Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,930

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar Ben Serhat Elektronik mağazasında yöneticilik yapıyorum .Doğayı çok sevdiğim için Beykoz Akbaba köyünde oturuyorum işim Yeşilköyde ama onca yol Akbaba köyü için değer .Geçenlerde İZ TV de Pınarbaşı kanyonunu seyrettim çok hayran kaldım 2 gün sonra arabama atladığım gibi hemen kanyonu ve ılıca şelalsini gezdim çevremde herkes deli olduğumu düşünüyor ama ben deli değilim:smiley: sadece çok istediğim bir şeyi imkanım varken yaptım.Şimdiki amacım benim gibi doğayı sevenlerle kamp yapmak.
Sevgi ve selamlarımla..
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,
Bende İstanbul gibi büyük şehirde yaşamak için çalışıyorum .İstanbul'dan 140 km uzaklıkdaki İzmit'de Aytepe ile tanışdık yıllar önce trekkiıngler sayesinde.Gerçekden çok güzel bir doğa sanki küçük Karadeniz.Büyülendim ve bir süre sonra hayalim olan köyüme dönüş projesi doğal yaşamı gerçekleştirmek için kolları sıvayıp dagevleri projesini gerçekleştirdik. Bundan 14 yıl önce amotörce başladığım Trekking ve dağcılık sporlarına şimdi profesyonelce doğa turizmi ile devam etmeye çalışıyoruz .
Gelin sizleride bekleriz hep birlikte binlerce yıldızlı dagevimize.

Gülten Karaca
05323374036
www.dagevleri.com
www.karacadagevleri.com
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

selam doğa severler,ben murat bende izmir'de yaşıyorum.haftasonları doğa yürüyüşlerine katılıyorum.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben Handeebru.
İstanbulda yaşıyorum çok ilginçtir ki İzmir Trekking Grubu email üyesiyim..Onlarla olamamak beni çok üzüyor..İstanbul'da bir Trekking grubu varsa bana iletirmisiniz ?
İyi organize olmuş bilgili kişilerden oluşan bir grubla tehlikeli parkurlar normal yollardan daha güvenli hal alır...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Doğayı seven ve bunu yaşam felsefesi haline getirerek yaşayan herkese İzmir den selam ve sevgiler,...
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba herkese ben Çağlar Yazıcı.
Artvin Yusufeli'liyiz biz; yarımızda göçmen ama İzmir'deyim. İzmirde kendi işyerimiz var.
Caprice'nin tavsiyesi sonrası buraya geldim.
Ben zaten iş nedenıyle doğada ve gezmekle uğrasıyorum ve hoşuma gidiyor. Bu siıteyiı beğendım inşallah guzel bilgilerinizi paylaşırsanız sevınırım. Daha yenıyım sızlerle bırlıkte olduğumdan memnun oldum. Sitede bılgı paylaşımı yaparsanız sevınırım. Çok tşk ederim
(Caprice'yede tşk ederim beni siteye çağırdığı için ) ;)
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

herkeze günaydın ben Memduh KURTULMUŞ istanbulda oturuyorum işimden dolayı 6-7 sene kadar doğa ile iç içe yaşadıktan sonra kopmaz oldum. İstanbula yakın konaklama yapılabilecek küçük tesislerin web adreslerini bulmamda yardımcı olusanız sevinirim. Herkeze iyi günler dilerim
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Arkadaşlar
Ben Aslıhan Deniz. Yapı Öğretmeniyim. Kadıköy Moda da oturuyorum. Türkiye çevre koruma ve yeşillendirme kurumu (Türçek) üyesiyim. Doğa ile sosyal etkinliğin birleştiği bu güzel etkinliklerede görüşmek üzere. Ayrıca bu siteyi düzenleyip bizleri bir araya getiren arkadaşların ellerine sağlık teşekkür ederim.
Sevgiler
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu


Merhaba ben Serhat...makine mühendisiyim..
Doğadan uzak olmak beni muzsuz kılıyo.. Şu an Bartında yaşıyorum..Bartında doğa müthiştir..Üniversiteyi Trabzonda okudum ve orda doğa bartından da iyiydi denizin kirliliği hariç fakat gelecekte(askerlik dönüşü) Ankarada yaşayacağım büyük ihtimalle... her hafta Ankara dışında olacağıma eminim...
ofroad tutkunuyum..elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum amatör olarak.. motora binerim yaklaşık 8 senedir... müzisyenliikte de var biraz.. bateri çalıyorum yaklaşık 5 sendir..
Gezelim bi ara:smiley:
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

selamlar Bulent ben içmimari ile ugraşıyorum.
Doğayı ve doğa severi seviyorum, Hemen hemen her fırsatta doğaya kaçıyorum iş stres gürültü ve kirlilik le bir arada yaşamak zor oluyor. İstanbulda yaşıyorum. Doğa gezmelerinde 4x4 kullanıyorum fakat büyük çoğunluk ta yürüye bileceğim tırmancağım bir parkur seçiyorum. saygılar sevgiler
 




Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba...Bendeniz,Ümit 31 yaşındayım ve Ankarada devlet memuru olarak çalışıyorum.İmkan oldukça gezmeyi seviyorum.Kalabalıktan neredeyse nefret ettiğim için:smiley:açık alanlarda huzur buluyorum diyebilirim.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben de emrah izmirden ne bileyim başka ne denir.
bil. müh. son senem gibi gibi :smiley:
 


Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba; ben Batuhan, 23 yaşında ve İstanbul doğumluyum. Aslen Trabzon'lu olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek özellikle Doğu Karadeniz'in doğasına aşığım fakat bu zamana kadar yeterli zorlukta bir doğa yürüyüşüne katılmışlığım olmadı malesef. Bu sene özdisiplinine ve takım çalışmasına güvendiğim arkadaşlarımı örgütleyerek Kaçkarlar'da en az yedi günlük bir yürüyüş planlıyorum. Bu noktada forumun çok faydası olacakmış gibi duruyor.

Aileden gelen köklü bir avcılık geleneğimiz var fakat artık ekipmanların fazla gelişmişliği hayvanlara hiç bir şans tanımıyor. Üstelik ben bile genç yaşıma rağmen pek çok türün sayısının gerçekten azaldığının farkına varmış durumdayım bu yüzden avcılığa ara verdik ve belki de bir daha elime av tüfeği almamayı düşünüyorum. Trekkinge ve ciddi anlamda kampinge ise yeni başlayacağım, bu sebeplerle yakında sorularımla bunaltırsam mazur görün.

Tekrar sevgi ve selamlarımla.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben Pınar.
istanbulda doğdum büyüdüm okudum ve çalışıyorum. bu şehrin karmaşasından fırsat buldukça kaçıp doğaya sığınıyorum, genelde büyükadaya gidip uzun süre yürüyorum. trekking hakkında çok bir bilgim yok ama bir gruba dahil olup topluca düzenlenen trekking aktivitelerine katılmayı çok isterim ancak dediğim gibi fazla bir bilgim yok (bilgilendirme konusunda yardımcı olmanızı umuyorum). nereden başlamalıyım?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst