Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,352
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Merhaba Arkadaşlar mailimizdeki problem çözüldü herkesin bilgisi olsun bundan sonra size daha sağlıklı cevap verebilirim

Saygılarımla
Turhan Reşitoğlu

Etiketler

Merak Edilen Bazı Etikeltlerin Fiyatı

camel.jpg

dakar.jpg

4x4_turbo.jpg

4x4-1.jpg

4x4-4.jpg

Material olarak araç kaportasına kullanacağımız folyo CAST FOLYO ( ARAÇ FOLYOSU )

camlara camlara kullanacağımız ise ŞEFFAF ÇIKARTMA ETİKET (İÇTEN YAPIŞTIRMALI)

kapı ölçüleri bende olduğundan ben estetikliğine dikkat ederim (ölçülerdeki küsüratı program otomatik atıyor)

Saygılar
Turhan Reşitoğlu

zerzul' Alıntı:
Material olarak araç kaportasına kullanacağımız folyo CAST FOLYO ( ARAÇ FOLYOSU )
camlara camlara kullanacağımız ise ŞEFFAF ÇIKARTMA ETİKET (İÇTEN YAPIŞTIRMALI)
kapı ölçüleri bende olduğundan ben estetikliğine dikkat ederim (ölçülerdeki küsüratı program otomatik atıyor)
Saygılar
Turhan Reşitoğlu

O zaman bize banka bilgilerinizi istemek ve baskıyı beklemek düşer ;D

Son bir soru : biz bu Cast Folyo'yu kendi başımıza yapıştırabilirmiyiz ?? Yardım almamız gerekir mi ? Ve en önemlisi kaç günde hazırlanırm bu sticker'lar ???

Saygılar

Cenk

Merhaba cenk bey Cast Folyonun diğer folyolar ile arasınndaki fark sadece arac folyosu olmasıdır yapıştırma konusuna gelince sizin dikkat edeceğiniz en önemli unsur
yapıştıracağınız alanın temiz olmasıdır

yapıştırdığınızda hava kabarcığının oluşmaması gerek (bunun için yapışacak alana camsil sıkılıp camsilin üzerine etiket yapıştırıldıktan sonra altında hava kaparcığının kalmaması için temiz ve yumuşak bir bez ile
iyice sıvazlanıp kuruması için bir müddet beklenir.)

Hesap Numarasını özelden yazıyorum az sonra

Saygılarımla
Turhan Reşitoğlu

Cenk Bey teslimat için bi aksilik olmazssa cuma veya cumartesi kargoya verebilirim

saygılar

Taner abim zaten senin pajeroya bi güzellik düşünüyorum az kaldı, yusufun arabayı bi halledeyim...

mrb turhan bey çalışmalarınız çok başarılı tebrikler benim araca bi çalışma yaparmısınız şöyle vahşi bişi olsun arka camlara dakar nasıl durur ???

15012011059.jpg

Arkadaşlar ;

Biz çok güzel sticker modelleri buluyoruz , Turhan Bey sağolsun çok yardımcı oluyor ama kafama birşey takıldı..Normalde aracın gövdesine ya da camına birşey yapıştırmak yasak mı ?? Camlara yapılan filmlerin durumunu biliyoruz ama gövde için durumu bilmiyoruz ..En azından ben bilmiyorum..

Bununla ilgili bir kuralları içeren bir link falan varmıdır ??

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR