Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,389

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba Gülşah ben,şu sıra sadece izlemekle yetinenlerdenim ama biran önce katılma arzusuyla yanıp tutuşuyorum.Sakaryada yaşıyorum ve çalışıyorum.

Etiketler

Bu başlıkta sadece kendimizi tanıtıyoruz, hoşgeldin ve sohbetlerimizi Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) başlığında yapalım lütfen, duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkürler ediyorum..

Zerrin biraz geç oldu ama ben de kendimi tanıtayım:
Efe Karaismailoğlu, 47 yaşındayım, İstanbul'da otomotiv yan sanayiinde çalışıyorum, mühendisim, 11 yaşında oğlum var, ancak bekarım. Yani kısmen. Neyse ilgilendiğim konular dalış, yelken, motorsiklet, trekking, kampçılık
Hepinize sevgi ve selamlarımla

Selamlar

Okan Ersoy ; doğa sporlarına herzaman meraklı ancak zaman problemleri nedeniyle fiili olarak çok fazla zaman ayıramayan biriyim.Sitenizle tanışalı çok yeni olmasına rağmen internet başında geçen süremin çoğunluğunu kaçırdığım onca güzelliği ekrandan takip ederek bir nebze kapatmaya çalışıyorum.Amacım siteden takip ederek özellikle hafta sonları tek gecelik kamp ve günübirlik doğa yürüyüşü programlarına aktif olarak katılabilmek.Bu arada İzmir de yaşıyorum 32 yaşındayım ve turizm sektöründe çalışıyorum.Sitenin İzmir ayağında gerçekleşicek etkinliklere katılmayı çok istiyorum.

Sevgiler.

Merhaba ben Adnan 45 yaşındayım evliyim 2 tane anadolu lisesinde okuyan kızım var onlarada doğa sevgisini aşılamaya çalışıyorum her fırsatda ormanlarda yürümekten zevk alıyorum Kdz Ereğlide oturuyorum sevgiler..

Selam
Daha önce denemiştim ama olmamış kısmet bugüne imiş,
Bülent İlgen 40 yaşında evli ve iki çocuk babasıyım.Ankara-Akıncı da ikamet edip ve havacılık sanayinde Teknisyen olarak görev yapmaktayım.Offroad yarışlarına co-pilot olarak katılıyorum ve fırsat buldukcada arkadaş grubu ile yürüyüşler düzenliyoruz.Yürüyüşlerimiz biraz amatör oluyor ama bizler bundan çok zevk alıyoruz.İnşallah bir etkinlikte görüşmek üzere neşeniz bol olsun.

Merhaba, ben Neslihan, Aydın'da yaşıyorum, doğada olmayı ve yürümeyi seviyorum. Siteyi Karadeniz düşleri kurarken keşfettim. Yürüyüş sevenlerle karşılaşmak çok güzel :smiley:

Merhabalar ben Gurol. Dogayi ve yurumeyi cok seviyorum . Istanbul luyum . Araniza katilmayi cok isterim . Saygilar

Merhaba

Bende aranıza yeni dahil oldum. burada çok eğleneceğime eminim

Merhaba ben Berkan siteyi epeydir takip ediyorum ama buraya yazmak buzamana denk geldi şu ana kadar pek aktivite yapamadım ama yeni başlıyorum Eskişehirliyim.Bu sitede başlığı olan bi çok aktivite ilgimi çekiyor.İnşallah buradada arkadaşlarla güzel aktivitelere katılırım herkese sevgiler...

mrb
ankarada yaşıyorum,gezenbilirin yeni üyelerindenim.dogada yapılan sporları ve aktiviteleri seviyorum;tek yıldız dalgıcım,yelken,treeking ve kısmen dağcılıkla ilgileniyorum
aslen urfalıyım.
gezenbilir sayesinde offroad tutkunu olmaya adayım ;)
burada olmaktan memnunum

hartalkaya sarıren yaylası baysal otyel 174.jpg

merhabalar Alanyada yaşıyorum 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim iş olarak müzisyenlik yapıyorum zaman buldukça trekking,kamp,avcılık(kurallar çerçevesinde) yapmaya çalışıyorum. iyi forumlar...

Merhaba

Ben Utku, Ankarada yasiyorum, 22 yasindayin sanirim artik sanal alemde yasar oldum isim ve hobim geregi bilgisayar hayatimdan cikmaz oldu... Kampcilik cocuklukdan bu yana surekli yapmakdan zevk aldigim bir aktivitedir. (Genelde arkadaslarimla, gruplar halinde olmamisti bu yuzden bu sitedeyim) :smiley: Trekking ozellikle kesfedilmemis yerleri gormek, doganin muhtesem goruntusunu olumsuzlestirmek icin benim adima cok onemlidir...

Cok guzel vakit gecirecegime eminim :smiley:

Merhabalar,
Ben Cahit. İstanbulda yaşıyorum.Yüksek lisans öğrencisiyim. aynı zamanda özel bir firmada çalışmaktayım.gezi ve doğa kelimelerinin bir arada kullanıldığı yerde ben de olmak isterim.sadece hafta sonlarının bir kısmını kendimize ayırabildiğimiz istanbulda, bu süreyi en verimli ve keyifli şekilde geçirmek isterim.umarım güzel aktiviteler gerçekleştiririz..

merhabalar bende doğa ve çevre gezginiyim amatörce ilk baharın harika resimlerini fotoğraflamak bir başka güzel oluyorr buraya yeni üyeyim istanbulu semt semt gezere bilmediğim yönlerini öğrenme çabasındayım birçok siteyi araştırdım bu konuyla ilgili burası bana uygun geldii konuyla ilgili paylaşımlar için aynı düşüncedeki arkadaşlarla burda karşılaşmak güzel

Adım Hakan Kavaklı,

Tekirdağ Çorluda yaşıyorum. Aslen Sinop Gerze'liyim Otomotiv Sektöründe yaklaşık 21 yıldır çalışıyorum.Evliyim 12 Yaşında bir kızım var. Biz aile

olarak doğayı ve doğada olmayı seviyoruz..Ayrıca yine Tatillerimizde Ülkemizi gezip tanımaya çalışıyoruz.. Trekking ve Kamplar başlıca tutkularımız..

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri