartın motoru saatin ters yönüne 19 nolu bir anahtarla ekzantrik kasnagından çevirerek volant,ekzantrik,ve pompa kasnaklarındaki işaretlerin sente çizgilerinde olup olmadıgını kontrol edin,
muhtemelen sente kaçıktır

Henüz bu tür bir işlem yapmadım. Fakat teşekkürler özellikle bakıcam. Yanlız hava filtresini değiştirdim. Mazottan şüpeliyim sadece. Fakat suan araçı kullanmıyorum. Plakaları yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler