Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,930

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba. Ben doğa yürüyüşlerine çok özenen fakat bir türlü faaliyetlere katılamayan, İstanbul'da yaşayan bir Bilgisayar Mühendisiyim.

Gezenbilir'e, Korhan Şen kardeşimiz sayesinde ulaştım. Doğanın havasını, güzelliğini, pozitif enerjisini keşfetmek ve faaliyetler de bulunmak en büyük isteklerimdendir. Sanırım herşeyden önce bir trekking'in nasıl yapıldığı konusunda önerilere ihtiyacım olacak. Bu güzel birliktelikte umarım bende aranıza katılma şansı bulurum.

Saygılarımla.
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ben de Trabzon'dayım. Burada yaşayan, dağcılıkla ilgilenenlerle konuşsam fena olmaz..
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba. Bende sitenize yeni üye oldum ve sitenin de harika olduğunu gördüm. Yaklaşık 2 ay önce özel bir bankadan emekli oldum ve umarım uzun yıllardır yapmak istediğim doğa yürüyüşlerini ve yurt dışı seyahatlerini inşallah gezenbilir forumu sayesinde gerçekleştirebilirim. Yaşım 47 ve İzmir Karşıyaka'da ikamet etmekteyim. Fakat spora düşkünüm vede oldukca dinç sayılırım.

Hobilerim arasında gezmek, tüplü dalış yapmak ve futbol önde gelir. İyi bir futbol yorumcusuyumdur ve Galatasaray'lıyım. Şimdilik bu kadar. Forumda emeği geçen tüm arkadaşlara selamlar,

Saygılarımla.

Günöz Kolaylı
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ben Malatya'dan Fikret hoca (Fikret Baydar). Matematik öğretmeni, dersaneciyim. 50 yaşındayım.

30 yıldır koşuyorum. Ancak koşu paklamayınca :smiley: dağcılığa merak sardım. Bu yılın (2008) Ağustos'un da Kaçkarlar'a zirve yapmaya gittim. Ancak bizim yaptığımız hiking oldu, trekking değil. Önümüzde ki yıl kısmet olursa Kaçkarlar'a tekking yapmaya gideceğim.

Herkese selamlar, iyi günler.

Küresel Dersane / Malatya

fikretbaydar@hotmail.com
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam arkadaşlar! İstanbul - Kadıköy'de ikamet eden, 28 yaşında, mühendis bir kardeşinizim. Aranıza yeni katılmış biri olarak tanışma bölümünde kendimi kısaca tanıttım fakat asıl ilgi alanım olan başlıkta sizleri bir kez daha selamlamak isterim.

Arada bir arkadaşlarımla kafamıza esen yerlerde çadır kuruyoruz. Fakat arkadaş çevrem genelde bu aksiyonları benim zorlamamla yapan kişilerden oluşuyor. Foruma katılma amaçlarımdan biri de yeni ve daha aktif arkadaşlarla tanışıp etkinlikler düzenleyebilmek. Kamp yapmak ve sonrasında gece yürüyüşleri yapmak en sevdiğim aktivitelerdendir.

Aranıza katılmak büyük keyif arkadaşlar.
 




Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

herkese merhaba ben Sevgi.istanbulda yaşıyorum beden eğitimi öğretmeniyim.burda olmayı da evda'ya borçluyum.:smiley:)
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben Can Aydemir. İzmir Dokuz Eylül Üni.'de "İngilizce-Almanca Tercümanlık" okuyorum. 2 senedir İzmir'deyim, öncesinde uzun yıllar Ankara'da kaldım. Seyahat etmeyi, gezmeyi seviyorum, bunun dışında müzik ve basketbolla ilgileniyorum ve iyi bir film izleyicisiyim :smiley:

Seyahat olarak: Türkiye'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dakiler hariç çoğu şehri gördüm. 1-2 sene içinde Doğu Anadolu-Gürcistan ve İran tarafına bir gezi planım var. Yurtdışında; geçen yaz yaptığım interrail'le 8 Avrupa ülkesi gezdim. Bu yaz da bir Orta Amerika seyahati düşünüyorum, şu an sadece plan tabi, gidememe ihtimalim de yuksek :( Her türlü seyahat tecrübelerinizden faydalanmak isterim ;)

Doğa: Doğayı ve hayvanları çok seviyorum, kendimce yürüyüşler yapıyorum, bu sene umarım okulun kulübü ve bu sitede yapılan trekking etkinliklerine katılacağım. Dağcılıkla da ilgilenmek istiyorum ama kuzenimin yaşadığı acı bir olay sonrası ailem bu fikre pek sıcak bakmıyor. 2-3 sene önce Hacettepe Dağcılık Kulübü'nün düzenlediği ve kuzenimin katılamadığı bir tırmanışta çığ yüzünden birkaç arkadaşı ölmüştü.

Bunun dışında eskisi kadar ilgili olmasam da basketbol oynuyorum. Fotoğrafçılıkla da ilgileniyorum bu sene okulun fotoğraf kulübünde kendimi daha da geliştireceğimi umuyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve yaklaşık 5 aydır gitar çalıyorum. Bol bol film izliyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu siteyi bu kadar geç keşfettiğim için de pişmanım... :smiley:
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

SELAM,
Servet Erciyez Ankara'da yaşıyorum. 39 yaşında iki küçük dünya tatlısı kızı, bu işlerde sizlerin tabirinizle "caylak" doğa severim. Sevgi ve Saygılarımla....
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ,Ben dinçer, bursa / inegöl de ikamet ediyorum.bursa ve çevresindeki doğal güzellikleri fotograflamayı,doğa gezileri yapmayı ve kamp kurmayı çok seviyorum.Bu bölgedeki ortak faliyetlere katılmayı çok isterim. ::smiley:
İnegölde www.idosk.com doğa gurubu ile ortak hareket ediyorum.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba.ben suzan.ankaradayım.evet bende doğayla mutluluğu bulanlardanım.ve ilk olrak trekking le başlamanın uygun olduğunu düşündüm.ama öyle 15 km falan gidemem tabiiki.bana uygun teklifiniz varsa yazın lütfen.yardımlarınızı bekliyrum.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Bende İmdat YILMAZ.
Trabzon'dan.
Herkese selamlar. Dağcılık benim yaşam tarzım.
Bende buradayım.
 


Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar

Üniversitedeyken sık sık fırsat bulup çıktığım dağlardan,henüz tadına doyamadığım yamaç paraşütünden ve doğada fotoğraf çekmekten uzaklaşıyor gibiyim ve bu durum çok üzücü.Malatyada yaşıyorum.sürekli birileri ile irtibata geçiyorum trekking hiking kamp faaliyetleri ve zirve tırmanışları için ancak kimi iş yoğunluğu kimi bölgeyi iyi tanımadğı bahaneleriyle bu tür faaliyetlere sıcak bakmıyor.5 yıldır dağcılık ile uğraşıyorum Erciyes Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum.ve dağları çok seviyorum.Doğayı seven ve bu bölgeye yakın akadaşlarla ortak faaliyetler düzenlemek isterim.
Saygılarımla

Selçuk Dağlı
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar ben Tolga, İstanbul'dan...
Henüz varlığını keşfettiğim bu siteyle umarım yeni maceralara yelken açabilirim...
hepinize selamlar...
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Gülden İstanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım.

Gezenbilir Ailesi içinde olmaktan çokk mutluyum.

Herkese Selamlar Saygılarr
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst