Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,025

unımog arıyorum

• 416 406

Kullanılan: 14 70.0%
  • 403 421

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog

Çok az bir hasarla kupayı aşağı indirdik.

577973.jpg

577975.jpg

577977.jpg

Yarın yoksa bunlamı gelsem ? ;D

577982.jpg

Etiketler

Motoru askıya aldık.

584001.jpg

Bu resim de konuya ilgi duyan arkadaşlar için güzel bir örnek.Şanzımanın bize bakan yüzünde akuple edilmiş yavru şanzımanı ve ön ile arka vinçlere giden şaftları görüyorsunuz.Karınca şanzıman tam altta kaldığı için görülemiyor.

584005.jpg

Nadir Abi Kolay gelsin projenin iyi gittiğine sevindim :smiley: sonuçları heyecanla bekliyoruz.

Sizin bu uzun kaporta, şasenin esnemesine engel olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla unimog'ları şaselerinde bir "oynaklık" var.

arkadaşlar trafikten hurdaya çıkarılmış bir unimog var buna nasıl tekrar plaka alabilirim bilgisi olan varmı

Kamu tarafından hurdaya çıkarılmış bir araç ise , satışı esnasında '' trafiğe tescil ettirilebilir '' kaydının olması lazım.Bunun dışında biraz zor.Daha ayrıntılı bigi için herhangi bir trafik müşavirlik firmasına başvurmanız gerekiyor.

iceman' Alıntı:
ocak ayında yaptığım ufak gezinin Adana etabında arkadaşımın aracı ile giderken aynada bir anda o yeşil devi gördüm ve 3-4saniyelik sürede fotosunu çekmeye çalıştım.
Orman Müdürlüğü tarafından kullanılıyormuş, önünde de zirai amaçla kullanılan bir "modül" var... :D
dsc0074vq4.jpg
bunun aynısını babam kullanıyor ama onun ki.. nadir abinin aracı gibi halatlı yani 2 adet var bu unimoglardan o öndeki zirai ilaçlamada değil işmakinaların vb. vidalarını sökmek için kullanılıyor yani bi nevi dev kompresör iyi bişey

taiga' Alıntı:
Hadi Unimog kendi kültürleri... Peki Niva...
Bu insanlar birlikte ortak iş yapmayı biliyorlar...Doğal olarak tarihlerine de sahip çıkıyorlar, yaşam tarzlarına da...
Kısmen konu dışına çıktım ama başka bir örnek olsun diye bu fotoları ekliyorum. Kusuruma bakmayın...

134.jpg

126.jpg

130.jpg
nu nivacılar hasta yaw ben de oyle

unimog 411 ararken bunu buldum sanırım bu 404 .bu araba ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.aracın fiyatı 1500 ytl ancak plaka sorguzunda yakalamalı hacizli çıkıyor.farzedelimki bu arabayı aldım.siz ne dersiniz bu araba adam olurmu olursada bana tahmini maliyeti ne kadar olur.araba orjinal benzinli. forumda sorunun cevabını bulamadım bu aracın motoru dizel ile değişebiliyor onu biliyorum değişiyorda yasal olarak ne gibi işlemler yapılıyor çünkü en son hatırladığım da bu değiştirme işi olmuyordu. herkezden bir yorum bekliyorum nede olsa herkezin unimog hayali var herkezin bu arabalar ile bir bildigi var. :smiley:

Ben hiç uğraşma derim.Zaten haciz durumu kalktıktan sonra o fiyata vermezler.Verdiklerini farzet , bana göre min10-15000 YTL masraf var.Hepsi 16500 yapıyor.Bu parayla daha uygun dizel bir 404 alabilirsin.

haklısnız çok masrafı var.yazık oldu canım unimoga cürüyüp gidecek oracıkta.belki daha derli toplu olanı bulabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri