Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
merhaba arkadaşlar adım mustafa özel bi şirkettin satış departmanında çalışıyorum yaşım 28 istanbulda yaşıyorum şimdi asıl konuya girmek istiyorum yaklaşık 5-6 senedir doğa sporları daha doğrusu doğa yürüyüşü veya trekking yapıyorum amatör olarak tercih ettiğim bölge çoğunlukla istanbula bir kaç saat mesafe uzaklıktaki batı karadeniz bölgesi
yeşille mavinin buluşma noktası karadenizin karakteristik özelliğidir belli bir süredir bu siteyi takip ediyorum gerçekten güzel tüm site yapımcılarına,destekçilerine,çalışanlarına teşekkürler ama artık bende bir şeyler yapmak istiyorum şöyle bir şey yapmak istiyorum istanbulda yaşayan doğaya meraklı arkadaşlar edinip bir grup oluşturmak amacım doğacı bi grup işte ne yapıcak bu grup elinden geldiği ölçüde aktivite yapıcak doğa yürüyüşü,belki kamp ilerde,eğlence,ortak bi paydada(doğa)buluşma,arkadaşlık,yardımlaşma vs...
güzel bi grup olacak yani işte benim böyle bi grup oluşturma fikrim var aklıma gelen tek şey ilk etapta internet üzerinden tanışma olabilir bunun için bi adres bırakıyorum tanışmak konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmak isteyen arkadaşlar mail yazabilirler hergün kontrol edip muhakkak cevap yazıcam yani bu konuda ciddiyim çünkü eğlencenin ve güzelliklerin paylaşarak artacağını düşünüyorum.
ilgilenenler özel mesaj gönderebilirler.