evedilaz
cj hayatdır
Ynt: Vinç Hakkında
T-max hangi modeli cj5 araca uygundur sizce arkadaşlar ???
T-max hangi modeli cj5 araca uygundur sizce arkadaşlar ???
büyük_okyanus' Alıntı:selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz???
cok tesekkur ederim winc
43 kg airliginda
5440 kg 12000 Ibs
prime tech 12000 lb
6,6 hp motor gücü
12 v ile 2.3
24 v ile 2,7 m cekme hizi
CE setifikali isvicre yapimi
serkann' Alıntı:ben ruhsat işletme,proje masraflarını merak ediyorum.sonuçta bir çok seçenek var vinç için...kaça mal oluyor arabaya takmak her hangi bir vinci..?
büyük_okyanus' Alıntı:selamlar prime tech almanca bir isim isvicreden satin aldim buraya belli bir kalitenin altindaki ürünlerin girisi zaten yasak ve firma isvicre firmasi ürünü henuz teslim almadim sanirim yarin alirim özellikle bakarim ve yazarim nerenin mali oldugunu tekrar.
Fiyati ise ben tr lirasi ile yaklasik 560 liraya aldim bir acik artirma sitesinden ama normal shop lardaki indirimsiz fiyati 2600 lira civarinda suya karsi tam koruma, ,frenlemesi ,kumanda sistemi (kablolu kablosuz) vb. yeni sistem imis bilmiyorum ama t-max bundan daha ucuz idi
tesekkur ederim
edaghan' Alıntı:Vinci ruhsata işlettirebilmeniz için, TR'deki satıcısının kestiği fatura, CE onay belgesi ve proje gerekiyor. yaklaşık maliyeti 900 lira.