Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,968

Etiketler
Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet

cem kardeşimin beyanını okudum vede benimde arzuladığım konulara değinmiş olup gerçek bir dostluk gerçek bir karavancılık rüyalarımın gerçeğine basmıs oldunuz,eğer bizimde yani şahsımda en büyük katkıları vermek için erdekten hazırım ben bu karavancılığı binip kendime göre gezi gezeyim keyif süreyim diye almadım bu yaşamı sizler gibi değerli kardeşlerimizle vede abilerimizle buluşup kaynasık insanala gezerep,dost edinmek için aldım vede şu anda belkide saymadım ama,40 yakın arkadaşım oldu vede sorunlarımı vede sorunlarını dınlemekten çok memnunum,onu içinde bende bütün bu yola çıkmiş karavancı dostlarımı görmek onlarla beraber olmaktan hiç kacınmayacaığımı anlatmak istedım.ben30 bu devlette memurıyet yapmış görevm nedenıylede türkiyenin her bölgesini gezmiş vede bütün gezdiğim yörelerin coğrafyasınıda iyi bilirim.onun içinde buları yaşadım gezererek gördümede ozaman kara verdım emeklı olup bır karavan alayım deyıp aldım vede gezmeye .sizler gibi birer dostlar edınmek için bu yola çıktım ve iyi bir iş yaptığımı anladım.sizlarle olmak güzeldir saygılar erdekten selamlar...not? sapancadakı yeni açılan koru kampikte bulundun vede çok guzel bır yer orada bulunan muzikal yer bızı rahatsız etmez mesafe bıraz uzak ama eylenmek isteyenlere de güzel bır yer

Merhaba,
2007 den beri üye olmama ve takip etmeme rağmen, uzun süre bu forumda aktif değildim.
29 yaşında, evliyim ve üniversite yıllarından beri eşimle kamp yapıyoruz. Bursa'nın bir ilçesi olan Mudanya'danım; Manisa'nın bir ilçesi olan Demirci'de oturuyoruz. Kamp yapmadığımız tatillerde ise çoğunlukla Bursa, Mudanya yada İzmir'de oluyoruz.
Şanslı biriyim ki, eşim de gezmeyi ve kamp yaşamını çok sever. İleride bir çekme karavan sahibi olmak istiyoruz, ancak yine de yapacaklarımızı ertelemiyor, marketten aldığımız çadırımız, kamp malzemelerimiz ve arabamızla kamplı geziler yapıyoruz. Geçen yıl Didim'e kadar yaptığımız kamplı gezimize bu sene oradan başlayarak devam edeceğiz. Sadece iki kişi ve bir aile olduğumuz için değişik kamp işletmelerinde kalarak seyehat ediyoruz. Şu ana kadar hiç dışarıda veya doğada kamp yapmadık. Çünkü çadırla ve tek aile olarak bunu uygun görmüyoruz. Gurup halinde yapılması durumunda gelecekte bu tip etkinlikler de yapacağımızı düşünüyoruz.
Kampçılık ve seyahat dışında hobilerim Plastik maket ve model yapımcılığı, Otomobil, Bilgisayar ve İnternet. Ayrıca kendin yap tarzı projelerle uğraşmayı seviyorum boş vakitlerimde. Bir hayalim de kendi karavanımı yapmaktı, ama gereken bütün aletler olmasına rağmen uygun kapalı yer olmadığı için bu proje sürekli bekledi. Yine de geçen sene hayalimdeki karavanı tasarladım ve bir maketini yaptım. Merak edenler imzamdaki kişisel hobi sitemden bitmiş haline ve yapımıyla ilgili bilgilere ulaşabilir.
Bundan sonra ben de aranızdayım, Düşünülecek etkinliklerle ilgili, benim yapabileceğim, payıma düşebilecek görevler olursa yaparım.

Yücel bey hoşgeldiniz aramıza :smiley:
İnşaallah en kısa zamanda karavan sahibi olurssunuz..

Yücel Bey Merhaba;

Sizi UUKF'dan biliyorum, aramıza hoşgeldiniz. Ayrıca siteniz de hayırlı olsun. Oturduğunuz yer, bize yakın sayılır. Bursa'ya giderken, Simav-Harmancık-Orhaneli yolunu, İzmir'e giderken de Köprübaşı-Salihli yolunu kullandığınızı düşünüyorum. Buradan da geçerseniz, beklerim.

Cavid Sezen

Yusuf Bey ve Levent Bey,
Merhabalar, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Birkaç defa karavan almaya çok yaklaştım ama olmadı. Şu an geldiğim noktada önümüzdeki bir yıl bu yine mümkün gözükmüyor. Ama bunun artık çok önemi de kalmadı. Daha önceleri bi karavan alalım da öyle yaparız dediğimiz şeyleri bu yıl yapmayı başardık. Bazı engeller sadece zihnimizdeymiş bunu gördük. Artık ailenin üçüncü üyesi gelene kadar karavan konusu çok önemli değil bizim için.

Yeni arkadaşların aramıza katılımı bizler için her zaman heyecan verici olmuştur. Aradığınız kamplı, gezili ve bol paylaşımlı dostluk ortamını birlikte inşa edeceğimize olan inancım tam.

Sn. Yugun .
Yucel bey hos geldınız. Ne guzel aramıza yenı dostlar katılıyor.

Cavit Bey, Merhaba,
Beni eskiden kampkaravan.org'a yazdığım için tanıyorsunuz diye düzeltelim. Yoksa ukkf den tanınmak benim gibi birisinin haddine değil. Yanlış anlaşılmasın.
Doğru bildiniz, Bursa'ya ve İzmire bütün alternatif yollardan gittik, Denemelerimiz sonucunda söylediğiniz yolların gerçekten de en iyi yollar olduğunu gördük. Hatta bazı arkadaşlarımın tedirgin olduğu Dağardı yolunu hayranlık derecesinde seviyorum. Öte yandan Bursa'ya gitmek için Emet-Tavşanlı veya Sındırgı-Balıkesir hattı da güzelliklerle dolu ama Dağardı kadar değil,
Buralardaysanız size uğramak isterim, ayrıca sizin de uğramanızı isterim yolunuz düşerse. Ama ben sözümona "yeni üye" olduğum için profilleri göremiyorum. Kesin olarak nerede olduğunuzu anlayamadım ama herhalde Köprübaşı'dasınız.
Daha eylül ayında bir arkadaşımla Köprübaşı'na balık tutmaya geldik, ama acemilik nedeniyle tutamadık. Dahası oltalarımızdan da olduk. :smiley: Bununla ilgili notları aşağıda paylaşıyorum.
http://yugunn.spaces.live.com/?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&partqs=cat%3dKamp%25c3%25a7%25c4%25b1l%25c4%25b1k-Gezi%2520Notlar%25c4%25b1
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,
Selamlar,

'' Yoksa ukkf den tanınmak benim gibi birisinin haddine değil. Yanlış anlaşılmasın''

Sayın yugun bu ifadenizi anlayamadım. Lütfen açabilirmisiniz.Bir problem mi yaşadınız? Bilmek isterim.Sevgilerimle

Hayati Kaplan

Cem bey, Merhabalar.
Güzel dileklerinize yürekten katılmamak mümkün değil.
Ben,
İnsanları kategorize etmeyen, Bireysel farklılıklara saygılı, Ortak noktanın sahip olunan kamp eşyaları değil, yaşanan etkinlikler olduğu; İnsan sevgisinin ve İnsanın, herşeyin sevgisinden üstün tutulabildiği; Bireylerin birbirine önyargılarla dolu saçma sapan göndermeler yapmadan, herşeyi demokratik olarak açıkça konuşabildiği; Tüm Dünya'ya ve yeniliklere açık; Yüzünü geleceğe dönen, Yenileri bir şekilde ötekileştirip dışlamayı değil, sayılarını arttırmayı hedefleyen; Her bireyin özgür ve birbirine eşit olduğu, Her bireyin belirli ortak kurallar çerçevesinde kendi kararlarını verebileceği; Bireysel farklılıkları tolore edecek esnekliğe sahip yani illa birlikte yiyelim, gezelim, aynı müzikten, aynı etkinlikten hoşlanalım, arkadaş hatırına mutlaka gidelim, gibi insanların, seçme haklarını, sadece -sosyal yazısız tavırlarla bile olsa- kısıtlamayacak; Birşeyleri kanıtlamanın, devam ettirmenin, sürdürmenin, çoğaltmanın gerginliği yerine, Falancayla, falanca haftasonu şuraya gideceklermiş, katımak isteyenler katılabilir, diyebilecek kadar rahat ve kendine güvenen. Hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı veya bağımlı olmayan, Fakat falanca, filanca gurubun yada kuruluşun alternatifi de olmadığının bilincinde olan; Hiçbirşeyin hiçkimseye yük edilmediği, bireylerin beraberce zorlukların üstesinden geldiği geziler hayal ediyorum.

