tren en az karavan kadar zevkli ve rahat bir ulaşım aracı inşallah bu yaz da treni tecrübe edersiniz bahar gelse de bi yerlere gitsem diye bekliyorum bende size şimdiden ii eglenceler bol gezmelersosyete' Alıntı:Sayenizde bu yıl karavanı bırakıp tren ile seyehat etmek arzusundayım,çok keyif alacagımızı umuyorum .Çölkartalıda benimle aynı fikirde,onunda gezilerini zevk ile izlemekteyim.Sevgiler ..
ankara istanbul arası seyahatin en güzeli trendir zaten ayrıca ben teşekkür ederim düşünceleriniz içinkaya75' Alıntı:Ankara İstanbul arası iş seyahatlerinde hep trenle seyahat ederim trenle seyahatte yemekli vagona oturduğum anda kendimi uzun bir tatile çıkmış gibi hissederim. Eşimle her bahar trenle yunanistana gitme planları yaparız. size bu güzel topik ve resimler için teşekkür ederim klavyenize bereket.....
ben teşekkür ederim şimdiden sizlere iyi yolculuklar dilerimegeli' Alıntı:Sn. medford,
Bizim için de trenle yolculuğun tadı bir başkadır. Şubat ayı içinde, trenle bir İzmir-Ankara yolculuğu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Yazınız, bu yolculuk için hevesimizi bir kat daha arttırdı. Paylaşım için teşekkürler..
Selamlar..
Ülker&Yavuz
karavanı ben çok sevdim ama karavan seyahati yapmam için maddi manevi durumlar yok hem yeterince zamanım hem yeterince param yok belki bir 10 sene sonra olabilir. iş hayatına yeni başladım ilerde karavanımın olmasını bende çok isterimÇöl Kartalı' Alıntı:Sn. medford, Amerika'da deneyimlediğiniz karavan seyahatini sevdiyseniz, siz de ilk fırsatta karavan gezginleri arasına girersiniz. Ben de yurtdışı seyahatlerimin çoğunda karavan yaşamını deneyimlemiştim. O nedenle karavan vazgeçilmez bir tutkum olmuştu
zaman belli olsun da sizin planlarınıza da uyarsa neden olmasınpassion' Alıntı:sevgili medford.. şu gezilerini görüp, kıskanmamak elde değil.. doğu ve güneydoğu deneyimlerini de görmek, hatta bu deneyimlerinde tecrübene nazır bulunmak isterim. hayırlısı.