Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,364
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Turhan bey merhaba..
Bayrak çalışmaları gerçekten takdire şayan..
Bu arada ben de benimkileri sabırsızlıkla bekliyorum:smiley:
sevgiler..

Etiketler

örnek sticker fikir

copriruota_jurassic_park.jpg

turhan bey uluyolda nerede işyeriniz yada bir telefon yazar iseniz sevinirim iyi çalışmalar

Görsel sanatlar öğretmeni arkadaşımdan bir uyarı nacizane. "Kaporta yırtığının ve Bayrağımızın birleştiği çizgi keskin değilde üç renk tonda koyulaşmalı. Derinliği o çizgi veriyor"" dedi ingilizin bayrağını gördükten sonra.

çok doğrusunuz. mesai saatinde acele ile yaptığım için böyle birşey oldu. müsait bir zamanda onu da halledeyim...

serdar06' Alıntı:
Ya da böyle;

[attachment=1]

Bunda bayrak güzel olmuş. Ama daha önce de dediğim gibi, yırtık hissi verebilmek için bayraktan sonraki çizgiden yırtığın uçlarına doğru koyudan başlayıp gittikçe açık renge doğru giden gölgeler olması gerek. Gri kısımlar tek renk ve gölgesiz olursa o hissi vermek imkansız.

sword7' Alıntı:
Görsel sanatlar öğretmeni arkadaşımdan bir uyarı nacizane. "Kaporta yırtığının ve Bayrağımızın birleştiği çizgi keskin değilde üç renk tonda koyulaşmalı. Derinliği o çizgi veriyor"" dedi ingilizin bayrağını gördükten sonra.

Aynı fikirdeyim. Olay orada bitiyor. Arkadaşınız da aynı şeyi söylemiş.

Evet fikirler ortaya mükemmeli çıkarmamızı sağlayacak. Yapanın ellerine sağlık şimdiden...

bayrak ile ilgili çok kaliteli bir grafikerden destek alma sözü aldım istediğiniz yakında yayında bende en az sizin kadar sabırsızım inanın arkadaşlar
örnek etiketler için çok teşekkür ederim sizin istediğiniz ne olursa olsun ben burda size yardımcı olacağım muhakkak sağlık problemlerinden dolayı bazı aksaklıklar
olmuşsada sizden özür diliyorum ...

saygılar
turhan reşitoğlu

Sevgili arkadaşlar,
özel bir istek üzerine Turhan beyden sadece ölçü ve resim vererek bir çıkartma istemiştim ve dün elime geçti..
Gerçekten istediğim ile bire bir aynı olmuş..
Aracım şu anda bakım aşamasında olduğu için fotoğrafları ekleyemiyorum..
En kısa zaman zarfında paylaşmaya çalışacağım..
Turhan beye ilgisinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar ve hayırlı müşteriler dilerim..
Bu arada Dakar stickerları içinde ayrıca teşekkür ederim Turhan bey..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR