Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 165,018

unımog arıyorum

• 416 406

Kullanılan: 14 70.0%
  • 403 421

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Unimog

bağlanacak hidrolik pompayı çevirebilecekmi? yani tahrik mili en kuvvetli olan mog nedir?

Hidrolik ve pompa konusunda uzman değilim , ama bildiğim tüm moglarda tahrik milleri aynı tarım tarktörleri gibi 1000/540 devir/dakika prensibi ile çalışıyor ve güçleri her türlü ataşmanı çalıştırmaya yetiyor.

Bence Tokat'a hiç gitmeyin.Büyük ihtimalle o bir U401 veya U411.Türkiyede pek fazla yok , onun için parça sorunu çekersimiz.Bir eşi Ankara İvedikte benim ustamda var.Gidip görebilirsiniz.Size benimki gibi bir benzinli U404 de gelmez.
Benim tavsiyem dizel 6 silindir U406-416 veya 4 silindir U421

Evet ilk resimdeki U404S.Benimkinin eşi.Türk ordusunun bir zamanlar vazgeçilmez aracı.Benzinli , 6 sil. 2.2 l
Son resimdeki ise sizin bahsettiğiniz 55 model 25 Bg olanın eşi.Dizel.Ama daha evvelde söylediğim gibi Sizin için en uygunu U406-416 , ya da üst modeller.Ancak üst model dediğim ve şu an ordumuzda ve karayollarında olanlar henüz emekli olmadılar.
Ben de bekliyorum. ;D Bir tane sahibinden .com'da var.35.000 € istiyorlar.

Aslında bu U411'ler çok şirin ve sempatikler.Bu da Sizin hurdaya atılmış dediğinizin temizi.1954 model.
Bana bile 1 yaş takıyor , ama benden daha genç duruyor. ;D
Elimde yürüyen-yürümeyen 5 tane 4x4 olmasa valla bir tanede bunlardan düşünücem ama........... :D

670615.jpg

;D işte benim arabam nasıl orjinal dizel

[youtube=600,470]T-QMLi3Rc3k[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=T-QMLi3Rc3k ;D

jeep' Alıntı:
gittim erbaa sanayisini dolaştım biraz. Daha gördüğüm değil başka buldum. resimleri aşağıda.. turuncu olanın vergi borcunu ödeyerek sahip olabileceğimi söylediler. Ama sahibini bulamadım. bu 6 silindir benzinli.
1-
By jeepforever
2-
By jeepforever
3-
By jeepforever
4-
By jeepforever

yukarıda ki unimog a 6000 YTL istediler. Herşeyi çalışıyormuş. Bende 3000 verdim. motor ve yürüyen çok kötü olsa ne kadar yer tahmini.

Nadir Abi,

U411'in dingil genişliği neydi? 404ü falan buldum ama 411 daha küçük ve etrafta fazla bilgi yok gibi.. özellikle ABD menşeili portal axle satan yerler 411i pek bilmiyorlar...

mogzilla' Alıntı:
Aslında bu U411'ler çok şirin ve sempatikler.Bu da Sizin hurdaya atılmış dediğinizin temizi.1954 model.
Bana bile 1 yaş takıyor , ama benden daha genç duruyor. ;D
Elimde yürüyen-yürümeyen 5 tane 4x4 olmasa valla bir tanede bunlardan düşünücem ama........... :D

Savaş 416'ın çok güzelmiş.Aragazların daha da güzel. ;D
Eee zaten memleketine diyecek yok zaten güzel.
Daha ne diyeyim ? Maksat güzellik olsun.
İnşallah bir gün karşılaşırız.

Orkun U411 dingil genişliği 1720 mm.Ben en çok max. sürate takıldım 53 km/h ;D
En azından hiç radar sorunu yok.Gerçi bende de yok ya. :smiley:
Diğer teknik bilgiler aşağıda.Tercüme etmemi istediğin yerler varsa söyle lütfen.Ama çoğu anlaşılıyor zaten.

672487.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri