Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,368
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Beyaz üzerinde on numara olacağı Aşikar'da
Siyah üzerinde de görmek Lazım bir :smiley:

Etiketler

Kıyıköy gezisini tamamladık ve evimize geldik.
Talep üzerine,uygulamalı fotosu.

araba 3.jpg

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Turhan bey,
Kendime ait olan bir fotoğrafı arkacam için düzenleyebilirmisiniz?Araç çift kabinli kapalı kasa kamyonet.
Kalın sağlıcakla.
Merhabalar
tabiki yapmamız mümkün fakat göndereceğiniz fotoğrafın kalitesi nekadar yüksek olursa okadar güzel olur .

saygılar

Turhan beyden istemiş olduğum bir sticker için konuşma fırsatımız oldu ve gerçekten işine sadık
ve özveri ile çalışan bir arkadaşımız olduğu kanaatindeyim arkadaşlar..
Yapıcağı çalışmanın görsellerini ürün elime geçtikten sonra sizlerle paylaşacağım..
ve aynı zamanda örnek olabilmesi açısından çalışma yapılan araçların görsellerinin de bu başlık
altına eklenmesi, sticker veya farklı tasarımlar düşünen arkadaşlar adına da yararlı olur bence..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler..

PajeroCat' Alıntı:
Turhan beyden istemiş olduğum bir sticker için konuşma fırsatımız oldu ve gerçekten işine sadık
ve özveri ile çalışan bir arkadaşımız olduğu kanaatindeyim arkadaşlar..
Yapıcağı çalışmanın görsellerini ürün elime geçtikten sonra sizlerle paylaşacağım..
ve aynı zamanda örnek olabilmesi açısından çalışma yapılan araçların görsellerinin de bu başlık
altına eklenmesi, sticker veya farklı tasarımlar düşünen arkadaşlar adına da yararlı olur bence..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler..
Çok teşekkür ederim murat bey beni mahçup ettiniz benim yaptığım aslında olması gerekendir, ekstra özel bişey değil sadece hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Sevgi ve Saygı Bizden Murat Bey...

Turhan Bey in stickerlarından bazıları...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG00090-20110212-1425.jpg

IMG00091-20110212-1425.jpg

IMG00092-20110212-1425.jpg

IMG00093-20110212-1425.jpg

IMG00094-20110212-1426.jpg

Ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim, beğenmedim derken sanırım teknik bir hata var, kırmızı rangin etrafındaki çizgi olmamış gibi, kaporta yırtılmış altındaki bayrak orataya çıkmış havası vermemiş.

Yine de emeğinize sağlık, biraz daha uğraşsanız daha hoş olacak sanırım, ayrıca ay ve yıldızın tamamı görünmese de olur ve dalgalanmış bir bayrak olması daha hoş durur bence.

Saygılar.

zerzul' Alıntı:
evet arkadaşlar işte size şanlı türk bayrağı
Sanırım bayrağa biraz gölge vermek ve sanki dalgalanıyormuş efekti vererek hareket ve açı katmak gerekiyor. Bir de yırtık biraz daha geniş ve kısa olsa ay yıldızı daha fazla vurgulama şansı olabilir.
Bir de yırtığın şekli türkiye haritasını çağrıştırsa nasıl olur acaba diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR