V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,306
Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

Vinc tamponu roll bar ve basamaklar banada lazim.Dodikler nasil olsa Umut'ta var.Ben Roll Bar icin resimdeki gibi bisey dusunuyorum.

DSC00162.jpeg

DSC00167.jpeg

R-27.jpeg

R-16.jpeg

safety.jpeg

Etiketler

Aracınız 110 mu? Ben önceki aracıma rollcage takmıştım. Hatta böyle kaynaklı değil çelik çekme borudan ve flaşnlı idi.

DSC02321.JPG

must' Alıntı:
Evet aracim 110 hatta sizde bir snorkel vardi bana teklif etmistiniz.Resimdeki rollcage tam istedigim gibi..

Şnorkel işin hatırlamıyorum ama :smiley: Düşünürseniz rollcage yaptırmayı haberleşiriz.

ben rollcage düşünmüyorum benim rollbar dediğim vin tamponunun üzerine takılan ön koruma defender yazılı, rollcage işini umut daha iyi bilir onlar yapıyor çünkü, tampon modelini yapalım paylaşıcam değişik birşey düşünüyoruz beğenirseniz yardımcı oluruz basamaklarda aynı şekilde saygılar.

eyvallah sağolun allahrazı olsun, defenderin hakkını verecek v8 dir şahsi düşüncem saygılar.

eyvallah sağolun allahrazı olsun, inşallah en güzel şekilde bitirmeye çalışıyorum saygılar.

kısa bir aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz, kasayı bırandamı yapayım kabinmi yapayım derken kabin yapmaya karar verdim,henüz kabini yeni bitirdik, sırayla basamaklar ve vinç tamponu nasip olursa 1 haftaya kadar bitirip boyanıp üzerine takılacak,yapıldıkça resimleri paylaşıcam çok değerli değerlendirmelerinizi ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim herkeze saygılar.

IMG452.jpg

IMG450.jpg

IMG454.jpg

IMG455.jpg

IMG456.jpg

kabin çok şık olmuş,
ustanın ellerine sağlık ben çok beğendim,
kolay gelsin,
selamlar

Hayırlı olsun kazasız belasız bının ınsallah . on panjur nerden aldınız acaba ?

arka kabin çok şık olmuş ustanın eline sağlık kimse sevmeden bu işi güzel yapamaz. güzel olacak belli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR