mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet
Sizinde gönlünüzce olsun Enver bey.
Sizinde gönlünüzce olsun Enver bey.
yugun' Alıntı:Cavit Bey, Merhaba,
Beni eskiden kampkaravan.org'a yazdığım için tanıyorsunuz diye düzeltelim. Yoksa ukkf den tanınmak benim gibi birisinin haddine değil. Yanlış anlaşılmasın.
Doğru bildiniz, Bursa'ya ve İzmire bütün alternatif yollardan gittik, Denemelerimiz sonucunda söylediğiniz yolların gerçekten de en iyi yollar olduğunu gördük. Hatta bazı arkadaşlarımın tedirgin olduğu Dağardı yolunu hayranlık derecesinde seviyorum. Öte yandan Bursa'ya gitmek için Emet-Tavşanlı veya Sındırgı-Balıkesir hattı da güzelliklerle dolu ama Dağardı kadar değil,
Buralardaysanız size uğramak isterim, ayrıca sizin de uğramanızı isterim yolunuz düşerse. Ama ben sözümona "yeni üye" olduğum için profilleri göremiyorum. Kesin olarak nerede olduğunuzu anlayamadım ama herhalde Köprübaşı'dasınız.
Daha eylül ayında bir arkadaşımla Köprübaşı'na balık tutmaya geldik, ama acemilik nedeniyle tutamadık. Dahası oltalarımızdan da olduk. Bununla ilgili notları aşağıda paylaşıyorum.
http://yugunn.spaces.live.com/?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&partqs=cat%3dKamp%25c3%25a7%25c4%25b1l%25c4%25b1k-Gezi%2520Notlar%25c4%25b1
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,
Selamlar,