Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,352

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

alican4153' Alıntı:
avcı ve köpek olan sticker defender'a uygulanabilir mi fiyatı nekadar olur? teşekkürler.
Tabiki uygulanır defenderin modelini bildirirseniz ben size fiyat ile ilgili yardımcı olurum

2 adet kopek fermasıyla avcının oldugu stcer ve ıkıser tanede cemal tropy ıle dakar stcer ı ıstıyorum aracm suzukı vıtara ferma ve avcıyla odregı kapılara dıger stecar yarı yan bagaj camıma yapacagım aracım suzukı vıtara ebatları aarlıya bılrımısınız ve fyatı nedır

alican4153' Alıntı:
avcı ve köpek olan sticker defender'a uygulanabilir mi fiyatı nekadar olur? teşekkürler.
3 X 2 parça halinde toplam fiyatı 180 TL

avcdefender_110.jpg

gokhan5234' Alıntı:
2 adet kopek fermasıyla avcının oldugu stcer ve ıkıser tanede cemal tropy ıle dakar stcer ı ıstıyorum aracm suzukı vıtara ferma ve avcıyla odregı kapılara dıger stecar yarı yan bagaj camıma yapacagım aracım suzukı vıtara ebatları aarlıya bılrımısınız ve fyatı nedır
istedikleriniz ile ilgili kısa sürede bir çalışma yapıp fiyatı ile birlikte buradan yayınlarım

saygılar

gokhan5234' Alıntı:
pekı suzukı vıtara jlx ıcın fıyatt nedır
Merhaba Gökhan Bey 2 Adet Camel Tropy 10 TL 2 Adet Dakar 10 TL
Araç Yan (avcı,köpek,ördek) 3X2 180 TL

Saygılar
Terhan Reşitoğlu

suzuki.jpg

resımdekı arac jlx vıtara degıl grand vıtara :smiley: ve ben ozeldende mesaj attmıstım allttaraflardakı dodıklerde stecer gelırse kavıslerden dolayı olmadıgını sadece dodıklerın ustundekı kapı bolgesıne uygun bylarda olanını ıstemıstım bı karısıklık olmus

gokhan5234' Alıntı:
resımdekı arac jlx vıtara degıl grand vıtara :smiley: ve ben ozeldende mesaj attmıstım allttaraflardakı dodıklerde stecer gelırse kavıslerden dolayı olmadıgını sadece dodıklerın ustundekı kapı bolgesıne uygun bylarda olanını ıstemıstım bı karısıklık olmus
Dediğinizi anladım fakat ozaman avcı ile köpek havada kalmazmı? hayır farketmez derseniz avcı kısmını 100 TL ye yaparız

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR