Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,363
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Merhaba Ertan Bey

Çalışmalarınızı az önce kargoya yolladım bilginiz olsun

Saygılar
Turhan Reşitoğlu

Etiketler

Herkese Merhabalar

15 Günlüğüne Şehir Dışından Olacağım 27 Ocak - 11 Şubat Arası Yokum Elimden Geldiğince Mesajlara Cevap Vermeye Çalışacağım
Cevaplarda Gecikme Olursa Şimdiden Kusura Bakmayın

Saygılar
Turhan Reşitoğlu

zerzul' Alıntı:
Merhaba Ertan Bey

Çalışmalarınızı az önce kargoya yolladım bilginiz olsun

Saygılar
Turhan Reşitoğlu

Turhan bey bu sabah elime geçti steckerlar,emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar.
Hemen araca uygulamasınıda yaptım,oldukca şık durdular teşekkürler.
Saygı bizden.

Turhan bey Turhan bey isim hakkımı isterim ;D ;D ;D

Not:Bakınız imza ;)

çok keyifli stickerlar var. sitenizde otomobiller içinde tasarımlar var.. Lakin :D
koyu renk araçlar üzerinde nasıl durur hayal edemiyorum çoğunu .. tavsiye... bir ara sitenizde model değilse bile renk seçeneği ekleyin araçlara..
Mesela benim binek aracım var. ve lacivert. sitedeki otomobil beyaz :D

ve soru.. Kendi tasarımımız birşey yollasak onu da kaporta yada cam için çalışabiliyor musunuz? Mesela ben aracımın arka camı için dikkat rottweiler var için birşeyler tasarlamak istiyorum.
:smiley:

güzel Çalışmalar Ellerinize sağlık.Sticker alan Araç Sahiplerinin Araçlarına uygulandıktan sonraki fotolarını merakla bekliyoruz...

eftaLYa' Alıntı:
çok keyifli stickerlar var. sitenizde otomobiller içinde tasarımlar var.. Lakin :D
koyu renk araçlar üzerinde nasıl durur hayal edemiyorum çoğunu .. tavsiye... bir ara sitenizde model değilse bile renk seçeneği ekleyin araçlara..
Mesela benim binek aracım var. ve lacivert. sitedeki otomobil beyaz :D

ve soru.. Kendi tasarımımız birşey yollasak onu da kaporta yada cam için çalışabiliyor musunuz? Mesela ben aracımın arka camı için dikkat rottweiler var için birşeyler tasarlamak istiyorum.
:smiley:
Merhabalar sitedeki araçlar sadece görsel olarak tasarlandı istediğiniz arac istediğiniz renklerde tasarım yapmak mümkündüğr istediğiniz herhangi bir şekili bana mail aracılığıyla yollayın ben birde aracınızın marka ve modelini yazaresanız size bir demo hazırlarım en azından fikir elde etmiş oluruz (şuanda şehir dışındayım 10 gün içerisinde döneceğim) gerekli doneleri yollarsanız dönünce size gerekli çalışmaları yaparım

saygılar

Turhan Reşitoğlu

hunter_0059' Alıntı:
güzel Çalışmalar Ellerinize sağlık.Sticker alan Araç Sahiplerinin Araçlarına uygulandıktan sonraki fotolarını merakla bekliyoruz...
Evet benimde merakla beklediğim fotofraflar aslında çok güzel bir konuya deyinmişsiniz teşekkürler

tolgameltem' Alıntı:
Turhan bey Turhan bey isim hakkımı isterim ;D ;D ;D

Not:Bakınız imza ;)
Merhabalar tolga bey telif hakkı problem olmasın diye haydi herkes değilde haydi çamura yazdım teliften yırtarım herhalde ;D

Arkadaşlar Dönüş Tarihim Kesin Olarak Belli Oldu 14 Şubatta Herkesin İhtiyacına cevap vereceğim
Saygılar
Turhan Reşitoğlu

Bende bir örnek fotoğraf göstereceğim, fotoğraftaki bayrağın yerine bizim şanlı bayrağımızı koyabiliriz, tasarım olarak muhteşem bence.

2.jpg

Gerçekten son tasarım mükemmelmiş.
Bunun Türk Bayraklısını bende yapıştırırım aracıma.
Yalnız bu sadece Beyaz araçlara mı olur sizce?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR