Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,875
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

PatrolCat' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,
özel bir istek üzerine Turhan beyden sadece ölçü ve resim vererek bir çıkartma istemiştim ve dün elime geçti..
Gerçekten istediğim ile bire bir aynı olmuş..
Aracım şu anda bakım aşamasında olduğu için fotoğrafları ekleyemiyorum..
En kısa zaman zarfında paylaşmaya çalışacağım..
Turhan beye ilgisinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar ve hayırlı müşteriler dilerim..
Bu arada Dakar stickerları içinde ayrıca teşekkür ederim Turhan bey..
Merhabalar "PatrolCat" bu ilgi ve alakanızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim bizim yaptığımız sadece olması gereken hizmet
ben bu işi inanın sevdiğim için yapıyorum ve bu şekilde aldığım tepkilerden dolayı çok çok çok mutluyum ve bundan sonra dahada iyi olmak için
elimden geleni yapacağım

saygılar

Etiketler

Bende Gezenbilir'in Bolu kampında Turhan Bey'in yaptığı stickerların yapıştırıldığı bir araç gördüm.
Gerçektende hem fiyat, hemde işcilik olarak çok iyi.
İyi hizmet, her zaman böyle karşılanır...

ict3055' Alıntı:
Bende Gezenbilir'in Bolu kampında Turhan Bey'in yaptığı stickerların yapıştırıldığı bir araç gördüm.
Gerçektende hem fiyat, hemde işcilik olarak çok iyi.
İyi hizmet, her zaman böyle karşılanır...

Bu olmasın o araç :D :D :D

[attachment=1]

IMG00095-20110212-1426.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz gecikti ama 3 saattir bununla uğraşıyorum gelecek olan bütün olumlu veya olumsuz tepkileri bekliyorum

saygılarımla
Turhan Reşitoğlu

tasarım.jpg

İlk tasarım fotoğrafını ben koymuştum ilk yorumu da ben yapayım müsadenizle.

Ben OKEY diyorum, olmuş arkadaşım ellerine sağlık.

Bundan daha iyisi olurmu bilmem ama bence gayet güzel.

Çok güzel olmuş, gerçekten kaporta yırtılmış havası veriyor. Birazdaha dar olsaymış yırtık çok daha güzel gözükürmüş. Kaportayı bu kadar geniş yırtmak mümkün değil :smiley:

bence cam için mantıken olmaz çünkü yırtılan bir metal var ortada tabi bu benim fikrim

saygılar

Yırtığı biraz daraltıp bayrağı ortalamak lazım. Gölgelendirme efekt çok güzel. Bir de bayrak sanki sağ alt köşeden yırtık gibi duruyor.
Başka da bir kusur bulamıyorum.

Bence tek kusur yırtıp içinden gururla TÜRK bayrağı çıkartabileceğimiz kendimize ait bir markamızın olmayışıdır. Japon, Amerikan, İngiliz araçlarına yapıştırıyoruz maalesef.

Evet haklısınız mağlesef kendi aracımızı üretemedik

alt kısımdaki yırtık dediğiniz kısım ise dalgalanan bayrağın gölgesi

ben daraltılmasından yana değilim ilk gönderilen ingiliz bayrağı biraz kafa karıştırıyor galiba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR