V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,338
Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

çok sağolun arkadaşlar eksik olmayın beğenmenize sevindim, inanın itinayla ölçüyoruz kesiyoruz yapıyoruz engüzel şekilde yakışanı olanakadar sürekli değiştiriyoruz, engüzel şekilde son aşamalara geldik nasip olursa yakında yollara çıkıcak defender 130,
bu arada dturan kardeşim lasitikler 35x17x12,5 jantlar -50 offset, motor orjinal v8-3500cc herkeze saygılar.

Etiketler

eyvallah sağolun varolun eksik olmayın, motoru sıfır yaptırdım lpg takılmadı ve henüz benzinde yakıtını test etmedim nasipse 2 haftayakadar benzinde yakıtını test edicem inşallah,80 kr ile 1 lira arasında normalde yakıyor deniliyor normal uzun yolda ama nekadar gerçekçi onu test edip görücez, lpg yeni çıkan sistem takıcaz gazı sıvı olarak yakan sistem benzinli gibi yani bu sistemde yakıt 50 kr ile 60 kr arası yaktığı söyleniyor onuda takıp test edicez nasipse saygılar.

langona' Alıntı:
eyvallah sağolun varolun eksik olmayın, motoru sıfır yaptırdım lpg takılmadı ve henüz benzinde yakıtını test etmedim nasipse 2 haftayakadar benzinde yakıtını test edicem inşallah,80 kr ile 1 lira arasında normalde yakıyor deniliyor normal uzun yolda ama nekadar gerçekçi onu test edip görücez, lpg yeni çıkan sistem takıcaz gazı sıvı olarak yakan sistem benzinli gibi yani bu sistemde yakıt 50 kr ile 60 kr arası yaktığı söyleniyor onuda takıp test edicez nasipse saygılar.

İnsallah dilediginiz gibi olur. Zevkle takipteyiz...

son durum..... kalanlar yükseltme,şnorkel,vinç,arka kasa kapak camı,sisler,ve istepne hayırlısıyla yolun sonuna yaklaşıyorum nasip olursa 2 haftaya kadar yollardayız saygılar.

CAM00026.jpg

CAM00027.jpg

CAM00028.jpg

CAM00029.jpg

CAM00030.jpg

Maasallah Allah nazarlardan saklasin on tampon ve yan basamaklardan bende istiyorum.Sakincasi yoksa on tamponun fiyatini paylasirmisiniz.

tşk ederim allahrazı olsun mustafa bey:smiley: vinç tamponu, üst koruma domuzluk yanı, basamaklar boyası dahil kargo hariç 1200 tl, boyası astar ve pütür atılıyor saygılar.

Merhabalar,
Umut kardeş ben sizin dükkanın önünden geçiyorken bu aracı gördüm. Niyetim dönüşte sizlere uğramaktı fakat hanımı Bergama'da güneç çarpınca direk döndük.
Ha birde koyu renkli olan 130'u ne zaman ekleyeceksiniz.
Dükkandaki arabaların hepsinin güzel olduğuna eminim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

maşallah. tamponunuza hayran kaldım. gerçekten çok güzel işçilik ve arabayla mükemmel bütünleşmiş. güle güle kullanın.

tşk ederim allahrazı olsun eksik olmayın,defendere yakışanı tasarlamak emek vermek uğraşmak sonucunda beğeni almak güzel bir duygu, sağlık olduğu sürece inşallah dahada güzellerini yapıp sizlerle paylaşmakdan onur duyarız saygılar.

nakış gibi işlemişsin 130 u :smiley:, gördüğümn en güzel 130 bu oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR