Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,930

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben şebnem izmir/karşıyaka'dan
tesadüfen bende siteyi trekking diye google'den ararken buldum.Yürümeyi çok seviyorum ama bunu doğayla birleştirmeyi düşünüyordum nezamandır.Bu siteye hemen üye oldum. Bundan sonra umarım yürüyüşlerde birlikte olmak ümidiyle ferah kalın...
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba
yürümeyi çok severim hadi beraber gezelim
izmir karataştan hüseyin
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhabalar ben cem
kırklareliliyim.8 senedir izciyim.yaklasık 3 senedirde doga sporlarıyla ilgileniyorum
akut arama kurtarma dernegine üyeyim.bilgi ve becerilerimi orda ilerletiyorum
bu forumu şansa buldum desem yeridir
simdi ise forumdan ayrılamıyorum...sizin le olmak güzel

cem percimli
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben ALİ

treking seviyorum. ama ADANA da oturuyorum ve treking gezisi yapan kuruluslar arıyorum. ??? 8)
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba :smiley:
Ben Vildan, İzmirliyim. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Her fırsatta doğa ile iç içe olmayı istiyorum. hafta sonu yürüyüşlerine katılarak bu isteğimi düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum...
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,Ben Koray Alptekin İstanbulda Beden Eğitimi öğretmeniyim ,Sportif aktiviteleri, Müzik dinlemeyi,Gitar çalmayı seviyorum.Ancak,yabanhayatını,Atları ve Doğa ile bütünleşmeyi çok seviyorum.Trekking ve Doğa severlere sevgiler,saygılar. korayalp.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar
Aslen Trabzonlu olup doğma büyüme Ankara'lıyım. 32 yaşındayım. Bu yaz trabzon ve karadeniz turu yaptım.Karadenizi gördükten sonra yayları ve güzellikleri artık bende sizlere katılmak istiyorum.(Trabzona en son 7 yaşındayken gitmiştim, hayal mayel hatırlıyordum).Üç kişilik bir çadırım, kamp malzemelrim ve doğaya aşık olan bir kişilik olarak sizlerle tanışmak ve etkinliklerinize katılmak istiyorum.Özellikle hafta sonları ve temmuz ağustos ayı komple boşum.
çok heyecanlım şimdi ha...
benide çağırın etkinliklere hefesim kursağımda kalmasın. Ne oluuuuuuurrrrr..
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selamlar,
Ben Orhan Köker, Aslen Afyon-Çay lıyım, yıllardır Manisadayım. Meslek Dr.
Yıllarca SSK da çalışmaktan-nöbet tutmaktan başımı kaldıramadım ve SSK Hastanelerinin fesh edilmesiyle derin bir nefes alıp kendimi doğaya bıraktım:smiley:
Yaklaşık 3 yıldır MADOST kulübü ile trekking-kamp yapmaktayım.

Sevgiler...
Orhan Köker-Manisa
 


Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Selda Üder,1972 doğumluyum,İstanbul'luyum.Motosikletimle uzun kısa çok yol yaptım.Doğada motorize bulunmuşluğum var. Yürüme bandın da olduğum yerde yürümekten sıkıldım:smiley:Bu sebeple sitenize üye oldum.Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Forumlardan okuduğum kadarıyla "doğa yürüyüşü" denen şey takribi 1 yaşlarında öğrendiğimiz yürümeye pek benzemiyor galiba...:smiley:

Sevgiler Selda
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam Arkadaşlar..
Ben Murat AKSU, aslen Eskişehirliyim ancak Bursa'da oturuyorum. Trekking, Hiking, Off-road, Kablolu Su kayağı, yamaç Paraşütü yapıyorum. Sık aralıklarla Uludağ Zirve ve Göller bölgesine yürüyüşlerimizin yanısıra, Gürle-Katırlı- bölgesine, Dışkaya bölgesine zaman zaman yürüyüşler yapıyoruz. Bursada bulunan ve benim bilmediğim parkurları araştırırken siteyle tanıştım. Umarım bir çok aktiviteyi birlikte paylaşırız... Sevgiyle Kalın ;)
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhabalar..Mürselim kılıç 1982 izmit doğumluyum aslen rizeliyim.hafta sonlarım ve boş zamanlarımı dağlarda geçiriyorum
ADRENALİN varsa başka birşey istemem:smiley:
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. yeni üyeyim adım Başar.1984 doğumluyum İzmirliyim. Ekonomistim.doğa sporları ile ilgileniyorum.

Aslında bu tutkunun nerden geldiğini söylemekle başlamalıyım,daha önceleri uzun süreli arkadaşlarla kamp yapmışlığım var ama askerliğimle beraber bu bir tutkuya dönüştü.6 ay önce askerliğimi yedek subay olarak tamamladım,yanlış anlaşılmasın yatmadım,aslında hiç uyumadım :smiley:önce foça komando okulu sonra giresun-tunceli derken askerlik bitti.Çok özlediğim şehir hayatının beni çok bunalttığını fark ettim ormanlık alanları gördüğümde içimde bir huzur mutluluk oluşmaya başladı.işleden fırsat buldukça her türlü organizasyona hazırım,performansım düşmüş olsada 40-45 km e kadar varım.

Herkese selamlar.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, ben Ahmet Hakan. 1968 İstanbul doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum. İnşaat Mühendisiyim. Ucuz yollu bir karavan yapmayı düşünüyordum. Konuyla ilgli internette araştırma yaparken gezenbilire ulaştım ve üye oldum. Karavan dünyası bölümündeki bütün forumları okudum.Tanıştığım değerli arkadaşlardan güzel bilgiler aldım. Daha sonra diğer kısımlara da bakınca hoşuma gitti. Özellikle "trekking"bölümüne. Bana yabancı olmayan bir konu. 10 yıl öncesine kadar bir turizm firmasının düzenlediği hafta sonu günübirlik trekking turlarına sıkça katılmıştım. Aradan uzunca zaman geçti. Eski perfonsımızı kaybetmişizdir herhalde. Son yıllarda kilo da aldım. Ama bu bölümdeki forumları okuyup resimlere baktıkça doğa sevgim kıpraştı. İçimden doğaya çıkıp yürüyüşler yapmak geliyor. Biraz kondisyonumu kazanıp , eksik donanımlarımı da tamamlayınca küçük parkurlarla tekrar başlamak istiyorum "trekkinge".
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam ben Perihan
Yürümeyi ve inceleyerek gezmeyi tarihi yerlere gitmeyi seviyorum buna sadece yazları çok az fırsatım da olsa onu da dolu dolu yaşıyoruz
bu siteyi bulduğum için mutluyum
teşekürler......
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba
Ben de kendimi tanıtayım, Bekir YILMAZ, 74 Mersin doğumluyum, elektronik mühendisiyim, uzun yıllardır Ankara'dayım. Şimdilik trekking hiç yapmadım, malzeme hazırlama aşamasındayım, çok yakın zamanda bir turla trekking yapmayı düşünüyorum. Karting ve Formula1 (Ferrari) en büyük zevklerim, farklı yerleri gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok severim. En kısa zamanda gezenbilir üyeleriyle de trekking yapmak isterim, hatta beraber karting bile yapabiliriz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,246
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst