cassandra
Ana Kamp
Ynt: Trenle Türkiye Turu
Ben bundan yaklaşık 6 yıl önce filan İran'a böyle bir trenle yolculuk yapmıştım.Eskişehirden direkt.Eğer artık öyle trenler yoksa gerçekten çok üzülürüm çünkü rüyalarıma girmek üzere.Saplantı gerecesine getirdiğim şeylerden biri.Hani Türkiye'de yoksa gidip hangi ülkede varsa orada bineceğim artık. Durumu böyle özetleyebiliriz.
medford' Alıntı:türkiyede hızlı tren sadece ankara eskişehir arasında var bunun dışındaki hatlarda normal yolcu trenlerini kullanıyorum malesef sizin klasik olarak tanımladığınız trenler bugün kullanılmıyor tcdd anahat trenlerinde tüm vagonlar artık modern tsv 2000 lerden oluşmakta belki size yataklı vagonda seyahat etmen değişik gelmiş olabilir o da genelde trenlerin son vagonlarıdır treni tümü değildir tren hakkında merak ettiğiniz her konuda size yardımcı olmaya çalışırım bir sorunuz olursa
Ben bundan yaklaşık 6 yıl önce filan İran'a böyle bir trenle yolculuk yapmıştım.Eskişehirden direkt.Eğer artık öyle trenler yoksa gerçekten çok üzülürüm çünkü rüyalarıma girmek üzere.Saplantı gerecesine getirdiğim şeylerden biri.Hani Türkiye'de yoksa gidip hangi ülkede varsa orada bineceğim artık. Durumu böyle özetleyebiliriz.