Aynı bölgede olduğumuz için en kısa zamanda sizinle de görüşmek, tanışmak isterim. Bursa'dan yeni döndük ancak şubat tatilinde tekrar orada olabiliriz.
Selamlar,

Hayati Bey, Merhabalar.
Ukkf üyesi değil, sadece kampkaravan.org forum üyesi olduğumu belirtmem gerekti. Bunu sonradan birilerinin yanlış anlayıp ukkf üyesi olduğumu zannetmemesi için yazdım. Ukkf üyesi olmamamın farklı nedenleri olsa da, Bunun haddim olmadığını forumunuzda bana sarfettiğiniz sözler ve hiçbir şekilde düzeltme yapılmaması yüzünden söyledim.
Evet forumunuzun üyesiydim ama bir ay kadar önce yazmayı bıraktım. Sorunumu ve neden artık orada yazmayacağımı o forumda çok açık bir şekilde ifade ettim. Ancak aradan bir ay geçtiği halde bana ne forumda cevap verdiniz, ne de özel yollardan ulaştınız. Bana yönelik yazdığınız sözlerinizde yanlış anlama olduğunu ima dahi etmediniz.
Doğrusu yaşadığım sorunu merak eden babacan tavrınız beni şaşırttı, acaba "Hayati Kaplan" olarak yazan kişi diğer forumda yazan kişi değil mi diye düşündürdü beni.
Ben orada yazılan sevimsiz ifadeleri buraya kopyalamak istemiyorum. Eğer sorunumla gerçekten ilgilenecekseniz, öncelikle lütfen sorunu yaşadığım yerde bana bir cevap veriniz.

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2479&whichpage=2

yugun' Alıntı:
Cavit Bey, Merhaba,
Beni eskiden kampkaravan.org'a yazdığım için tanıyorsunuz diye düzeltelim. Yoksa ukkf den tanınmak benim gibi birisinin haddine değil. Yanlış anlaşılmasın.
Doğru bildiniz, Bursa'ya ve İzmire bütün alternatif yollardan gittik, Denemelerimiz sonucunda söylediğiniz yolların gerçekten de en iyi yollar olduğunu gördük. Hatta bazı arkadaşlarımın tedirgin olduğu Dağardı yolunu hayranlık derecesinde seviyorum. Öte yandan Bursa'ya gitmek için Emet-Tavşanlı veya Sındırgı-Balıkesir hattı da güzelliklerle dolu ama Dağardı kadar değil,
Buralardaysanız size uğramak isterim, ayrıca sizin de uğramanızı isterim yolunuz düşerse. Ama ben sözümona "yeni üye" olduğum için profilleri göremiyorum. Kesin olarak nerede olduğunuzu anlayamadım ama herhalde Köprübaşı'dasınız.
Daha eylül ayında bir arkadaşımla Köprübaşı'na balık tutmaya geldik, ama acemilik nedeniyle tutamadık. Dahası oltalarımızdan da olduk. :smiley: Bununla ilgili notları aşağıda paylaşıyorum.
http://yugunn.spaces.live.com/?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&partqs=cat%3dKamp%25c3%25a7%25c4%25b1l%25c4%25b1k-Gezi%2520Notlar%25c4%25b1
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,
Selamlar,

Yücel Bey;

Yanlış yazmışım, UKKF değil kampkaravan.org olacaktı.

Profili göremeyeceğinizi düşünemedim, Akhisar'da yaşıyorum.

Esen kalın.
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR