Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,391

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

ben ahmet kdz ereğlide çalışıyor,alaplıda ikamet ediyorum.doğa tutkunu biriyim kış sporları ve trekking favorim.rehber öğretmenim.elimden geldiğince kendimi doğaya atarım herkese selamlar.

Merhaba Ben Seyhan.İstanbul Tuzla'da ikamet etmekteyim. 23 yaşındayım, Kalite Güvence Sorumlusu olarak bir Cam fabrikasında çalışmaktayım.Doğa tutkunu biriyim özellikle trekking yapmayı çok seviyorum.Herkese selamlar :smiley:

Merhabalar,
Ben Mesut, 1965 doğumluyum ve Gemlik'te yaşıyorum.
Yaklaşık 25 yıllık kamu hizmetimi tamamladım ve artık Doğa Sevgimi yaşayabilmek için yeterince zamanım var.
Sadece hafta sonları ve günübirlik olan yürüyüşlere katılarak başlamak istiyorum.
Sonrası Allah kerim.
Görüşmek üzere.

Merhaba ben A KALENDER
Doğada olmak güzellikleri keşfetmet en büyük tutkum.
sitresi ve tekdüze bir yaşantıyı ardında bırakarak güzellikleri temiz havayı ve huzuru buluyorum. doğa benim her şeyim. :

merhaba ben cihan.28 yaşındayım.bir benzinlikte pompacılık yapıyorum evet berbat benzin kokuyorum doğrusu.kibrit yaksanız uçarım.doğa bayılıyorum kokusu rengi.sitenizi geziyorumda etkinliklerinizi falan e biraz para lazım yağ bunlar için.ama ben çalışıp evime bakmalıyım.kader utansın.ama sizlerin etkinliklerini resimleri izliyorum.bir gün benimde arabam çadırım olacak ama daha çokkk var bunlara.e ne yapalım biri yer biri bakar.yokk kızmıyorum tabiki dünyanın dengesi bu .paranızın bittiği yer hayallerinizinde bittiği yerdir.hepinizi çok öpüyorum.ha bu arada sakın acıma duygularınız kabarmasın benden çokk var.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyordum. Trekking grubuna ilk defa yazıyorum. Bir süredir Offroad grubundada yazıyorum.Ortopedi teknisyeniyim ,37 yaşındayım. Etkinliklerde görüşmek ümidiyle,doğa sever arkadaşlara mutluluklar dilerim

Merhaba arkadaşlar ersin ben aslen kafkas göçmeni bir çerkez'im yeşili bol sakarya ,akyazı ,KUZULUK'TA yaşıyorum dogayı ve dogayı seven tüm insanları seviyorum ,biraz kayıyor ,biraz yürüyor,birazda dalıyorum,ileride ortak anılarda beraber var dilegiyle sevgi ve saygılar...

Selamlar ben A. Gürkan
Doğanın her ortamında bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Gezmeyi amatör balıkçılığı az da olsa offroadı seviyorum.Hoş geldim.Umarım hoşça vakit geçiririz.

Merhaba, Balıkesir -Burhaniye'den selamlar.
Mustafa Akçay yaklaşık 3 aydır amatörce doğa yürüyüşlerine çıkıyoruz.Toplam 12 çıkış yaptık. Madra ve Taylıeli parkurlarını kullandık sırada Kaz dağları var.Gerçekten muhteşem.

Selam ben Gülşah,
Kayseriliyim ve orada yaşıyorum.
Her pazar doğa yürüyüşleriyapan bir ekibimiz var.
Değişik insanlarla yürüyüş ve sporumu daha eğlenceli yapmak istiyorum.
Ayrıca fıtnes yapıyorum.

Öncelikle herkese selamlar,,Adım görkem , Ankarada bir şirkette muhasebe finansman bölümünde çalışıyorum siteye yeni üye oldum trekking hakkında fazla bir bilgim yoktu aslında ama sitenize üye olmakla birlikte trekking hakkında bilgi edinebildim ,trekking aktivitelerine katılmak isterim bu konuda yapmam gerekenler nelerdir gibi klasik bir soruyuda sormak zorundayım :smiley: teşekkürler..

Merhabalar. Ahmet Işık. İzmir'liyim. serbest çalışıyorum
Her türlü doğa sporları ile ilgileniyorum. Gezmeyi ve değişik yerler keşfetmeyi çok severim. Extreme sporları, gezi belgesellerini sıklıkla takip ederim,
Doğa, spor ve teknolojiyi kullanan insanların bulunduğu gezenbilir.com'u keşfettiğim için sevinç ve heyecan duyuyorum.
Böyle bir site kurdukları için de forum yönetimine teşekkürederim.

Merhaba

Ben Tuğrul.

İzmir'de yaşıyorum (fakat burada yeni sayılırım)
Veteriner Hekimim.
15 yılı aşkın izcilik yaşantım olsa da iş hayatıyla birlikte feci halde sekteye uğramış durumda.
Doğa yürüyüşenü gelince, kendimi bildim bileli dağlarda bayırlarda alırım soluğu her fırsatta. Umarım sizlerle de böyle etkinliklerde buluşma fırsatı yakalarım.

Yaban hayat(özellikle yırtıcı kuşlar), doğa sporları, bisiklet, fotoğrafçılık ve edebiyat başlıca tutkularım. Mağaracılık çok ilgimi çeken ama bir türlü ucundan da olsa başlayamadığım bir iş.

Sevgiler hepinize.

slm ben kübra ankarada yaşıyorum.dağlarda kırlarda bayırlarda kr kış yaz sıcak yağmur demeden yürümeyi sewiyorum ruhuma iyi gelio bu yürüyüşler :smiley: sizlerle tanışmak en kısa sürede beraber yürüyüşler yapmak dileğiyle...

Merhabalarr,

Bu siteyi dün keşfettim ve burda çok keyifli zaman geçireceğimi umuyorum,
şimdiye karşı doğaya olan ilgim meraktan öteye geçmemişti ama artık bi adım ilerisi olacak inşallah, en kısa zamanda yürüyüş programlarınıza katılacağımı sanıyorum-ilki için cesaretimi toplayabilirsem tabi ;)

Ayrıca Ankara da yaşadığımı söylemeyi unuttum,,herkese çok selamlarr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR