Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,357
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

zerzul' Alıntı:
teşekkürler ekrem bey bir kaçtane daha demene yapacağım gün içerisinde yerimiz uluyolda adliye civarında yolunuz düşerse muhakkak beklerim

saygılar
yolumuz sürekli düşüyor bizde inegöldeyiz uzak sayılmayız :D

Etiketler

dalyan' Alıntı:
Merhaba
İlk resimdeki camel trophy advanture travels yazılı kavuniçi renkli ön 2 kapım için ayrıca kasası için orjınal land rover gibi büyükçe sticker yapabilirmiyiz?
Merhaba Ertan Bey logoların ebatları (camel genişlik 40 cm yükseklik orantılı) (land rover genişlik 50 cm yükseklik orantılı) 2şer adet fiyatı 25 TL
uygun görürseniz size üretime başlayabilirim

saygılar
turhan reşitoğlu

defender01.jpg

nordic1903' Alıntı:
Turhan Bey ;

Sticker'larım geldi..Ellerinize sağlık..İnşallah kaportaya yapıştırmayı becerebilirim ;D

Saygılar

Cenk
Teşekkür Ederim Cenk Bey sıkıntı çekecek bir durum oluşursa herhangi bir tabelacıdan rica etseniz yapıştırması 5 dk sürmez maksat etiketler ziyan olmasın

saygılar
Turhan Reşitoğlu

[attachment=1]

Merhabalar benim beyaz balinanon yanına bir şeyler düşünsek.benim aklımdaki şöyle 30x30 cm gibi plakalar ve dört köşesinde perçinle simule edilmiş çıkartmalar.Ölçek için gerekirse lastikler 35 inch=88 cm. çapta.

100_3557.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
[attachment=1]

Merhabalar benim beyaz balinanon yanına bir şeyler düşünsek.benim aklımdaki şöyle 30x30 cm gibi plakalar ve dört köşesinde perçinle simule edilmiş çıkartmalar.Ölçek için gerekirse lastikler 35 inch=88 cm. çapta.
Merhaba Yavuz en kısa zamanda çalışma yapar yayınlarım

Saygılar

zerzul' Alıntı:
Merhaba Ertan Bey logoların ebatları (camel genişlik 40 cm yükseklik orantılı) (land rover genişlik 50 cm yükseklik orantılı) 2şer adet fiyatı 25 TL
uygun görürseniz size üretime başlayabilirim

saygılar
turhan reşitoğlu

Turhan bey selamlar.
Zahmete sokmuşum sizi teşekkürler.Tamda anlatmaya çalıştığım gibi bir uygulama yapmışsınız,uygundur başlayabilirsiniz.
Özelden havale bilgilerini yazarsanız Pazartesi yaparım ödemeyi hesabınıza.
İyi çalışmalar kolay gelsin.

Kendi tasarımım yeni bir sticker modeli slogan "haydi çamura" ;)

Saygılar
Turhan Reşitoğlu

haydi_çamura.jpg

Bence güzel olmuş
üst kısma jeep ile
land ile
toyota ile çamura denebilir

zerzul' Alıntı:
Merhaba Yavuz Bey bende sizin istediğinzden esinlenerek bir kaç bişey yaptım birde perçinli sticker çalışmasına bi bakiim

saygılar
Bence en güzeli Kartal lı olan.
Benden söylemesi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR