Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,876
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

evet demek istediğinizi anladım ben biraz daha uğraşayım ilginize teşekkür ederim...

Etiketler

Serhat 'a katılıyorum bayrakta yırtılmış havası yok sanki kenarları biraz daha belirgin olsa bende, tabi birde araç üstünde görmek lazım diğer bayrak araç üstündeydi. resimleri alt alta koyuyorum ve bu resimden olduğu zaman da almak istiyorum..

bayrak.jpg

2.jpg

Turhan Bey, Bencede Bayrağın ay yıldızını daha büyük yapmalısınız,
Ay ve Yıldızın hepsinin gözükmesine gerek yok bence...
Yukarıdaki fotoda da zaten ülke bayrağının hepsi görünmüyor, tasarımınız bu şekilde olunca yırtılma hissi daha net vurgulanacak...

Bu arada size aracımın iki adet fotosunu yolluyorum. Kırmızı çizgi altına alüminyum ceta geleceği için, orada sticker için yer kalmıyor.
Onun üstüne yerleştirebilirmisiniz tasarımı; boylu boyuncada uzanabilir farketmez... Nasıl güzel duruyorsa artık.
Birde "Haydi Çamura" stickerlarınızdan da iki tane bagaj yan camına istiyorum. Onlarıda yerleştirebilir misiniz?
Siz tasarladıktan sonra, Ben ölçülerini net olarak veririm.

Fotoraf-0031.png

Fotoraf-0034.png

bacarmobil' Alıntı:
Serhat 'a katılıyorum bayrakta yırtılmış havası yok sanki kenarları biraz daha belirgin olsa bende, tabi birde araç üstünde görmek lazım diğer bayrak araç üstündeydi. resimleri alt alta koyuyorum ve bu resimden olduğu zaman da almak istiyorum..

Yırtık hissi verebilmek için bayraktan sonraki çizgiden yırtığın uçlarına doğru koyudan başlayıp gittikçe açık renge doğru giden gölgeler olması gerek. Gri kısımlar tek renk ve gölgesiz olursa o hissi vermek imkansız. Aslında zor bir grafik bu!

Turhan beyin bu işin altından kalkacağına inanıyorum,
Ölçüler ve fiyatı belli olunca uygun olursa 2 adet sipariş vereceğim.

inanın ben bu tasarım ile ugraşıyorum artık bu bende birazda inat oldu hemde en iyisini yapacağınm inşallah büyük ihtimal yarın bitiririm
isteyen çok var mahçup olmamamlıyım

saygılar

zerzul' Alıntı:
Merhaba umut bey hangisi olduğunu biliyorum nezaman isterseniz size yollayabilirim
saygılarımla

Hem ondan alıcam hemde şu kaporta yırtığındaki türk bayrağından. Yalnız o stickerın birazdaha geliştirilmesi gerekir sanırım. İngilizin yaptığı çok güzel gözüküyor çünkü. Bizim ki niye öyle olmasın. Bize söylemesi kolay ama sizin bunu başarmanız gerekiyor :smiley: Merakla bekliyorum. Kolaylıklar...

İngilizin bayrağının fonu çeşitli renkli ve dalgalanma efekti var.Bizim Türk bayraklı tasarımda arka fon tek düze olmak zorunda (kırmızı) ancak dalgalanma efekti verilirse sanırım daha güzel olacak.

Turhan Bey, Türk Bayrağı stickerı artık sizin itibar meselenize dönüşmüş durumdadır.
Merak ve Heyecanla bekliyoruz tasarımınızı bitimenizi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR