Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,389

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

MERHABAA...
Ben nalan amasya merzifondayım... bu yıl işe başladım ve öğrencilikten sonra iş ortamı gerçekten çok tek düze artık hobilerimi geliştirme zamanı diye düşünüyorum..
trekking,fotoğraf ve gezi ile ilgileniyorum...
aktivitelere katılmayı çok istiyorum özellikle samsun çorum amasya bölgesinde olanları hiç kaçırmam ;)
Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum!!
Aktiviteler de görüşmek üzere..
sevgi.. saygı..

Etiketler

merhabalar,
başka bir tanışma başlığına yazmıştım, yapıştırayım buraya da:

Ankara'lıyım, artık Antalya'da yaşıyorum,
odtü jeoloji mezunuyum ama yazılım işiyle uğraşıyorum
evliyim, maşallah nurtopu gibi bir labradorumuz var.
Antalyadaki arkadaşlarla tanışıp, organizasyon ve etkinliklere katılmak isteriz.

Herkese merhaba,ismim selçuk,41 yaşındayım,uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordum.Sanırım insan i kamil olma yaşına ulaştığım gün,geriye dönüp baktığımda,ipleri başkasının elinde olan bir kukla gibi,başkalarını eglendirmek,onlardan alkış almak için kendimi heba etmişim.Farkına vardığım belkide en önemli şey o yaşa kadar doğa yı hep kendime benzetmeye çalıştığımı anlamam oldu.Oysa doğanında yapmadığı her şeyi yapıyordum.Her şeyi erteliyordum mesela,haftaya,seneye,sonra,birazdan,bakarız en çok kullandığım kelimeler olmuş.Ve geriye dönüp baktığımda 40 yılımı 40 dakikaya sıgdırdığımı farkettim.
Hayret değilmi !! hep aynı yaşamışım.Aynı şeyler aynı günler,aynı yemekler,aynı arkadaşlar,aynı geyikler,aynı ülkeler,aynı tatil yerleri,aynı denizler hep aynı yani.Bir hapishane yani.Her günü aynı olan bir hapishane.
Belkide bu kabugu kırmamda etken olan en önemli olan şey gerçekten iyi bir okur olmam.İlkokuldan başlayan okumaya olan derim sevgim ve hürmetim.iş hayatının uzun yalnızlık gecelerinde binlerce kitap okumam.(Dürüstçe),(Yine hep aynı tekrar,kitap okumak için bile.Ne garip ironi değilmi)Ve belkide bu kitap dünyası her geçen gün yeni bir kapı ,yeni bir heyecan,merak duygumu kamçılamış benim,sabırlı olmama en büyük vesile olmuş.
Sonra bir gece garip bir şey oldu,sabaha dogru uyandım,ne yapıyorum burada dedim.Tatar çölünün roman kahramanı Giovanni Drago gibi olmuşum.Uyandığımı anladım o an.İnanılmaz bir yaşam sevinci duydum içimde ve bir an önce her şeyi yani geçmişime ait topu topu 40 dakikamı geride bırakmaya karar verdim.
Sabah bavulumu topluyordum,bir yandanda bugün mutlaka uçak bulmam gerekiyor diyordum kendi kendime ,arkadaşlarımı aradım ,hayallerimin peşinden gidiyorum dedim.Kimse takmadı beni yakın bir arkadaşım dışında.O gün inanılmaz biçimde ilişiklerimi kestim.eşyalarımı dağıtılmak üzere emanet verdim telefonla bazıları ile helalleştim.gece 23.00 da hava alanına geldim sabah 5.15 uçagına kadar birisi gelip beni döndürecek diye stres içinde bekledim.Oysa herkes kısa bir tati yapıp dönecegimi düşünüyormuş.
1 senedir izmirin bir ilçesinde kendi evimde ,tırnaklarımla hayata tutunmaya kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıyorum.Çünki daha önce hayatın ne anlama geldiğini ne yazıkki bilmiyormuşum.
Önce siz yeni arkadaşlarıma,sosyoloji,antropoloji ve siyaset bilimi özel ilgi alanlarım,dünya edebiyatı ,tarih, ve güzel sanatlar hakkında her zaman zevkle sohbet edebiliriz.Yürümek isterseniz,fizan a kadar giderim.Ve bilmediğim ama ögrenmek istediğim tüm doğa aktivitelerine katılmak isterim.
Şimdi eski arkadaşlarıma ,beni sevdiğinizi ve geri istediğinizi biliyorum.Ege deyim ve size bir ege hikayesini anlatayım.Eski çaglarda buralar hep şehir devletleri ile doluydu ,bunu bilirsiniz elbet.Bu devletler sık sık birbirleriyle savaşırlar,zaman zaman çıkarları doğrultusunda birleşirler ve egenin binlerce adası üzerindeki adalara yağma akınları düzenlerlerdi.Bu devletler küçük, savaşacakları devlet büyük olabirdi.Bu sebeble 10 yaşına kadar çocuklar,oyun çocukları,gençler, zorla analarından koparılır.gemilere doldurulur,ellerine birer kılıç veriler adalara savaşmaya yollanırdı.Gemi komutanı geceleyin sessizce adanın gizli bir koyuna yaklaşır,tüm çocuklar gemiden indirilir ve asıl savaşcılara tarafından yüksekce bir tepeye çıkarılırdı.Buradan gemi komutanınca gemi tutuşturulur.yakamozla birlikte çıra gibi yanan gemileri seyrederdi çocuklar göz yaşları içinde.Mesaj açıktır.Ya savaşacak kazanacak düşman gemilerini ele geçirip geri döneceksiniz,yada burada ölüp gideceksiniz.
Gemileri yakmak deyimi buradan gelir.Ne alakası var diyebilirsiniz belki konumuzla.kısaca şöyle diyorum.

GEMİLERİMİ YAKTIM.

Saygılarımla

herkese merhaba istanbuldan sabri 38 :smiley:
dun aksam omerli cıvarına gıttım hem kamp hem trekking amaclı fakat aşiri yogun yagmur yuzunden donmek zorunda kaldım ...
ortak bir faliyette gorusmek ve tanişmak uzere selamlar....

slm ben engellerı acmaya calısan bır engellıyım sıze soruyom ne olacak bızım bu halımız dıyorlarkı engellının bır onculugu var burakın yaa bunları hıc bırsekılde onculuk saygı sevgı yok sadece osekılde gosterılmıye calısılıyor busekıldede saten bır yere varamıyoruz kı varamazıkta neyse sınırlerım bozuluyor

unalll30' Alıntı:
Selam ben engellerı acmaya calısan bır engellıyım sıze soruyom ne olacak bızım bu halımız dıyorlarkı engellının bır onculugu var burakın yaa bunları hıc bırsekılde onculuk saygı sevgı yok sadece osekılde gosterılmıye calısılıyor busekıldede saten bır yere varamıyoruz kı varamazıkta neyse sınırlerım bozuluyor
Aramıza hoşgeldiniz. Tabi ki her yerde ve her zamanda olduğu gibi böyle şerefsizler malesef olacaktır, ancak biliniz ki bizim kalbimizde yeriniz ayrıdır, her türlü etkinliğimize bekleriz :smiley:
Saygılarımla,

duyarlı oldugunuz ıcın cok tesekur ederım keske herkes sızıngıbı dusunse

Resimler?m 011.jpg

unalll30' Alıntı:
Selam ben engellerı acmaya calısan bır engellıyım sıze soruyom ne olacak bızım bu halımız dıyorlarkı engellının bır onculugu var burakın yaa bunları hıc bırsekılde onculuk saygı sevgı yok sadece osekılde gosterılmıye calısılıyor busekıldede saten bır yere varamıyoruz kı varamazıkta neyse sınırlerım bozuluyor

Unalll30 aramıza hoşgeldin arkadaşım...
Nerede olduğunu bilmediğim için senin nezninde tüm engelli arkadaşlara da burada duyurmuş olayım...Önümüzdeki günlerde Bursa ODAK üyeleri ve benim gibi herhangi bir kulübe üye olmayan arkadaşlar engelli arkadaşlarımızla birlikte günübirlik trekking faaliyeti düzenlemeyi planlıyoruz....Sanırım bu faaliyet Bursa çevresinde olacak, detayları belli olduğu zaman Gezenbilir' de etkinlikler bölümünden detaylarını yazarım...Saygılar

saol abı bu guzel duyarlıgın ıcın teskur edıyorum senıgıbı dusunen herkeze ben suan gezecek halde deyılım sunku ısımıde kaybettım bı s bulupta bıraz kendımı toparlarsan bende cok meraklıyım dag yurusune

Merhaba Selçuk,
Aramıza hoşgeldin. Yeni hayatında iyi şanslar dilerim. Herşey gönlünce olsun.
Selamlar
Efe

Sevgili Ünal,
Aramıza hoşgeldin.
Selamlar
Efe

slm ben ızmırden ünal dogayı sevıyorum ama bı ıs arıyom engellıyım bana uygun bı varsa calısmak ıstıyom bukonuda yardımcı olursanız sevınırım sol bacagımdan engellıyım ınsanlarda dıyologumda cok guzel metal ısınden anlıyom yardımlarınızı beklıyom sımcıden cok tesekur ederım polounal51@hotmail.com

Ben Mustafa Arslankurt
57 yaşında Osmaniyeliyim.Emekliyim ve Ankara'da yaşamaktayım. Çeşitli sporlarla ilişkim devam etmekte.Hafta sonları çoğunlukla Ankara kayak ve dağcılık kulübü(1944)'nün düzenlediği trekking lere ve uzak mesafe kamplı aktivitelere katılmaktayım.Bir arkadaşım "acemi 80" vasıtasıyla offroad ve siteyle tanıştım.Anladığım kadarıyla Ankara Trekking Grubunun belirli etkinlikleri fazla yok.Herkes çeşitli gruplarla takılıyor.Tanışırsak bizlerde aktiviteler tertipleyebiliriz. Sevgilerimle.

aslankurt72' Alıntı:
Ben Mustafa Arslankurt
57 yaşında Osmaniyeliyim.Emekliyim ve Ankara'da yaşamaktayım. Çeşitli sporlarla ilişkim devam etmekte.Hafta sonları çoğunlukla Ankara kayak ve dağcılık kulübü(1944)'nün düzenlediği trekking lere ve uzak mesafe kamplı aktivitelere katılmaktayım.Bir arkadaşım "acemi 80" vasıtasıyla offroad ve siteyle tanıştım.Anladığım kadarıyla Ankara Trekking Grubunun belirli etkinlikleri fazla yok.Herkes çeşitli gruplarla takılıyor.Tanışırsak bizlerde aktiviteler tertipleyebiliriz. Sevgilerimle.
merh. aktiviteleriniz içinde istanbulu semt semt tanımakta varsa buyrun

Merhabalar Mustafa Aslankurt, öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, bir süredir geçirdiğim rahatsızlık nedeni ile Ankara'da trekking etkinliği yapamıyorduk ama bugün artık daha iyi olmam nedeni ile dağlara döndüm :smiley: Bundan sonra Etkinlikler bölümümüzde Doğa Sporları başlığı altında yağpacağımız treking etkinliklerinin duyurularını yapacağım, sizi de en kısa zamanda aramızda görmekten keyif alrız ...

Selamlar

aslankurt72' Alıntı:
Ben Mustafa Arslankurt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri