V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,301
Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

suleymanm3' Alıntı:
41 hatta 42 hatta ve hatta 43 kere maaşallah :smiley:

çok teşekkür ederim trabzonlu hemşerim bende rizeliyim:smiley: allahrazı olsun eksikolma inşallah dahada güzellerini yapıcaz nasip olursa şimdilik en güzeli bu saygılarımla.

Etiketler

elinize saglik muhtesem olmus tek kelime ile harcadiginiz para da bazilari aaaa dese de bence cok makul hatta az bile bu araca
soyleyecegim tek sey tabiiki bence diyerek basliyayim ben olsam lpg baglatmazdim
bu araci senede en fazla 3-5 bin km kullanirsiniz (elbet gundelik araciniz olmasi lazim) km de 30 kuruş tasarruf olsa sende 1000-1500 tl yapar en fazla V8 e lpg 4-5 binden assa tutmaz ayarı ıvırı zıvır kapladıgı yer muayene vs derken bence degmez araci satarken de lpg den dolayı bir deger kaybi satma zorlugu oluyor bugune kadar hic lpg baglanmamıs arabalar cok daha hızlı ve yuksek fiyatla satiliyor
bir diger dusuncem de (artık diger projelerinize saklarsınız artık) ben olsam ustune o kadar buyuk sepet yaptırmaz yolcu kabini uzerinde birakirdim sepeti arka kasayı da acık bırakırdım. sizin araciniz kamyonet diye geciyor sanirsam degilmi? arkasi kapalıöolacaksa 130 almanın ne manası var 110 alir kullanırsınız. ama 130 lar ozellikli araclar sırtına atv yada motorunuzu da yuklersiniz jenerator de 1 palet yuk de vurabilirsiniz... aracın ozelliklerini kulllanmak insana ayrı bi haz veriyor
ama sakin yanlis anlamayın arabanız tek kelime ile sahane olmus bizimkisi gantazinşn fantazisi gule gule zevkle binin arabanıza

bberksan' Alıntı:
elinize saglik muhtesem olmus tek kelime ile harcadiginiz para da bazilari aaaa dese de bence cok makul hatta az bile bu araca
soyleyecegim tek sey tabiiki bence diyerek basliyayim ben olsam lpg baglatmazdim
bu araci senede en fazla 3-5 bin km kullanirsiniz (elbet gundelik araciniz olmasi lazim) km de 30 kuruş tasarruf olsa sende 1000-1500 tl yapar en fazla V8 e lpg 4-5 binden assa tutmaz ayarı ıvırı zıvır kapladıgı yer muayene vs derken bence degmez araci satarken de lpg den dolayı bir deger kaybi satma zorlugu oluyor bugune kadar hic lpg baglanmamıs arabalar cok daha hızlı ve yuksek fiyatla satiliyor
bir diger dusuncem de (artık diger projelerinize saklarsınız artık) ben olsam ustune o kadar buyuk sepet yaptırmaz yolcu kabini uzerinde birakirdim sepeti arka kasayı da acık bırakırdım. sizin araciniz kamyonet diye geciyor sanirsam degilmi? arkasi kapalıöolacaksa 130 almanın ne manası var 110 alir kullanırsınız. ama 130 lar ozellikli araclar sırtına atv yada motorunuzu da yuklersiniz jenerator de 1 palet yuk de vurabilirsiniz... aracın ozelliklerini kulllanmak insana ayrı bi haz veriyor
ama sakin yanlis anlamayın arabanız tek kelime ile sahane olmus bizimkisi gantazinşn fantazisi gule gule zevkle binin arabanıza

çok teşekkür ederim sağolun varolun:smiley: sizin düşüncelerinizde güzel tabiki saygı duyarım düşünce ve fikirlerinizi beyan etmenizden dolayıda çok tşk ederim sağolun, tabiki 130 defenderler çift kabin kamyonet olarak çok daha kullanışlı oluyor fakat benim aracım husisi 4x4 arazi taşıtı diye geçtiğinden kamyonet olarak geçmiyor yani ondan dolayı bu şekilde donanımını yaptık benim düşüncem daha çok kamp için kapalı olması çok daha kullanışlı olur diye düşündüm içerisine kamp için herşey koyup gerektiğinde aracı bırakıp gidebilmek için kasanın kilitlenmesi kullanış açaısından daha mantıklı olur ve gerçektende kamp için kapalı kasa araç şart, üst sepetin boydan boya olmasıda aslında kullanış açısından çok güzel üstüne bir bot yada bir kano yada bir çadır yada uzun herhangi bir eşya taşımak için gayet kullanışlı, biz avcılıkla dalışla ve kampçılıkla biraz uğraştığımızdan bu şekilde çok kullanışlı oluyor bizim için, sizin dediğiniz şekildede tabiki gayet güzel olur özellikle günlük işler için, lpg olayına gelince sizin düşüncenizde doğru fakat bugün türkiyede akaryakıt fiyatları çok yüksek düzeyde olduğundan insanların birçoğu 8 silindir araç lpg olmadan binilmez diye düşünüyor hatta beni arayan müşterilerin birçoğu direk lpg de nekadar yakıyor diye direk soruyorlar insanlar bu tip araçları alıp hergün binmek istiyor fakat tabiki arada sırada binmek için lpg taktırmakda pek mantıklı değil hiçbirzaman benzinin verdiği keyfi ve gücü veremez lpgde araç.
2 projemiz daha var 130 olarak onları birazdaha farklı kullanım amacıyla dizayn etmeyi düşünüyorum nasip olursa saygılarımla.

cagatay67' Alıntı:
Bu fotoğraflar adama defender aldırır:smiley:) Allah kaza bela vermesin.

çok teşekkür ederim allahrazı olsun eksikolmayın:smiley: elimizden gelediğince kendi çapımızda eniyisini yapmaya çalıştık saygılarımla.

langona' Alıntı:
çok teşekkür ederim trabzonlu hemşerim bende rizeliyim:smiley: allahrazı olsun eksikolma inşallah dahada güzellerini yapıcaz nasip olursa şimdilik en güzeli bu saygılarımla.
iyi iyi hemşeri olduğumuz iyi oldu bende sizin gibi a dan z ye deilde kendi çapımda yavaş yavaş topluyorun yardıma ihtiyacım oldumu kapınızı çalarım ona göre :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR