Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,394

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

selamlar son zamanlarda dağcılık kampçılık ve trekking çok ilgimi çekiyor Boludayım..benim şuan tek hayalim bu tür etkinliklerde sistemli bir şekilde bulunabilmek ve profosyonel anlamdada yaşamımın bir parçası haline getirebilmek...insan olgunlaşıp hayatındaki bazı şeyleride yoluna koyduktan sonra kendisiyle başbaşa kalıyor ve neyin kendini mutlu edeceğini enerjisini neye vermesi gerektiğii sorguluyor ben doğada huzurluyum..belkide insanların yapamazsın beceremezsin gibi sözleri hırslandırıyor bilemiyorum..aslına bakarsanız yükseklik korkum bile var..Bolu ve çevresine yolunuz düşerse katılmak isterim...

Etiketler

Selamlar, Onkan Peynirci ben...
İzmirliyim, şu anda askerlik görevini yerine getiren bir Diş Hekimi - Ortodontist'im...

Çocukluğumdan beri babamla gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşlerine önce üniversite ardından da doktora nedeniyle uzun bir ara vermiştim...
3 haftadır yeniden doğanın o güzelliklerini yaşamaya başladım...
Bundan sonra bir engel çıkmadığı sürece devam...

Saygılar, Sevgiler :smiley:

Merhabalar,

Ben Cemil Ufuk Karalök. 28 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Tüm Türkiye'deki yabancı uyruklu diplomat, teknik eleman vs.'ye yönelik Profesyonel Hizmetler ve Çözümler sunan bir şirket sahibiyim. Trekking, basit tırmanışlar, genel olarak doğa'ya çok ilgiliyim. Çok kısa zaman sonra bir LR Defender 110 2.5 benzinli sahibi olmayı bekliyorum. Forumlardaki tüm konuları büyük ilgiyle takip ediyor, okurken çok büyük zevk alıyorum. Sizlerle tanışmak ve aranıza katılmak istiyorum. Aktivitelere çokca katılacağımdan eminim. Bu siteyi hazırlayan ve katılımda bulunan herkese çok teşekkür ederim, düşünülemeyecek kadar faydalı bilgiler ve deneyimler içeren bu site ve sizler çok büyük bir boşluğu dolduruyorsunuz. Bundan böyle sık sık görüşmek dileğiyle.

Cemil Ufuk Karalök

Selam arkadaşlar ,
Atilla EKER Sakarya dan
kendimi bildim bileli yürüyorum özellikle doğada yürümeyi seviyorum ,böyle bir site arıyordum ne zamandır siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler etkinliklerde buluşmak dileğim ile....

Selam arkadaşlar. Hepinizle en kısa zamanda tanışmak istiyorum. Özellikle güney taraflarında......

herkese selam.çağatay ben.aksaray'da oturuyorum.25 yasında doktorum.daha önce hiç doğa yürüyüşü yapmadım ama yapmayı çok istiyorum.bu konuda hiç bişey bilmiyorum.bu işin erbabı olmuş arkadaşlar kısa bir bilgilendirme yaparsa sevinirim :smiley:

selamlar saygilar. adim Cemal Celik aslen Aslen Afyon\dinar liyim 20 senedir izmirde oturuyordum. askerligimi yaptiktan sonra hem is hemde evlilik dolayisiyla Fransaya yerlesmem gerekti. ufakligimdan beri gordugum ufak tefek tepelere kayalara cikmaya calisirdim bisikletle olmadik patikalardan gitmeye calisirdim ( tehlikeliydi ufakken ama cocuk eglenceden baska bisi dusunmuyo) ege universitesinde okurken ehavk ve ebit ile guzel gezi ve deneyimler yasadim. okul bittikten sonra bunnari dvm ettiricek zmn ve ortam bulamamaya basladim. ben de simdi izmirde geciricegim bir aylik tatilimi olabildigince gezerek ve yapamadiklarimi yaparak tadini cikarmayi dusunuyorum. hedefim dogayla ic ice olmami saglicak her yer. :smiley: her kes cok eglensin.

Merhaba,

Ismim Hasan Brüksel'de yasiyorum doga yürüyüsleri ve dalis sevdigim alanlar.

Trekking için ve dalis için gittigim ülkeler Eskoçya Isle of Rum adasi, Norveç Sognefjords, Hollanda zeeland , Fransa Vosges ...

Tek kusurum : Organize trekleri sevmiyorum, o nedenle çok zaman yalniz kaliyorum dogada ....

Nepal'a "Anapurma ve Jiri to base Camp" gitmeyi planliyorum ama bu sefer bir arkadas'la gidecegim. Katilmak isteyen hos geldi :smiley:)))

Tabiatla bas basa kalmak ne hos....

Saygilar Sevgiler

Hasan

kocaelinde yaşıyorum bir şekilde bu aktivitelere katılmak istiyorum ne yapacağımı bilmioyrum ,nasıl takip edicem ne yapmam gerekiyor bana yardım edin çok sıkılıyorum:( :-[

pınar hanım öncelikle hoşgeldiniz.madem ki çok sıkılıyorsunuz şimdi doğruca sahile inip su yağmurlu havada oranın tadına varmaya çalışın.sizin imkanlarınız birçok kişiye göre daha fazla ve bunu değerlendirmekse size kalmış.baktığınız pencereyi değiştirin demeyeceğim pencerenin dışından bakın,bakın o zaman hayat nasılda güzelleşiyor.saygılarımla

ben ıstanbuldan gızem doktorum
onumuzdekı hafta sonu pazar gunu bır aktıvıte var mı acaba?

benim birinin itmesine ihtiyacım var bir adım atsam gerisi gelir ama,hep bişeyleri erteliyoruz:smiley:

Merhaba Arkadaşlar :smiley:
ÜLKER ben.
Bır ılac fırmasında calısıyorum.gun ıcınde yoğun ınsan ılışkısı trafıgı yasadığım ıcın mumkun olan her fırsatta doğayla basbasa kalabılecegım,kendımı dınleyebılecegım ortamlarda olmayı tercıh edıyorum.Doğaya olan tutkum trekkıng sevgımıde beraberınde getırdı doğal olarak ;)
Bır de fotografa olan ılgımden dolayı ozellıkle sonbahar ve de ılkbaharda trekkıng heyecanım artıyor ;D
Burada sızlerle zevklı ve heyecan dolu trekkınglerde bulusmayı umut edıyorum.
Herkese saygılar ve Sevgıler.

ÜLKER

IMG_3105.jpg

ülker hanım hoşgeldiniz aramıza ama ben oğlağı merak ediyorum gezinin sonunda mideye inmiş olmasın sakın :D

Merhaba :smiley:
Hosbulduk...
Yok !Yok !oğlak mıdeye ınmedı merak etmeyın ;D cok kucuktu dısımızın kovugunda ancak kalabıldı ;D
Saka bır yanada henuz 20 dakıka olmustu oğlaklar dogalı ve 4 taneydıler :-X
Insan ne hıssedecegını bılemıyor o mınık hayvancıkları gorunce.Heyecan,huzun,sevınc,nese,merhamet,acımak,karın tokluğu,vs..vs.. :eek:

IMG_3113.jpg

''Insan ne hıssedecegını bılemıyor o mınık hayvancıkları gorunce.Heyecan,huzun,sevınc,nese,merhamet,acımak,karın tokluğu,vs..vs..
mucize desek nasıl olur.okumasını bilen için herşeyi ifade ediyor o an.düşünen ve idrak edenler için çok şey ifade ediyor.dişinizin kovuğunu dolduracak seviyeye gelince bu anları düşünmezsiniz merak etmeyin aklınıza bile gelmez.sözüm size değil genel için yazdım.herkes aaaa ne şirin derken iş yemeye gelince o şirin şeyler birden lezzetli şeylere dönüşüyor... :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR