V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,305

Etiketler
Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

sağolun özgür bey allahrazı olsun,inan bende sonunu merakla bekliyorum güzel bir iş çıkarmaya çalışıyorum, nasipse 1 ayakadar tam donanımlı bir 130 defender çıkarmayı düşünüyorum saygılar.

teşekkür ederim sinan bey sağolun, itinayla gönlümüze göre yapmaya çalışıyoruz nasipse güzel bir iş çıkarıcaz inşallah,saygılar.

dayanamadım boyadan önce acaba nasıl duracak nasıl gösterecek diye jant lastikleri taktık...

IMG408.jpg

IMG409.jpg

Size bir tavsiyede bulunmak isterim. Eger kasayi kapatacaksaniz yan taraflardan daha kolay ulasabilmek icin kasanin yanlarindaki kalin seritlerden bir tanesini cikarip yaklasik 4 parmak asagi indirin ki iceri ulasim kolay olsun. Ben de keske basinda boyle yapsaydim diyorum. Kasayi kapatiyorum simdi ama helezon ve amortisorleri de sifir taktigim icin yukseldi arac arkaya raf yapmayi dusunuyorum ama iceri kol sokacak kadar mesafe kalacagini dusunursek iki raf ancak yapilabiliyor. Bilmem anlatabildim mi demek istedigimi

tavsiyeniz için tşk ederim hüseyin bey:smiley: kasayı brandayla kapatıcam raf yapmayı düşünmüyorum sadece kasanın içerisine yanlara katlanır koltuklar yaptırmayı düşünüyorum brandayıda yanlardan gerektiğinde katlanır şekilde yapıcaz saygılar

tşk ederim mustafa bey, gerçektende jant lastikleri takınca araba bir anda değişti ben bile bukadar değişeceğini tahmin etmiyordum, lastik ebatı 35x12,5x17 cooper S/T .

Selam aksları değiştirdinizmi ?
35 lastik defenderin akslarını kırar deniyor. Tabi değişiklik yapmadan kullananda çok gibi 35 lastik defenderi mükemmel ötesi yapıyor görüldüğü gibi

merhaba özgür bey, aksları değiştirmedim 35 lastikle kullanan arkadaşlar var hiç sorun yaşamadılar bende akslarla ilgili sorun yaşamıyacağımı düşünümüyorum, tabiki çok aşırıda zorlamamak gerekiyor, yumuşak arazide sorun olmaz fakat çok sert zeminde arazide zorlamalarda herzman sorun yaşanabilir dikkat etmek gerek şahsi fikrim saygılar.

Recep bey bende aynı şekilde düşünüyorum hem varsın arada kırılsın 35 lastiğin hem görüntüsü hem arazi performansı varklıdır
bence değer

aksı kırmak tamamiyle kullanıcıya bağlı bir durum, yanlız şunu üzerine basa basa söylemek istiyorum bir 4x4 araç için vinç omazsa olmazıdır,ben şuanakadar toplayıp bindiğim bütün 4x4 araçlarımın hepsine vinç taktım ve arabanın zorlanmasını hesaplayarak gerektiği yerde aracı daha fazla zorlamadan vinci devreye soktum ve araçların şuanakadar hiçbirinde ne aks,ne şanzıman,nede difransiyel sorunu yaşadım, ama vinç şart bir vince verilen paranın yüz misli helal olsun diyorum kişisel görüşüm saygılar.

teşekkür ederim ali bey sağolun, en güzelini yapmaya çalışıyoruz nasip olursa en güzel şekildede bitiricez bu işi saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.