metehan41' Alıntı:arkadaşlar ben aracıma bu hafta warn xd 9000 i aldım. bostancıda amerikancı tayfun abiden aldım. 1200 dolar satış fiyatı. araca montajı içinde kocaelinde 150 ytl harcadım. canavar gibi oldu. testlerini yaptık. birde warn ın aksesuar cantası satılıyor 390 ytl . bu cantada benze özellikle olması kesin gerekli olan karşı tafafa taklan açılabilir makara sistemi var. çeki için kayış halat var. eldiven var. ufak tefek şeyler var. ben bu hareketli makarda elimde numunesi vardı. tornada yaptırdım. 40 ytl ye maloldu. süper oldu. orjinalindende sağlam olması için eksik kısımlarını tamamladık. sonuçta kayış halatlardan elimde 2-3 tane vardı zaten. bu sebeple aksesuar çantası temin etmeseni bile bu seyyar hareketli makaradan hepinize tavsiye ederim. hatta ben 2 tane taşıyorum aracımda. dikkat bu önemli:
1 makara = çeki gücü x2 ,
2 makara=çeki gücü x3 demektir.
unutmayalım. 1 tonluk aracınızla 3 tonluk aracı çekmeye güzünüz yetecektir....
metehan41' Alıntı:uyarılarınız için teşekkürler. makaraları sanayide 5 ton yükün altında denedik. her hangi bir sorun yok. ladanin kazak gibi sökülmesi tabiki doğru. ona diyecek birşeyim yok. her şeyin kapasitesi belli...
discovery-V8' Alıntı:... Bolu subaşı idi sanıyorum çamurdan bir ladayı çıkarmaya çalışırlarken parçalamışlardı.
efe_41' Alıntı:Ya bende arabama vinç istiYorum.. ama bu konuLArda çok acemiyim acıkçası. piyasadakiLer bana bayağa pahaLı geldi. açıkcası okdar para vermek istemiyorum.. LR defender için lazım. tampon vinç için güçlendirilmiş yerleri faln hazır ama vinç bulamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.