Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,458

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar ve sevgiler. Bu forumun en yaşlı tırmanışçısı oluyorum galiba, yaş 62. Beni İzmir'de bilen bilir ama ben size kısaca kendimi tanıtayım. 62 yaşındayım. İzmir'liyim, emekliyim ve 3 çocuk babasıyım.

Yaklaşık olarak 1998 yılından beri aralıksız doğa yürüyüşlerine katılıyorum. Kitap okumayı ve tabiatı cok seviyorum. Her ne kadar da kulüpler ile aktivitelere katılsamda Nif'ten vaz geçemiyorum. 1998 yılında kendi arkadaş çevremizde kurmuş olduğumuz B.O.Ş Dağcılığın en yaşlı üyesı ve kurucusu sayılırım.

Son söz olarak, tanrı doğayı ve doğa severleri korusun...

Etiketler

Merhabalar. Ben Demet. İzmir'de yaşıyorum. İnsan Kaynakları alanında çalışıyorum.

Doğayla iç içe olmayı seviyorum, trekking ve bisiklet ile ilgileniyorum. Aynı zamanda dalmaktan ve motosikletten büyük keyif alıyorum.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Dünyaya objektiften baktığım ve kendimi doğaya bıraktığım zamanlar da aslında ne kadar özgür olduğumu hissediyorum. Pozitif enerji ve düşünce gücüyle ilgileniyorum, bunu içimde yaşatmak için de kendime beni mutlu edecek boş zamanlar ayırmaya dikkat ediyorum. Doğaya dokunmak ve bunu daha sistemli hale getirmek adına aranızda olmak isterim.

Merhabalar. Ben Rize Pazar'dan Tugay Turan. 1962 doğumluyum.

Uzun yıllardır doğa sporları ile ilgileniyorum. Trekking, bisiklet, fotoğraf ilgi alanlarım. Emekli olduktan sonra memleketim alan Kaçkarlar'a döndüm, uzun dönem de burada kalmayı planlıyorum. Kaçkarlar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak beni sevindirir.

Tekrar hepinize merhaba diyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın.

Selamlar. Bursa'da yaşıyorum.

Doğayı çok seviyorum, ama ne yazık ki fırsat bulamıyorum. Çünkü bu konuda tek başımayım, çevremde doğa seven kişiler yok. Bu sebeple hergünümü spor salonunda tek başıma geçiriyorum. Bir nevi stress atmak olsa da asla bu yaptığım doğa da olmak kadar zevk vermiyor. Ben de doğa yürüyüşlerine katılmak istiyorum. Beni duyup isteğime cevap verirseniz çok mutlu olacağım :smiley:

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni üye oldum.

Öğretmen bir arkadaşımın Ayder ve Rize yaylalarına hafta sonları yürüyüş yaptığını duyunca ben de özendim. :smiley: Ne diyeyim, bir Karadeniz insanı olarak doğadan ayrı kalamam.

Merhaba arkadaşlar. Ben Dursun Yıldırım. Aslen Giresun'luyum, İstanbul'da yaşıyor ve çalışıyorum. 40 yaşındayım.

Off-road, trekking, kamp yapmak, her fırsatta doğada olmak için elimden geleni yapıyorum. Degişik yerleri görmek fotoğraflamak çok hoşuma gidiyor. Yurdumun bir çok güzelligini gezdim gördüm.

Merhaba..

Aslında ben daha çok dalış ve kayak sporlarıyla ilgiliyım. Aynı zaman da DAK/SAR'da gönüllü cankurtaranlık yapıyorum. Ama diğer doğa sporlarını da izliyorum. Katılmak isterim tabii.

Herkese merhaba. Ben Eskişehir'denim. Emlakçıyım. 26 yaşındayım.

Sitenin off-road forumunu takip ediyorum. Olta balıkçılığıyla ilgileniyorum. Haliyle kamp malzemelerim eksiksiz. Eskişehir Dağcılık İl Temsilciliği ile mümkün olduğunca trekking yapmaya çalışıyorum.

Merhaba. Ben Necla Ankara'da yaşıyorum..

Haftasonlarını doğada geçirmek isteyenlerdenim. Böyle heyecanlı ve güzel bir grubu bulduğuma sevindim.

Selamlar....

Herkese merhabalar. Adım Volkan, Ankara'dan. Coğrafyacıyım.

Bu kadar çok doğa tutkununu bir araya getirdiği için bu sitenin başarısını kutlamak istiyorum.

Bol etkinlikli ve paylaşımlı günler diliyorum herkese.

Selam arkadaşlar. Ankara'da oturuyorum.

İnternetten trekking yapılan yerler diye aratırken sizin siteyi buldum. Güzel bi site olmuş, umarım aktivitelerinize bundan sonra bende katılırım. Ankara'da trekkingle uğrasan var mı? Biz doğru düzgün bir yer bulamadık. Bu haftasonu gitmeyi düşünüyorduk ama hevesimiz kursağımızda kaldı. :(

Merhaba. Adım Elif B. Yıldız. Ankara'da yaşıyorum. İnşaat mühendisiyim.

Bir doğa merakı aldı başını gidiyor bizde epeydir. Dalıyorum, ata biniyorum. Yürümeyi çok seviyorum. İlerde tek hayalim, Rize'de kurulan vahşi yaşam platformunda yaşamak ve çalışmak. Gruba yeni üye oldum. Sanırım buradan programları takip edebilirim.

Son kısımda yazmak doğrumudur bilmem ama tekrar herkese merhaba.

Merhabalar. Ben Uğur Gürsoy. Otuzaltı yaşındayım. Kastamonu Cide'de yaşamaktayım.

Yaklaşık 3 yıldan beri amatörce fotoğrafla uğraşmaktayım. Yaşadığım coğrafyanın, Türkiye'nin bakir kalmış ender yerlerinden olması beni bir doğa aşığı yaptı. Cidenin yüzölçümünün üçte ikisi Küre Dağları Milli Parkı'nın içindedir. En az haftada bir kez olmak şartı ile işimden fırsat buldukça doğanın içinde oluyorum. Yaşadığım yerde olmaktan büyük mutluluk duymaktayım ve her yerini en ince ayrıntısına kadar bilirim. Doğayı ve Cide'yi çok seviyorum...

Merhabalar... İzmir - Gaziemir'den selamlar.

Siteye daha yeni üye oldum. Uzun zamandır dağlardan uzaklardayım. Ama artık dönmek istiyorum, o yüzden trek organizasyonlarınıza seve seve katılırım. ;D Model tekne ve kontraplak kayak - tekne yapımı konusunda soruları olan arkadaşlara da seve seve yardımcı olabilirim.

Selamlar. Ben Burak Ankara'dan.

Doğada kaybolmak eğlenceli ve rahatlatıcı bence. Onun için trekking birebir.

i love it

Merhaba. Ben Banu. Aslen İstanbul'luyum ama Ankara'da büyüdüm, İstanbul'da çalıştım, emekli olduktan sonra da Marmaris'e kaçtım.

Off-road eskiden beri hayalimdi, bundan sonra artık hayallerde kaldı derken bir arkadaşımın desteğiyle tekrar uyandı sanki. Tamirinden anlamasam da araba kullanmayı çok seviyorum ama off-road konusunda en aceminiz olduğuma eminim. Kimbilir belki bir gün beceririm :smiley:

Herkese selam ve sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri