Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,360
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Ekrem bey arka camlarda dakar sürer duracaktir. emin olun ;)
net yandan resim yok ama azda olsa fikir verir size bir göz geçirin resimlere bunları bulabildim :(

DSC04301.jpg

DSC04971.jpg

Etiketler

Güzel , kaliteli ,üretim ve hizmet belli. Takip edilmesi gereken bir konu.Başarılar ve bol kazançlar dilerim.

ekrem bey böyle daha iyi oldu gibime geliyor. ;)

Ben bu gidişle turhan beyin mesleğini elinden alırım sanki... ;D ;D ;D ;D

dak 1.jpg

dakk 2.jpg

dakkk 3.jpg

merhaba herkese çok teşekkür ederim bu ilgi ve alakanızdan dolayı inanın çok yoğun bi şekilde çalıştığımdan yetişemiyorum bazı şeylere
cevapları geç vermemdeki sebep kesinilikle budur çünkü yanlızım biraz önümü görsem hemen eleman ihtiyacımı giderireceğim

cenk beyin stiker yasak ile ilgilide şöyle bir durum var benim araştırdığım kadarıyla bununla ilgili kanunda bazı boşlıklar var yani sticker ile ilgili %30u geçmeyecek şekilde yapıştırabiliyorsun deniyor
ticari olursa iş değişir tabi ama bizim bu tarz araçların ticari ile alakası yok birazda polis abimizin vicdanına kalıyor açıkçası

özelte _ aracınıza modifiye sticker yapıştırabilir veya yapıştıramazssınız diye bir kanun yok deniyor %30'u geçmiyorsa

adaeada' Alıntı:
mrb turhan bey çalışmalarınız çok başarılı tebrikler benim araca bi çalışma yaparmısınız şöyle vahşi bişi olsun arka camlara dakar nasıl durur ???
teşekkür ederim ekrem bey size bi deneme yaptım olmuşmu bakalım

deneme.jpg

zerzul' Alıntı:
teşekkür ederim ekrem bey size bi deneme yaptım olmuşmu bakalım
turhan bey çok vahşi olmuş çok beyendim bunu siyah yapsanız birde öyle görsem mümkünmüdür bu arada elinize sağlık mevlam bol iş bol kazanç versin en kısa zamanda işyerinize uğrıcam yerinizi tarif ederseniz tşk

turhan bey birde aslanlı resim yapıştırsanız bakalım nasıl durıcak benim vaktim var acelem yok farklı çalışmalar yapabilirsiniz arkadaşlarda görmüş olur tşk ederiz

zerzul' Alıntı:
Merak Edilen Bazı Etikeltlerin Fiyatı
Merhaba
İlk resimdeki camel trophy advanture travels yazılı kavuniçi renkli ön 2 kapım için ayrıca kasası için orjınal land rover gibi büyükçe sticker yapabilirmiyiz?

IMG00034-20100826-1901.jpg

Yada sizin çizeceğiniz ve kasayada yakışacak bir çalışma olabilirmi?Teşekkürler.

Benim az, unique ama çok önemli bi ihtiyacım var...
Ama böyle uzaktan kumanda ile tarif etmem imkansız....

Keşke Ankara' da olsaydınız....

Tebrik ederim. Başarılar diler, hayırlı işler dilerim....

adaeada' Alıntı:
turhan bey çok vahşi olmuş çok beyendim bunu siyah yapsanız birde öyle görsem mümkünmüdür bu arada elinize sağlık mevlam bol iş bol kazanç versin en kısa zamanda işyerinize uğrıcam yerinizi tarif ederseniz tşk
teşekkürler ekrem bey bir kaçtane daha demene yapacağım gün içerisinde yerimiz uluyolda adliye civarında yolunuz düşerse muhakkak beklerim

saygılar

dalyan' Alıntı:
Merhaba
İlk resimdeki camel trophy advanture travels yazılı kavuniçi renkli ön 2 kapım için ayrıca kasası için orjınal land rover gibi büyükçe sticker yapabilirmiyiz?
Merhabalar tabiki istediğiniz şekilde tasarım veya sticker yapma olanağımız vardır.
İstediğinizi bildirin hemen yardımcı oluruz.

saygılar

dalyan' Alıntı:
Yada sizin çizeceğiniz ve kasayada yakışacak bir çalışma olabilirmi?Teşekkürler.
Olur tabi ama sizden biraz tiyo olmam gerek ona göre çalışma yapayım yani yazımı, logomu, şekilmi, decalmı ?? gibi

saygılar

Alfonse' Alıntı:
Benim az, unique ama çok önemli bi ihtiyacım var...
Ama böyle uzaktan kumanda ile tarif etmem imkansız....

Keşke Ankara' da olsaydınız....

Tebrik ederim. Başarılar diler, hayırlı işler dilerim....
Merhabalar Alfonse Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum uzaklık bugüne kadar problem olmadı siz istediğinizi bana azda olsa tarif edebilseniz ben hemen bir adet demo hazırliyabilirim

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR