Vinç Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,930

Etiketler
Ynt: Vinç Hakkında

9000 veya 9500'lük bir vinc CJ-5'e uygundur... Esasında 8000'lik bile işinizi görür ama vinç ne kadar kuvvetli olursa o kadar az zorlanır ve yıpranır.

selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz???
cok tesekkur ederim winc
43 kg airliginda
5440 kg 12000 Ibs
prime tech 12000 lb
6,6 hp motor gücü
12 v ile 2.3
24 v ile 2,7 m cekme hizi
CE setifikali isvicre yapimi

seilwinde.jpg

Re-branded Çin malı diye biliyorum. Bunun gibi birkaç tane marka var. Şansınız var ise T-MAX'ın OEM olarak ürettiği bir üründür...

büyük_okyanus' Alıntı:
selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz???
cok tesekkur ederim winc
43 kg airliginda
5440 kg 12000 Ibs
prime tech 12000 lb
6,6 hp motor gücü
12 v ile 2.3
24 v ile 2,7 m cekme hizi
CE setifikali isvicre yapimi

hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız maliyeti hakkında bilgi vere bilirmisiniz

selamlar prime tech almanca bir isim isvicreden satin aldim buraya belli bir kalitenin altindaki ürünlerin girisi zaten yasak ve firma isvicre firmasi ürünü henuz teslim almadim sanirim yarin alirim özellikle bakarim ve yazarim nerenin mali oldugunu tekrar.
Fiyati ise ben tr lirasi ile yaklasik 560 liraya aldim bir acik artirma sitesinden ama normal shop lardaki indirimsiz fiyati 2600 lira civarinda suya karsi tam koruma, ,frenlemesi ,kumanda sistemi (kablolu kablosuz) vb. yeni sistem imis bilmiyorum ama t-max bundan daha ucuz idi
tesekkur ederim

serkann' Alıntı:
ben ruhsat işletme,proje masraflarını merak ediyorum.sonuçta bir çok seçenek var vinç için...kaça mal oluyor arabaya takmak her hangi bir vinci..?

Vinci ruhsata işlettirebilmeniz için, TR'deki satıcısının kestiği fatura, CE onay belgesi ve proje gerekiyor. yaklaşık maliyeti 900 lira.

büyük_okyanus' Alıntı:
selamlar prime tech almanca bir isim isvicreden satin aldim buraya belli bir kalitenin altindaki ürünlerin girisi zaten yasak ve firma isvicre firmasi ürünü henuz teslim almadim sanirim yarin alirim özellikle bakarim ve yazarim nerenin mali oldugunu tekrar.
Fiyati ise ben tr lirasi ile yaklasik 560 liraya aldim bir acik artirma sitesinden ama normal shop lardaki indirimsiz fiyati 2600 lira civarinda suya karsi tam koruma, ,frenlemesi ,kumanda sistemi (kablolu kablosuz) vb. yeni sistem imis bilmiyorum ama t-max bundan daha ucuz idi
tesekkur ederim

Hangi açık artırma sitesinden adresini yazmanız mümkün mü ?

selamlar elbette mümkün www.ricardo.ch
buradan istediginiz seyleri bulabilirsiniz tr deki sahibinden.com gibi bir site kullanilmis yada fabrika cikisi yeni mamuller bulmaniz mumkun

arkadaşlar ben cj6 için ulus otomotivden netlift marka 9500 lb.bir vinç aldım.fiyatı 1ooo lira.önceleri yerli olduğu için biraz çekindim doğrusu fakat 2 yıl garanti,servis ve bol yedek parça hizmeti olduğunu duyunca her türlü riski alarak netlift marka bu vinci tercih ettim.iyiki almışım.kullandıktan sonra ne doğru bir tercih yaptığımı anladım.ilgilenirseniz ulus otomotivin telefonlarını veriyorum.taksimde ve maslak atatürk sanayi 2 nci kısım da da satış yerleri var.aynı zamanda bu arkadaşlar (ali ve mustafa abi) jeep yedek parça satışı yapıyorlar.taksim tel.0212 238 03 50 maSLAK.0212 328 40 13

Herkeze selamlar.Sinop'ta bi arkadaşım aracına vinç taktırmak istiyor warn dan başka model düşünmüyoruz.Araç nissan skaystar sss warn marka vinç o araca göre tasarlanmış gibi çok güzel uyum sağlıyor. Bu konuda sizlerden yardım alabılırmıyım fıyatı uygun temiz ıkıncı elde olabılır. Yada sizlerin başka tavsiyesi varmıdır. Şimdiden teşekkürler ...

selamlar bu vincin aynısından bir arkadaşım yurt dışından banada getirdi ama 24 voltluk çıktı bunu defendere baglama imkanım varmı fatura ve ce belgesi sorunlarını aşıp ruhsata işletebilirmiyim.

edaghan' Alıntı:
Vinci ruhsata işlettirebilmeniz için, TR'deki satıcısının kestiği fatura, CE onay belgesi ve proje gerekiyor. yaklaşık maliyeti 900 lira.

Selam, vincin ruhsata işletilmesi ile nerdeyse forumdaki tüm başlıkları okudum. Ancak benim durumuma uyan bilgiyi bulamadım. Anladığım kadarıyla fatura ve CE onay belgesi vinci satan firmadan proje ise sonradan çizdirilerek temin edilebiliyor. Ancak başlıklardan birinde, (hangisi hatırlamıyorum, 10'larca okudum) faturanın ruhsat sahibinin adına kesilmiş olması gerektiği yazıyordu. Eğer durum buysa 2. el bir araç aldığımda, halihazırda üzerindeki işlenmemiş vinci ruhsata işletmem imkansız oluyor. Bu bilginin doğruluğu hakkında bir şey bilen var mıdır acaba?

Bir de projeyi istanbulda veya ankarada nerelere çizdirebiliriz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR